Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ja ted mela radost ze 70% slev ve F&F. A letni kratasky tam meli treba ze 600 na 100, ale ty jsem nekoupila protoze nevim jestli v lete budu furt kysna ![]()
@Kofolová píše:
Ja ted mela radost ze 70% slev ve F&F. A letni kratasky tam meli treba ze 600 na 100, ale ty jsem nekoupila protoze nevim jestli v lete budu furt kysna
Měla si koupit a denně si je zkoušet
To je motivace
(mě nepomohla, dva roky jsem nekupovala žádné nové (chápej větší) oblečení nekupovala, že zhubnu
Nic
Já jezdím nakupovat do Rakouska, s kamarádkou se občas hecujeme kdo vyštrachá lepší slevu, naposled jsem to byla já, koupila jsem super kalhoty street-one za 3 eura, vtip je v tom, že jsou o číslo menší… tak se teď pokouším zhubnout ![]()
@LLenule111 píše:
Domácí pekárnu v Tescu za 199kč a peče dodnes
cože
Kudy chodím?
@Blackova.K píše:
anohttps://www.youtube.com/watch?…
tak to fakt ne
@Samamama jsi pěkně drzá, lézt na profil
v Číhošti nebydlím ![]()
@jahuhudka třeba tě mají kvůli prachům ![]()
@Kofolová měla jsi je koupit, v létě kysna nebudeš ![]()
@Didian píše:
@jahuhudka Néé, tys to fakt založila![]()
Ještě by mi to NĚKDO vyfoukl ![]()
Mamina si chtěla koupit kalhoty na doma, našla v Tescu takový pružný rifle, měly cenu asi 250,– Kč, říkám jí, ber to, za ty prachy jsou dobrý, no a pak na pokladně po ní chtěli jen 125,– Kč
@Blackova.K Prachy bysme měli, kdybych potkávala ty super slevy
NO, ale ty se mi vyhejbaj
Tak usuzuju, že musím mít štěstí v lásce
@Blackova.K prdláky drzá, upřímná! Ostatní to okecávají uklikáváním omylem, já se aspoň přiznám
. Zvlášť když mám takovou motivaci, vždyť já bych si měla nechat vytetovat slovo Sleva v srdíčku přes celou hruď
.
@Blackova.K píše:
anohttps://www.youtube.com/watch?…
@Samamama píše:
@Blackova.K prdláky drzá, upřímná! Ostatní to okecávají uklikáváním omylem, já se aspoň přiznám. Zvlášť když mám takovou motivaci, vždyť já bych si měla nechat vytetovat slovo Sleva v srdíčku přes celou hruď
.
Jsem ve slevě ![]()