Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Jednou v životě se mi zadařilo.
Koupila jsem si S. Oliver balerínky (stály litr) a k nim jsem dostala S. Oliver žabky.
Jinak je v Kaufu v Plzni otevřený nový Pepco, tak tam jsem včera koupila malej krásnej plyšovej overálek na spaní za 89,– tak mam radost. ![]()
@jahuhudka píše:
Podělte se, co jste kde a za kolik ulovili ve slevách
Ty jsi lovec slev? Jak se to u tebe projevuje? Já nejsem, tak se ptám, jak to chodí. Pořád je čemu se učit.
@jahuhudka od slov rychle k činům
. A nejde jen o jídlo, že? (jsem kapku zblblá z Konrelijiny diskuse…). Já třeba nedávno koupila pro mladšího syna lyžařskou kombinézu, moc pěkně vyvedenou, voděodolnou, větruodolnou (prcek to má na válení ve sněhu, takže až zbytečný luxus
), zlevněnou z 1500,– na 180,–. A vtipný je, že jsem jí koupila v Hypernově (poté, co jsem celý den prolézala slevy v krámech s hadrama a tam zašla pro rohlíky)
.
Já si teď koupila v Kiku, když jsem sháněla levné kšírky na psa, docela dobrou halenu za 25,– Kč.
Jako nejmódnější kousek to není, ale je z příjemného materiálu a teď, když mi roste triko ji jistě unosím. Minimálně jako homedress. ![]()
Kočár golfky za 3600 zlevněné z 6200,– výrobce koncil s jednou barvou, takže vyprodavali sklad
jedná se o Kiddy Click'n Move.
@Kobliha51 píše:
Ty jsi lovec slev? Jak se to u tebe projevuje? Já nejsem, tak se ptám, jak to chodí. Pořád je čemu se učit.
Nejsem, ale znám jednu co slevy potkává snad všude
Miluju slevy a výprodeje, vždy mě nějaký „kup“ uspokojí. Pak to doma pyšná ukazuju chlapovi, ten kouká jak vyvoranej protože neví co kolik stojí normálně ![]()
Ovšem třeba modrou noc v Kauflandu si nechám ujít, nejsem masochista ![]()
@Blackova.K Co to je modrá noc?
KOukám, že mám velmi velké nedostatky. Co já jsem to za hospodyňku ![]()
@LLenule111 píše:
Domácí pekárnu v Tescu za 199kč a peče dodnes
tu mám taky
a dvouplotýnkový vařič za 99 ![]()
@Samamama píše:
@jahuhudka od slov rychle k činům. A nejde jen o jídlo, že? (jsem kapku zblblá z Konrelijiny diskuse…). Já třeba nedávno koupila pro mladšího syna lyžařskou kombinézu, moc pěkně vyvedenou, voděodolnou, větruodolnou (prcek to má na válení ve sněhu, takže až zbytečný luxus
), zlevněnou z 1500,– na 180,–. A vtipný je, že jsem jí koupila v Hypernově (poté, co jsem celý den prolézala slevy v krámech s hadrama a tam zašla pro rohlíky)
.
To se ti povedlo
Já po zimních ani letních výprodejích nechodím, oblečení kupuju průběžně během roku dle potřeby, ale minulý týden jdu koupit synovi jednobarevné triko s krátkým rukávem. Triko jsem nesehnala, ale malé jsem koupila krásnou kombinézu sleva z 800 kč na 350 kč. Ne tebe sice nemám, ale i tak jsem byla spokojená ![]()
@jahuhudka píše:
@Blackova.K Co to je modrá noc?KOukám, že mám velmi velké nedostatky. Co já jsem to za hospodyňku
prosimtě, já to vím ode dneška. U nás to je zítra od 22 do 3 rána, a jsou prý 50% slevy
ale viděla jsem video z modré noci v Jičíně, a jak píšu nejsem masochista ![]()
Můj nejlepší úlovek není ze slev (ty nevyhledávám, spíš jde o náhodu), ale ze sekáče - školní batoh Topgal za 49,– ve velice dobrém stavu ![]()
modrou noc neznám a účastnit bych se jí teda nechtěla ![]()
Podělte se, co jste kde a za kolik ulovili ve slevách