Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Tak já bych nedala ani jedno
ale na to se nikdo neptal, že
Takže z těch dvou mi přijde zvučnější Julie ![]()
@RyBANA píše:
@petka86 Tak je jasné, že s Terezkama a Natálkama nejde srovnat téměř nic
No to fakt ne
Když to někomu vyhovuje,dávat jméno na které se na zavolání otočí dalších např.10 holčiček
Já jsem zas ráda,že když zavolám Melisko,otočí se lidi,ale jen ze zvědavosti ![]()
Taky jsem pro Julii. Jednu máme doma, nejčastěji ji říkáme Juli, potom Julinko, Juliánko, Julčíku, Julko, nebo Julie obecná
No tak to jste mi to moc neusnadnily, babizny
kazdopadne moc moc dekuju za nazory, zvazim pro a proti a neco z toho vyjde ![]()
@Kallkapa píše:
Alice (moje oblíbená písnička - Alice se dala na pití)
právě jsem si přečetla text písně
Zítra ji zkusim stáhnout a pustit. Snad tu písničku na to naše dítě nikdo v pubertě nevytáhne
![]()
@Lusha1 píše:
No tak to jste mi to moc neusnadnily, babiznykazdopadne moc moc dekuju za nazory, zvazim pro a proti a neco z toho vyjde
hehe
![]()
@jabarka píše:
právě jsem si přečetla text písněZítra ji zkusim stáhnout a pustit. Snad tu písničku na to naše dítě nikdo v pubertě nevytáhne
![]()
No, ten text je celkem smutný
tak si to zítra pořádně přečti..ale písnička se mi líbí ![]()
Ahoj, já jsem Alice a vždycky jsem byla všude jediná, což je mezi dnešními Natálkami, Emičkami, Adélkami, Terezkami a jánevímkterýmiještě, fajn, ne? Zdrobnělě mi říkávali Alička, Alinka, Aloušek, v pubertě jsem byla Elis a teď mi říkají Ali, Alčo..
Julie se mi líbí, zdrobnělá Julinka je moc pěkný, ale co později.. Julča? To se mi nelíbí..
@Kallkapa šmarjá, jsem to teď přečetla pořádně a až do konce
tak u toho „Zamkni pusu na klíč, šeptá tma…atd.“ mě zamrazilo, jsem zvědavá na ztvárnění, ale to fakt až zítra. Smutný to teda je
Chtělo by to složit pro Alici něco veselejšího ![]()
Příspěvek upraven 12.06.12 v 21:34
@jabarka píše:
Chtělo by to složit pro Alici něco veselejšího