Jste lovci (slev)?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
33155
20.1.15 17:10
@Blackova.K píše:
ano :mrgreen: https://www.youtube.com/watch?…
:mrgreen: :mrgreen: tam bych opravdu nechtěla být.. :nevim: :nevim: to bych nepřežila ani náhodou.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
20.1.15 17:10
@Samamama píše:
@Blackova.K prdláky drzá, upřímná! Ostatní to okecávají uklikáváním omylem, já se aspoň přiznám :mrgreen:. Zvlášť když mám takovou motivaci, vždyť já bych si měla nechat vytetovat slovo Sleva v srdíčku přes celou hruď :mrgreen:.

Jsem ve slevě :lol:

• Citovat
  • Upravit
2940
20.1.15 17:11

@Samamama :mrgreen: bože :mrgreen: :mrgreen: až to bude, doufám že uděláš albíčko :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
20.1.15 17:14
@Kofolová píše:
Ja ted mela radost ze 70% slev ve F&F. A letni kratasky tam meli treba ze 600 na 100, ale ty jsem nekoupila protoze nevim jestli v lete budu furt kysna :think:

Zbav se dětí a přijď cvičit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
20.1.15 17:17

@jahuhudka Kdepak, já sama jsem drahý artikl :mrgreen:, akorát koupím ve slevě i ho.no s mašličkou.

@Blackova.K nenechám se tetovat, už jsem starší ročník, nerada bych, aby se mi sleva vráskami scvrkla :mrgreen:. Ale obecně vzato je to rozumnější nápis než jméno partnera, protože tahle láska mi zůstane určitě navždy :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4586
20.1.15 17:19

Chtěla jsem odejít od jednoho operátora ke druhému a abych neodešla prodali mi mobil v ceně 15000 kč za 1500 kč :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
20.1.15 17:20

Bohužel nejsem! Mám ale kamarádku, se kterou když jdu nakoupit tak zírám, co vše umí najít! Já to neumím :nevim:

• Citovat
  • Upravit
72725
20.1.15 17:20
@jahuhudka píše:
Podělte se, co jste kde a za kolik ulovili ve slevách :pankac:

mému chlapovi řeknu, co chci, kolik je nejnižší cena, za kterou jsem to našla a on to objeví za půlku.. jak to dělá netuším :mrgreen: Já tak max ulovila šťávu za polovinu :lol: a vzhledem k tomu, že nesnášim davovky, tak ani do marketů a tak na slevy nechodim, to je o náhodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
20.1.15 17:21

@Blackova.K no uvidime. Ale tak nevim jestli treba 44nebo min :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
20.1.15 17:21
@mončís píše:
Bohužel nejsem! Mám ale kamarádku, se kterou když jdu nakoupit tak zírám, co vše umí najít! Já to neumím :nevim:

Jako že vidí, co ty ne? 8o Třeba se to před některými schovává 8o

Příspěvek upraven 20.01.15 v 17:22

• Citovat
  • Upravit
4984
20.1.15 17:22
@Run píše:
Zbav se dětí a přijď cvičit :mrgreen:

Zrovna vcera sem o tom s panem domu mluvila ze me to naucis!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
20.1.15 17:23
@Dovesilke píše:
Chtěla jsem odejít od jednoho operátora ke druhému a abych neodešla prodali mi mobil v ceně 15000 kč za 1500 kč :lol:

Nééé to mi nedělej, to bolí

• Citovat
  • Upravit
mončís
20.1.15 17:24
@jahuhudka píše:
Jako že vidí, co ty ne? 8o Třeba se to před některými schovává 8oPříspěvek upraven 20.01.15 v 17:22

Nějak tak. Ona vidí, já ne.. :lol:

• Citovat
  • Upravit
30910
20.1.15 17:25

@martina.se To muj take umi, ale uz nechape, ze kdyz jsem chtela modrou helmu, tak ze ma byt modra. A ze se nespokojim se stejnou znackou, typem, ale cervenou… To mne pak udela akorat problemy, chci modrou, ale nemam vzit tu levnejsi cervenou? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
20.1.15 17:28

@mončís Dcera - 20 let, nakupuje zpravidla jen ve slevách. V Lidlu dokonce měli kalhoty a ona si je nekoupila - s tím, že je stejně nakonec zlevní…a fakt :mrgreen:.
Potraviny kupujeme - jak kdy, ale je fakt, že se náš jídelníček řídí často akcemi :mrgreen: :hug: :mrgreen:. Šťávu (Hello sirup hustý) bych tedy za plnou cenu nekoupila nikdy :mrgreen:, totéž platí pro toaletní papír Zewa :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen:.

@Dovesilke Asi půjdu taky změnit operátora - smích. Já mám x let pro operátora nevýhodný tarit, takže by mi určitě nenabídli ani suchou chlebovou kůrku :think:…navíc mi u toho tarifu vloni změnili podmínky - po cca 15 letech :nevim: :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák