Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Téma do kterého jsem právě psala docela dlouhou odpověď a dala si na ni dost záležet, bylo zemčeno, dříve než jsem mohla odpověď vložit.
Obnovitelka tohoto tématu byla plná záště ke svému nenarozenému dítěti… Měla jsem k ní vyhrady a dost mě zarazila její odpověď co ji k tomu vede, zda v dětství nějak netrpěla.
>Citace: adopce
JÁ POCHOPENÍ NEČEKÁM, ANI SE O NĚJ NEPROSÍM.
JEN, KDYŽ VIDÍM MATKY ZDE TAK MĚ TO UTVRZUJE V TOM, ŽE JÁ MATKOU BÝT NECHCI.
A NENÍ TO V TOM, ŽE BYCH TO DÍTĚ NEDOKÁZALA MÍT RÁDA ALE VADÍ MI, ŽE BYCH SE MĚLA OMEZOVAT A UBÍRAT SI NĚCO, CO MÁM RÁDA.
STEJNĚ, JAKO BY SI NĚKTERÁ Z VÁS NEPOŘÍDILA PSA NEBO KOČKU PROTOŽE BY JÍ OMEZOVAL – I PŘESTOŽE MÁ TŘEBA ZVÍŘATA RÁDA. ANO, PŘÍTEL MĚL RADOST KDYŽ SE MNOU BYL NA SCREENINGOVÉM VYŠETŘENÍ V NEMOCNICI ALE PŘESTO JE ROZHODNUTÍ NA MĚ. SAMOZŘEJMĚ POČÍTÁM S TÍM, ŽE HO TO BUDE TŘEBA MRZET A VYKAŠLE SE NA MĚ. ALE PŘECI NEBUDU MÍT DÍTĚ JEN KVŮLI TOMU, ŽE JEMU BY NEVADILO?
ON BY HO NEMUSEL MÍT NA KRKU 24 HOD. DENNĚ JAKO JÁ, TAK TO ASI VIDÍ PONĚKUD RŮŽOVĚJI.
Myslím, že jsem lásky měla dost.
Mám skvělou mámu, ve všem co dělám mě podporuje. Jsem jedináček a materiálně, ani citově jsem ikdy nestrádala ( možná jen rozvodem mých rodičů?
Představte si, že má matka dokonce s dětmi pracuje!!!
Příspěvek upraven 15.02.14 v 20:40
Tos mela poprosit adminku at ji to posle v sz… tady to k ni treba ani nedojde
Přijde vám normální jen tak tady veřejně diskutovat o tom, že by jste si to miminko hned vzali? Pokud vím, tak obchodování s dětmi je nezákonné.
Jsme opravovala překlep a smazalo se mi půl odpovědi. Chjoooo
Ve zkratce. Klidně si chlapečka vezmeme. Naše malá bude mít brášku. V tom, že by mě další dítě omezovalo, se nebojím.
@Krkael píše:
Tos mela poprosit adminku at ji to posle v sz… tady to k ni treba ani nedojde
Já to právě psala, ale už jsem nestihla odeslat, téma bylo zamknuty.
@terinka4444 píše:
Jej, to už jsi další v pořadí, my ho taky chceme, to miminko, pro známé, co už jsou dva roky v adopčním procesu, děti nemají, vezmou ho hned. Koukám, kvete tady obchod s dětmi, ale hned so ho vezmou, přes přímou adopci.
Ty jo to je vcelku drsny, to je.snad i nelegalni ne?? Takhle poptavat dite
![]()
Holky to by bylo fajn, kdyby ten prcek našel rodinu, která by ho milovala, a dala mu to, co by mu s matkou která ho nechce aby nebyla omezená ve svém životě
, je to smutné, že ti co by se starali nemohou mít děti, a ti co o to nestojí a otěhotní a neberou to jako zázrak, ale jako přítěž
![]()
Já tu diskuzi jen zběžně četla a jsem přesvědčená, že je to jen pokus o vyvolání flamewar a trol se dobře baví.
@Krkael tak to smaž a nekomentuj. Je to k ničemu. Už jsem dostala odpověď.
@kathystar píše:
Přijde vám normální jen tak tady veřejně diskutovat o tom, že by jste si to miminko hned vzali? Pokud vím, tak obchodování s dětmi je nezákonné.
Jak kde. Muzou si ho predat v polsku ![]()
@kathystar píše:
To me napadlo prave taky. Jedna vec je chtit ponoct (at uz kterekoli strane), ale tohle byse asi melo resit soukrome, ne jako kdyz si jde nekdo vybrat boty
@kathystar tady ale přeci nejde o obchod, nechci si dítě kupovat a nečekám ani peníze. Vzala bych si ho do pěstounské péče a pěstouny si může bio matka vybrat. Moje sestřenka se také tak stala pěstounkou mentálně postižené holčičky.
Holky neřešte to veřejně, je to opravdu nelegální. Pokud chcete dát dítě k adopci tak kontaktujte fod.cz - oni pomáhají i s tou přímou adopcí. Ale opravdu jen s nimi.
Pokud máte jako žadatelé zájem o přímou adopci tak skoro bez šance, jsou to většinou známý lidé nebo přátelé, protože je to okamžité a v ten moment nevratné - narozdíl od normální adopce.
Pokud tak moc chcete adoptovat, běžte na to normální cestou ![]()
Příspěvek upraven 15.02.14 v 20:46
@Fíková píše:
Já tu diskuzi jen zběžně četla a jsem přesvědčená, že je to jen pokus o vyvolání flamewar a trol se dobře baví.
Máš naprostou pravdu, admin by na to měl kouknout.
@LUCIPERKA-ddub píše:
@kathystar tady ale přeci nejde o obchod, nechci si dítě kupovat a nečekám ani peníze. Vzala bych si ho do pěstounské péče a pěstouny si může bio matka vybrat. Moje sestřenka se také tak stala pěstounkou mentálně postižené holčičky.
Já vím, že chcete pomoct, jen mi tenhle způsob prostě přijde trochu přes čáru. A to se s partnerem už přes dva roky snažíme o druhé dítě, ale tohle by mě nenapadlo.
Mě by zajímalo, pokud se paní rozhodne dát dítě do adopce, přeci tu je ještě otec, ne? Když on nebude souhlasit s adopcí, má právo na své dítě!