Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Holky mate nějaký typ na kabat, který kouse? Je to tedy 70% polyester 30%vlna a za krkem dost kouše - je to na reklamaci nebo znáte nějaký fígl - jestli pomůže vyprat, avivaz…?
Ke moc hezky, takže vracet se mi ho úplně nechce.
Příspěvek upraven 18.02.22 v 11:50
@Růžový.Sloník píše:
Holky mate nějaký typ na kabat, který kouse? Je to tedy 100% polyester a za krkem dost kouše - je to na reklamaci nebo znáte nějaký fígl - jestli pomůže vyprat, avivaz…?Ke moc hezky, takže vracet se mi ho úplně nechce.
Na reklamaci to není.
@Růžový.Sloník spis nez prat zkusit profesionalni cistirnu, ale spis to nepomuze, spis neco abys ho nemela na krku, treba jak radi holky nebo jeste mikina s kapuci ![]()
Reklamovat kabat s vlnou, ze kouse?
To je vtipny. Vlna proste kouse.
Já mám kousací rolákový svetr od Lindexu… kupodivu kouše tak 10min, ale fakt hrozně a pak to přejde
osypaná nejsem
@Eemii píše:
Reklamovat kabat s vlnou, ze kouse?To je vtipny. Vlna proste kouse.
To bohužel není pravda, každá vlna nekouše.
Na reklamaci to určitě není, ale můžeš to zkusit prostě vrátit, buď ti vyjdou vstříc nebo ne..
Jinak pod to šálku nebo rolák ![]()
@Eemii píše:
Reklamovat kabat s vlnou, ze kouse?To je vtipny. Vlna proste kouse.
Tak jestli te vlna kouse, tak si kupujes jen laciny veci. Dobra vlna opravdu nekouse, ani kdyz bude 100% vlny.
@bobulka88 píše:
Tak jestli te vlna kouse, tak si kupujes jen laciny veci. Dobra vlna opravdu nekouse, ani kdyz bude 100% vlny.
Není pravda, měla jsem jeden velmi drahý, značkový a krásný svetr, který mi moc slušel… Ale šíleně kousal, sviňa ![]()
@Betty MacDonald fakt? Ja mam doma asi 6 vlnenych svetru a kouse jen mrcha lacina.
@bobulka88 píše:
@Betty MacDonald fakt? Ja mam doma asi 6 vlnenych svetru a kouse jen mrcha lacina.
Jojo, věnovala jsem ho časem kamarádce, té to tak nevadilo.
Tak taky záleží čí chlupy to jsou…můj kousací svetr zkrotl po mrazu…