Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Hanka1 Na nákup, nebo jako přebalovací tašku, nebo tak. Nenapadá mě, jak bych se k tomu oblíkla, aby to nepůsobilo jak z tržnice.
@krakatice píše:
@Hanka1 Na nákup, nebo jako přebalovací tašku, nebo tak. Nenapadá mě, jak bych se k tomu oblíkla, aby to nepůsobilo jak z tržnice.
no tak jednu mam hnedou, tak je neutralni a druhou do bezova. Chodim do prace v business casual obleceni, tzn. v kostymu a vetsinou tmavem nebo jednobarevnem, tak to aspon trochu ozivi ![]()
ale ja mam kabelek asi 15, takze to stridam dle nalady. Je fakt, ze tu jednu jsem tahala cele lonske leto a kdyz to porovnam s kvalitou Guess kabelek, ktere jsou jednou tak drazsi, tak je to asi tak na stejno..
Je krasna
.A k cemu by ji asi nosila. Nejaky jednobarevny obleceni, nebo smetanove kslhoty, stejne triko jako je kabelka, coz v desiguall neni problem. Staci mit vkus
.Tak samo, ze si to nevezmes k puntikovanym satum, ale tech moznosti je dost. A ja bych ji nosila normalne ven, nejak nechapu ten dotaz
@Loll píše:
S tím bohužel musím souhlasit. Kabelka Desigual po půl roce užívání vypadá jak vytažená z kontejneru.
To same. Od vanoc a je skoro ma vyhozeni. Uz asi do kabelky od tehle znacky nepujdu.
@krakatice píše:
Mám dotaz na zakladatelku, kam s takovou kabelkou chodí /plánuje chodit - nějak mě nenapadá vhodná příležitost, kam ji vzít.
já bych jí nosila normálně do práce, ven, je moc pěknááá ![]()
Klidně to může být originál. Kvalita Desigualu je z mýho pohledu naprosto neúměrná ceně. Nejvíc nespokojená jsem s kabelkou, hrozně špatně se jí zavírá zip, stále do něj leze vnitřní podšívka, materiál je hrozně tvrdý. A to jsem kupovala v kamenné prodejně, takže originál bezpochyby mám.
A u oblečení je jejich bavlna po pár vypráních naprosto neúměrně opraná. Zkrátka po chvíli to vypadá jak totálně jeté, kabelka za chvilinku ošoupaná, oblečení vybledlé…takže fakt to klidně originál je.
@dagmar10 pokud vevnitř není název značky a jen MADE IN CHINA, je to falz a vrat ho…fakt peklo, jak si lidi dovolují prodávat falzy za cenu originálu ![]()
@dagmar10 a za kolik si ji koupila? psala prodávající, že je to originál?
@lucyyyy píše:
@dagmar10 pokud vevnitř není název značky a jen MADE IN CHINA, je to falz a vrat ho…fakt peklo, jak si lidi dovolují prodávat falzy za cenu originálu
Blbost, made in china neznamená, že je to fejk! Továrny na výrobu oděvů, obuvi a spol. tam má spousta značek kvůli levným nákladům na výrobu.
@petula1108 ano, to mas pravdu, ale kdyz na originale je vevnitř nazev znacky a tady na te jen made in china, tak je víc než jasny, že to bude fejk
dost dluho jsem pracovala v modnim průmyslu a vím jak co vypadá a jak to odlišit od sebe ![]()
@Perina píše:
http://www.aliexpress.com/…6971249.html
starý znamý aliexpress
tam originály taky nehledejte ![]()
@krakatice píše:
Mám dotaz na zakladatelku, kam s takovou kabelkou chodí /plánuje chodit - nějak mě nenapadá vhodná příležitost, kam ji vzít.
já ji nosím jen do divadla, nebo na ples. Takovou drahou kabelku bych na běžné nošení nevzala ![]()
@Antonie Bolavá
jo to je pravda, teda doufám, že to byla ironie.
Věci od Desigual vypadají dobře na středoškolačkách, ale nedovedu si představit, kab'm bych s ní šla já, na kulturu mám levný psaníčka z H&M, na sport tašku Nike a na běžný nošení mám Salvatore Ferragamo, a před touhle jsem chodila několik let s „levnou“ jednobarevnou kabelkou z H&M.
Bohužel až podezřele často vidím paní neurčitého věku, v lyžařské budně, džínách a kozačkách s kabelkou Desigual a přemýšlím, kam asi jdou. ![]()