Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
O té pipince ve spojení s Julčou se to řešilo už v jedné diskuzi nedávno. Osobně jsem to nikdy neslyšela
tohle bych neřešila.
Za mě Julie, je to pěkné jméno
Alice je taky fajn, ale Julinka je hezčí ![]()
@LKL píše:
@Yasminn Teda ja jsem v zivote opravdu nikdy neslysela ani jedno. Ze by Praha?@Nikolettka1 Konvice, krabice, slonice, zvonice. A co jako? Nikoletta omeleta cigareta katecheta…
nene jsem od Prahy 100 km
![]()
Děkuji jsem furt tam kde jsem byla. Muž mě tak zvyklal že nevím které, dvě dávat nechceme, my malou snad nepojmenujete ![]()
@circus píše:
Tak u nás na JM se zase používalo jako přirození kačka, kačenka…ale nikdy jsme to na holky se jménem Kateřina nevztáhli. Přestěhovali jsme se na Vysočinu a tady se zase používá Julča. Dcera je Julie, ale narodila se teda v kraji „kaček“.
v kraji kaček, to je dobrý
U nás je kraj julin, takže je tady lepší dát jméno Kačka
![]()
@Mrs. S píše:
Děkuji jsem furt tam kde jsem byla. Muž mě tak zvyklal že nevím které, dvě dávat nechceme, my malou snad nepojmenujete
tak jí max. dáš jméno v porodnici no.
Až se malá narodí a ty jí uvidíš, třeba tě hned něco osvítí a budeš vědět, které jméno k ní sedí víc
Někdy to tak je. ![]()
@Mrs. S píše:
@Yasminn to jsem myslela že mě osvítilo na UTZ, ale může taky
neboj, ono to nějak dopadne
Až se malá narodí, tak už jí prostě pojmenovat musíš. A pak budeš vědět, že to jméno co jsi vybrala jí sedí ![]()
Mám tetu Julii a říká se jí Juliška, je to na Slovensku, můj taťka, její bratr je Julius ![]()
@Yasminn Ja to myslela opacne - jakoze k nam do Prahy asi jeste tyhle krajovy zvlastnosti nedorazily - pro me je to fakt naprosta novinka
@kaja00
jsem si s muže už začala dělat srandu že taky mohl udělat dvojčátka, že by to pak bylo jednodušší ![]()