Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Za mě určitě ALICE. Má srašně ekvivalentů, na to přijdete, až se narodí a budete na ni koukat. A já taky radši jména, kterých nejsou plná pískoviště. A ta Julie mi furt připomíná tu žížalu, neměla jsem ji ráda, ani Patrasku.
Jo a Alice= Alice in Wonderland- Alice v krajině zázraků - ůžasná pohádka, a taky Smokie - Living next door to Alice
Takže ALICE ![]()
@Baba tohle sem nepatří, ale ted tady obdivuji tu tvoji krásnou fotku prcka v profilu s gumičkami na hlavě…co mě, ale totálně rozsekalo, je pojmenování tvých dětí v metříku „koblih“ „knedla“ „nok“
![]()
Jestli se nám narodí holčička, tak se bude jmenovat Alice. Zdrobněliny…Alička, Lisa…dá se vymyslet spousta tvarů.
Za mě jedině ALICE ![]()
TAK JSME SE NAKONEC ROZHODLI PRO ALICI…
![]()
diky moc vam vsem za nazory ![]()
@Lusha1 píše:
TAK JSME SE NAKONEC ROZHODLI PRO ALICI…![]()
diky moc vam vsem za nazory
Gratuluji, každé jméno má své kouzlo ![]()
Taky myslím, že jste se rozhodli dobře…každé jméno má své kouzlo (i když já jsem hlasovala zrovna taky pro Alici, ale tak to je prostě věc vkusu, i „juliánek“ tu bylo dost), nicméně pragmaticky je to tak, že Julie se teď dává docela hodně, Alici aby pohledal ![]()
tak přeju rychlý porod a Aličce šťastný život s krásným neotřepaným jménem.
@Sorbetka píše:
@Baba tohle sem nepatří, ale ted tady obdivuji tu tvoji krásnou fotku prcka v profilu s gumičkami na hlavě…co mě, ale totálně rozsekalo, je pojmenování tvých dětí v metříku „koblih“ „knedla“ „nok“![]()
![]()
@Baba Ahoj,
tak jsem konečně objevila tajemství metříků a dobře jsem se u toho tvého zasmála - koblih, knedla, nok
fakt že jo ![]()
Ahoj, rozhodujeme se mezi Alicí a Alenou a nějak furt ne a ne to rozseknout. Příjmení má typické české. Co vy na to?
@Genovesa oboji je pekne, Alice ted asi vic moderni. Napsala bych si to a rekla s prijmenim. Jedno urcite lahodi vic
a jestli ne tak pri nejhorsim si hodte korunou a nebo pockejte az se narodi a treba az ji uvidite bude jasno ![]()