Jste šťastné ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
8.5.09 13:34

Za řízek ale vynese koš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
8.5.09 13:41

Chlapa uklízečku bych taky nechtěla, to radši to moje prasátko, to bych ještě měla pocit, že se neumím postarat o domácnost a že jsem nemožná. Ale na obranu toho svého musím říct, že on ode mě co se týče domácnosti nic nevyžaduje. Nevadí mu, že není uklizeno, uvařeno, vyžehleno, neřekne ani A. Když zjistí, že jsem neuvařila, vezme si rohlík s párkem a je spokojenej. Mě přijde hrozný,když chlap chce mít denně teplé jídlo, naklizený byt a věci srovnané do komínku a přitom si po sobě neuklidí ani ponožky.
A hlavně u nás je ten úklid jediná věc kde si vyloženě nerozumíme,takže to ani nepovažuji za problém, jsou o hodně závažnější věci. Jen by mě z toho občas trefilo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
8.5.09 14:08

Kamčo , jedeš zpět v malejch? :lol:

Já jsem spokojená, ale samozřejmě si někdy musím připomenout proč. U nás je navíc i trošičku rozdílnost kultur. Sice taky Evropa, ale ony ty Britské ostrovy jsou trochu jinej svět a někdy se to projevuje.
Ale zas na druhou stranu mám slušného chlapce ze slušné rodiny a to je pak panečku nádhera, jak on si mně tak jako víc váží a nic extra po mně nevyžaduje, když neuvařím, tak pro jídlo zajede apod.

Kamčo , moje starší dcera byla takhle strašně pořídkumilovná asi do dvanácti. Pak nastal zlom, a ta osmnáctiletá slečna se mnohdy chová jako prasátko (co se jejího pokoje týče)…nedělaj jí vůbec problém použité kapesníčky a ohryzky tak jako ležérně povalující se po zemi mezi učením :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
8.5.09 14:10

Anonymní Katko je škoda, že nepíšeš kolik je dětem… Neumím si dost dobře ani představit, co myslíš tím, že manžel proti tobě štve děti. Víš já jsem s manželem dohromady 9let, není to ani málo ani moc. Z toho jsme manžele pouhou třetinu a dcera má teprve 2 ročky. Proč to píšu? Protože já jsem sním také šťastná, možná jsme ještě neprošly nějakou krizí a myslím, že nás čeká…jako každé manželství. Píšu to sem proto, že krátší manželství mohou být šťastnější a spokojenější, než ta dlohotrvající, která si už prošla určitým vývojem.
Samozřejmě že i teď mne štve manželova nepořádnost, jak už tu zmiňovaly holky přede mnou, ale dokáže to vyvážit. Rád mi občas uvaří, nakoupí. Občas ten koš s sebou vezme a vynese ,když jde k autu-popelnice jsou po cestě. A také je fakt, že když má čas, se dokáže věnovat dceři, jít s ní na procházku… Mám třeba kamarádku, která má přítele, ale na vše je sama. A ani jednu z těch věcí , co jsem vyjmenovala pro ni nikdy neudělal a má 2,5letého syna, se kterým nebyl nikdy sám na procházce. A proto jsem ráda, za „to“, co mám doma.
A jinak Kamčo, tedy koukám jakého máš doma malého šikulku. Dceru také pořád popostrkuju, aby si sama po sobě uklízela, hračky, nádobí, oblečení, botičky… ale moje tchýně veškerou mou snahu vždy zhatí, protože Tinka, když je u ní, má všude takový bugr a nikdo ji ani slůvkem nenaznačí, že by se to mělo uklidit… a to mi pak zase chvíli trvá, než malou „přeprogramujem“ a pořád dokola. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
8.5.09 14:51

Koukám že všude je to nák tak stejné a tet mi přijde že jen já jsem Z jenom pomluvila takže na jeho obranu musim dodat že zase malému se věnuje na 100%pokaždé kdy muže.Každej den je snim celé odpoledne venku a to je pro mě uplně to nejduležitější.
Taky ocenuju že po mě nic nechce :lol:

duant jo už jsem to zas rozjela v malim.Oči už jsou v pohodě akorát tu mast jak mi předepsala mi udělala na oku takovej mastnej film a je to nepříjemný a trochu to svědí :roll:

petrusha to mi malého nikde ještě nenecháváme ale spíš všude posloucháme jak ho rozmazlujem a jak je na nás závislej a jak nechodí na nočník atd.. přitom mě přijde že je náhodou uplně pohodový dítě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
8.5.09 15:13

Zpět k původnímu dotazu: Já si taky nedokážu předtavit, co by chlap musel dělat aby děti štvatl proti mě. Spíš mi to přijde jako že dělá věci, které nejsou v pořádku a neuvědomuje. Pokud by děti nějak záměrně naváděl proti mamině,tak by to chtělo asi opravdu vážný rozhovor anějak to řešit.

No holky, postěžovali jsme si na ty naše bordeláře, ale přiznám stejně jako Vy, že pokud se můj chlap bude věnovat našemu prckovi,tak ten jeho binec ráda přežiji a budu šťastná že takovýho chlapa mám. A myslím, že u nás to taky nebude problém, děcka má moc rád, na to naše se moc těší, ven také chodí rád, takže to snad fungovat bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.5.09 20:20

ahoj, jde o věci výchovné, já něco zakážu a on hned klukovi řekne, že
máma to toho kecat nesmí, nebo´t je ženská a tohle jsou chlapské záležitosti. Nebo ho učím aby uklízel, ale otec řekne, ne ne… to je ženská práce… atd… snad už jsem konkrétnjší..
Kateřina

• Citovat
  • Upravit
18651
8.5.09 20:33

Šťastná v manželství???? Mnoo to je hodně záludná otázka. Když to vezmu globálně, tak musím odpovědět že ano, ale jsou chvíle a není jich úplně málo, kdybych byla raděj sama. Ale SAMA!!! K dětem patří táta a jelikož děti patří ke mě, tak já patřím k tátovi a on k mámě :lol: :lol: Jsme vdaná 5let a lepšího chlapa ke MĚ! by lupou pohledal…

Spory ve výchově namáme, vychovávám já, všechny 3 (potažmo 4 :wink: ), jsem s dětmi opravdu celý den a tak platí moje pravidla a pokud se tátovi nelíbí, proběhne diskuze mimo ta zvědavá ouška (no úplně to teď nejde mimín už taky slyší :lol: ) a situace se řeší. Už si manželovi řekla že se ti jeho chování nelíbí?? Že tě to ponižuje, zraňuje? Možná by to pomohlo víc, než přemýšlení o rozvodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
9.5.09 13:51

Pudli, Tina, Kamča: Můžu do klubu manželek totálních bordelářů? :? Tento týden chlap nedělal, takže po příchodu z práce jsem ho našla u PC obloženého talířem se zaschlou hořčicí a hrnkem se zbytkem čaje (snídaně), špinavou zapékací mísou se zbytkem masa (oběd, přece to nebude jíst z talíře) a vše dekorativně doplněno drobky od rohlíků po celém stole. Pytlík se dvěma rohlíky přiložen, přece to nebude dávat do chlebníku. Nádobí uklidil po mých poznámkách tak, že jej odnesl na linku (dát do myčky je moc práce).

Ale stejně jako Tina jsem měla i chlapa uklízečku a ten jezdil prstem po horní hraně dveří, jestli jsem kvalitně utřela prach 8)

Neměnila bych, můj chlap zas nahodí zeď, zapojí elektřinu, vodu, přivrtá poličky… ale taky mám strach, jak to bude s mimoušem a pak s větším dítětem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
9.5.09 21:14

tak ja jsem naprosto stastna a spokojena :)

obcas necemu chlapskemu taky „nerozumim“ a svym zpusobem se mi libi, ze maji kluci neco kam nemuzu :) je to fajn ,jak drzi pri sobe, je to pro mne hodne dulezite aby ten vztah otec syn byl kvalitni a silny.

Maji proste chlapi sobe a at si to uzijou, ja vim ze ja budu jako jedina baba opecovavana az do konce :)

Nat

p.s. samozrejme nevychovavam chlapce stylem nasich matek, takze vetsi pekne pomaha mne i tatinkovi a mensi taky zacne az poroste )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
9.5.09 23:19
Anonymni píše:
ahoj, jde o věci výchovné, já něco zakážu a on hned klukovi řekne, že
máma to toho kecat nesmí, nebo´t je ženská a tohle jsou chlapské záležitosti. Nebo ho učím aby uklízel, ale otec řekne, ne ne… to je ženská práce… atd… snad už jsem konkrétnjší..
Kateřina

Katko, podle toho co píšeš, je tvůj manžel šovinista, macho, nebo jak se tomu říká, feministky na něj :lol: Omlouvám se, já bych s takovým chlapem žít nemohla. Takhle to vypadá, že si tě moc neváží. Ohl. výchovy jsem plně na tvojí straně, neboť i chlapeček se musí naučit uklízet, klidně i vařit a už vůbec tě před synem nemá takhle shazovat. Jak se pak asi synek bude chovat k ženám až vyroste? Zkus s manželem promluvit, třeba mu to dojde.
Nebo se přihlaš se do Výmeny manželek, ať mu tam za tebe na týden dají nějakou semetriku ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
10.5.09 20:58

No nakoukla jsem na začátku diskuse, než jsme odjeli na víkend a zajímalo mě, jak se situace vyvine a přesně, jak jsem počítala. :roll: :wink:
A kolik je manželovi a vašim dětem? A co dělá manžel v domácnosti a co podle tebe mají dělat děti? Právě, že nejsi vůbec konkrétní. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
10.5.09 21:18

Ahoj,

já teda musím říct,že někoho s přístupem „nene,to je ženská práce“ bych asi nesnesla a nakopala někam. :evil: Máme dva kluky a doufám,že si časem vezmou příklad ze svého taťky,který je naštěstí dobře vychován již od svojí mámy,následně ode mě :lol: ,a jednou se budou i oni zapojovat do chodu domácnosti atd.Howgh :wink:
Jinak šťastná asi jsem,i když teď je manželství trochu upozaděné,no to je výraz :roll: ,a na prvním místě jsou děti,se kterýma je,většinou :D ,hodně šťastných chvil :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
10.5.09 21:42

No tak ten můj je vychován k nicnedělání. Ne, že by doma s ničím nepomohl. ALe co jsme spolu, tak třeba v životě neuklidil koupelnu a v tomto bytě, co bydlíme( 3 roky) - vytíral tak 5×:-) Jeho maminka vše s láskou dělala pro svoje chlapečky. Vařil u nich tatínek, který nechtěl od nikoho, aby se mu v kuchyni pletl. Takže ani to se kluci (můj muž a jeho bratr) nenaučili a maminka pak měla o něco víc klid na ostatní práce.
Jenže na druhou stranu podniká a je v práci vlastně pořád. Přijde domů - já ukládám ke spaní mladšího a on staršího a pak sedne k PC a pracuje třeba až do rána. A tak dokola. Takže já už po něm ani žádnou práci nechci.
Ale teda zkusil by jednou říct, že je něco moje práce a né chlapa. S klukama si úžasně hraje a doopravdy ho to baví. Podporuje mě ve studiu. Doma vše opraví. To totiž u nás je mužská práce - já jsem totiž levá.
Takže jo, já jsem šťastná. Jsme spolu 7 let, máme dvě malé děti. Tak to taky těžko srovnávat. Ale tak neschazuje mě teď, nebude asi ani později. Ani jeden bysme si to líbit nenechali. A i když máme v docela dost věcech rozdílný pohled - na výchovu a nějakých přístupech - neřešíme to před dětm a ať se jeden z nás rozhodne, jak chce - ten druhý ho podpoří. Aby - zatím náš starší viděl, že stojíme při sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí