Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Blackova.K píše:
anohttps://www.youtube.com/watch?…
@Samamama píše:
@Blackova.K prdláky drzá, upřímná! Ostatní to okecávají uklikáváním omylem, já se aspoň přiznám. Zvlášť když mám takovou motivaci, vždyť já bych si měla nechat vytetovat slovo Sleva v srdíčku přes celou hruď
.
Jsem ve slevě ![]()
@Kofolová píše:
Ja ted mela radost ze 70% slev ve F&F. A letni kratasky tam meli treba ze 600 na 100, ale ty jsem nekoupila protoze nevim jestli v lete budu furt kysna
Zbav se dětí a přijď cvičit ![]()
@jahuhudka Kdepak, já sama jsem drahý artikl
, akorát koupím ve slevě i ho.no s mašličkou.
@Blackova.K nenechám se tetovat, už jsem starší ročník, nerada bych, aby se mi sleva vráskami scvrkla
. Ale obecně vzato je to rozumnější nápis než jméno partnera, protože tahle láska mi zůstane určitě navždy
.
Chtěla jsem odejít od jednoho operátora ke druhému a abych neodešla prodali mi mobil v ceně 15000 kč za 1500 kč ![]()
Bohužel nejsem! Mám ale kamarádku, se kterou když jdu nakoupit tak zírám, co vše umí najít! Já to neumím ![]()
@jahuhudka píše:
Podělte se, co jste kde a za kolik ulovili ve slevách
mému chlapovi řeknu, co chci, kolik je nejnižší cena, za kterou jsem to našla a on to objeví za půlku.. jak to dělá netuším
Já tak max ulovila šťávu za polovinu
a vzhledem k tomu, že nesnášim davovky, tak ani do marketů a tak na slevy nechodim, to je o náhodě.
@Blackova.K no uvidime. Ale tak nevim jestli treba 44nebo min ![]()
@mončís píše:
Bohužel nejsem! Mám ale kamarádku, se kterou když jdu nakoupit tak zírám, co vše umí najít! Já to neumím
Jako že vidí, co ty ne?
Třeba se to před některými schovává ![]()
Příspěvek upraven 20.01.15 v 17:22
@Run píše:
Zbav se dětí a přijď cvičit
Zrovna vcera sem o tom s panem domu mluvila ze me to naucis!
@Dovesilke píše:
Chtěla jsem odejít od jednoho operátora ke druhému a abych neodešla prodali mi mobil v ceně 15000 kč za 1500 kč
Nééé to mi nedělej, to bolí
@jahuhudka píše:
Jako že vidí, co ty ne?Třeba se to před některými schovává
Příspěvek upraven 20.01.15 v 17:22
Nějak tak. Ona vidí, já ne.. ![]()
@martina.se To muj take umi, ale uz nechape, ze kdyz jsem chtela modrou helmu, tak ze ma byt modra. A ze se nespokojim se stejnou znackou, typem, ale cervenou… To mne pak udela akorat problemy, chci modrou, ale nemam vzit tu levnejsi cervenou? ![]()
@mončís Dcera - 20 let, nakupuje zpravidla jen ve slevách. V Lidlu dokonce měli kalhoty a ona si je nekoupila - s tím, že je stejně nakonec zlevní…a fakt
.
Potraviny kupujeme - jak kdy, ale je fakt, že se náš jídelníček řídí často akcemi
. Šťávu (Hello sirup hustý) bych tedy za plnou cenu nekoupila nikdy
, totéž platí pro toaletní papír Zewa
.
@Dovesilke Asi půjdu taky změnit operátora - smích. Já mám x let pro operátora nevýhodný tarit, takže by mi určitě nenabídli ani suchou chlebovou kůrku
…navíc mi u toho tarifu vloni změnili podmínky - po cca 15 letech
.