Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Sibyla0 píše:
Anna
Ee, tu už v rodině máme. A neprošla ani přes dcerku, prej by se mimino zlobilo
.
Příspěvek upraven 11.05.14 v 13:22
Alice mi přijde tvrdší, studenější…a zdrobnělina Alička se mi oproti Alence líbí míň…
Oslovení Alčo, Alí bych řekla, že se jednou bude používat u obou jmen… takže bych se rozhodla hlavně podle Alice-Alička / Alena-Alenka… jak v oficiální verzi, tak v drobnělině jsem za Alenu ![]()
@quinny píše:
@Genovesa oboji je pekne, Alice ted asi vic moderni. Napsala bych si to a rekla s prijmenim. Jedno urcite lahodi vica jestli ne tak pri nejhorsim si hodte korunou a nebo pockejte az se narodi a treba az ji uvidite bude jasno
Jak to vidím, asi to tak dopadne. V porodnici z nás budou jásat
.
@kaktusik píše:
Alice mi přijde tvrdší, studenější…a zdrobnělina Alička se mi oproti Alence líbí míň…
Oslovení Alčo, Alí bych řekla, že se jednou bude používat u obou jmen… takže bych se rozhodla hlavně podle Alice-Alička / Alena-Alenka… jak v oficiální verzi, tak v drobnělině jsem za Alenu
Presne takhle jsem nad tim taky premyslela:-D takte za me také Alena-Alenka..
Alice taky jsme měli ve výběru, doma mi to neprošlo. Říkala bych jí Elis
Jmenuji se podle knížky „Alice in wonderland“ a maminka naštěstí zvolila Alici, ne Alenu. Zkráceně mi říkají Ali, Aja (Ajka). Alicka (Alička prosím ne) taky není ošklivá pro malou holčičku.
Alču většinou používají ostatní pro Alenu, mě takhle oslovují jen výjimečně.
Já bych teda nedala ani jedno z nabízených jmen, obě varianty mi na rozdíl od anglické „Elis“ přijdou dost tvrdé.
Ja bych vybrala spis Alenu, presne z toho duvodu co uz tu psaly holky - zdrobneliny Alicka x Alenka, tak radsi Alenku…