Rivalenti - zrušeni objednávky

10
17.2.22 15:27

Rivalenti - zruseni objednavky

Ahoj holky,
Vypada to, ze jsem naletela. Objednala jsem si obleceni pres rivalenti a ted ctu recenze a podobne veci.. nevite, jak bych mohla zrusit objednavku, ktera je jiz zaplacena?
Rivalenti prekupuje veci z ciny, ted budu cekat buhvi jak dlouho, nez objednavka prijde a k tomu nejaky sunt.. :zed:
Vypada to, ze i neradi vraceji penize, tak budu muset vyhrozovat, coz udajne take nefunguje a nasledne jit na ceskou obchodni inspekci.
Jsem z toho uplne nastvana, jak si toto muze nekdo dovolit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1462
17.2.22 15:32

Nojo, pouceni pro priste, cist recenze u obchodu… nevim za kolik jsi nakoupila, ale podle me pokud to neni v radu tisicu, tak bych se na to vybodla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
17.2.22 16:32

@baru.444 máš číst recenze, je to hodně proflakly obchod. Pokud jsi platila přes kartu, zkus storno :pocitac: přes banku..a příště nejdřív recenze, pak nákup

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
17.2.22 16:49

Zkus to přes banku, ale co mám tak načteno po FB apod. tak jsou hodně problémoví. Pro příště hlídat recenze, ještě mrkni přímo na ČOI, mají tam vypsané další parádní eshopy, který fakt chceš :roll: Držím pěsti :kytka:

• Citovat
  • Upravit
14600
17.2.22 22:19

No, teď se s temihle obchody nějak roztrhl pytel. Příště lip koukej, je jich dost a všechny vypadaji podobne a nabízejí podezřele levne věci. Určitě cti recenze. Říkají si “nákupní galerie” a coi se jimi zabývá.

Jo a přes banku by to jít mohlo určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
21.10.22 22:22

@baru.444 také jsem před časem naletěla. Někteří zde psali, že je obchod profláklý, já jsem o něm dřív nikdy neslyšela. Nikdy dřív se mi nestalo, že bych si objednala zboží z jiného E-shopu a zboží mi nepřišlo. Od té doby, když chci něco objednat z E-shopu, který neznám, nejdřív zjišťuji, zda je obchod v pohodě, abych zase nenaletela. Zboží z Rivalenti mi nakonec ani po měsíci a půl došlo, ale byl to nějaký čínský šunt, který stejně nakonec letěl do koše, ani velikost, kterou jsem si objednala neodpovídala. Komunikace otřesná, reakce na vracení peněz žádná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.3.23 11:28

Rivalenti

Take jsem nakoupila na Rivalenti bohuzel.. za 800 kc. Prisla mi sms s celnim rizenim. ( predpokladam teda ze ta zasilka by mela prijit kdyz uz ji ma posta a jabych zaplatila za celni rizeni. Nejradsi bych tu zasilku neprebirala. Ale nevim jestli by mi vratili penize kdyz vidim recenze…Mam dilema jestli teda zaplatit clo a prevzit nebo to neprebirat vubec? Unahlila jsem se kupovat takove sunty navic pisou ze doprava zdarma.. tak jsem naletela. Stalo se vam ze jste zasilku z ciny neprevzali a vratili vam penize nebo je to nerealne?

• Citovat
  • Upravit
15421
13.3.23 11:34
@Anonymní píše:
Take jsem nakoupila na Rivalenti bohuzel.. za 800 kc. Prisla mi sms s celnim rizenim. ( predpokladam teda ze ta zasilka by mela prijit kdyz uz ji ma posta a jabych zaplatila za celni rizeni. Nejradsi bych tu zasilku neprebirala. Ale nevim jestli by mi vratili penize kdyz vidim recenze…Mam dilema jestli teda zaplatit clo a prevzit nebo to neprebirat vubec? Unahlila jsem se kupovat takove sunty navic pisou ze doprava zdarma.. tak jsem naletela. Stalo se vam ze jste zasilku z ciny neprevzali a vratili vam penize nebo je to nerealne?

Taky jsem vloni objednala na Rivalenti, syn mi poslal odkaz s úžasnýma džínama a já to nezkoumala :mrgreen:
Od zprávy pošty o celním řízení ještě trvalo doručení asi 2 měsíce a milé kalhoty rovnou letěly do popelnice, byl to naprosto nepoužitelný hadr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8048
13.3.23 11:41
@Anonymní píše:

https://rivalenti.cz/…-podminky-2/

Toto jsi četla? Vždyť se celé ty obchodní podmínky dají shrnout do jedné věty - objednej, zaplať a doufej, že něco přijde. Takže pokud máš balík dokonce už v čr na celnici, považuj to za úspěch. Peníze ti rozhodně nikdo nevrátí a soudit se také vlastně není s kým a za co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24807
13.3.23 12:48

@rmot přesně tak
těchle překupníků z Ali je bohužel hodně částečně to lze poznat z podmínek, kdy užívají pojem „OBCHODNÍ GALERIE“ a není jasné sídlo firmy a je tam málo kontaktů na ně.. (většinou jen mail a „odpovědní formulář“, dovolat se prakticky není možné a není kam)
Bohužel na méně IT gramotné osoby skáče hodně reklam na tyhle překupnické galerie na facebooku i běžně na netu, zboží je nafoceno líbivě, cena přijatelné, tak hodně lidí naletí a pak- když to jde dobře - dorazí kus smradlavého hadru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
10.5.23 09:29

Snad dorazi

Nevšimla jsem si recenzí, a včera jsem objednala, doufám že přijde zboží…pro příště budu číst vždy a vše obednaval si nekdo teď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.5.23 11:36
@serynkova píše:
Nevšimla jsem si recenzí, a včera jsem objednala, doufám že přijde zboží…pro příště budu číst vždy a vše obednaval si nekdo teď?

Objednala jsem nekdy v breznu prislo to asi za mesic. Ale fakt nepouzitelne nekvalitni veci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
30.8.23 10:15

Rivalenti

Varuji všechny před eshopem Adela Rivalenti, jsou to zloději. Bohužel jsem si to neověřila předem, naštěstí mě to stálo jen 400 kč. Nic si od nich nekupujte!!! Ivana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.12.23 00:40

Ja taky naletela, objednala jsem pred rokem synovi vyzdobu k 2.narozeninam a do dnesniho dne nic neprislo. Stezovala jsem si x krat a porad dokola mi posilali svoje obchodni podminky a ze se to seklo u dodavatele a bla bla. Ted jsem pozadala o vraceni penez jinak se obratim na COI. Nebudu to resit, ale jen jsem jim tak pohrozila. Jen jak vidim z vasich diskuzi, tak asi ty stiznosti byly zbytecne.

Uz jednou mi jiny it obchod nedorucil zbozi za 1500kc. Hledala jsem kontakty a nakonec jsem u toho jineho it obchodu nasla pres obchodni rejstrik jmeno a adresu, napsala jsem dopis, pohrozila COI a behem par tydnu jsem bez omluvy mela penize na ucte.

Smejdi jsou to vsechno. Temu je dalsi smejd, ale tam jsem nedokoncila registraci a radsi jsem si precetla recenze. Ale zalaka to koupit neco za par kacek. Pozor na ne, zlodeji a kriminalnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
24.5.24 18:21

Take nedoporucuji, jde jen o preprodej z alliexpressu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie