Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@krakatice myslím si to stejně jak ty, že v některém věku to vypadá lépe než v jiném…
i když některé „splácaniny“ od Desigualu se mi fakt nelíbí, dokonce mi přijde, že to ty věci hyzdí
(například docela hezký kabát s naprosto nehezkou výšivkou či aplikací)
Krakatice - založ si, prosím, vlastní diskuzi a tam si piš svá moudra. Myslím, že můj dotaz byl ohledně LÍSTEČKU uvnitř kabelky, děkuji tedy všem, které mi odpověděly a tebe žádám, aby ses do této diskuze již nevměšovala, pokud nemáš info o lístečku uvnitř kabelky.
Ostatním holkám - právě že já hrozně nesnáším padělky a to, co na mě vykouklo z balíčku mě úplně dostalo ![]()
@krakatice mně se desigual líbí ne jen na středoškolačkách. Někomu to vyloženě sluší a když má odvahu se odvázat, tak proč ne. Kabelka nemusí být jen černá nebo hnědá
@dagmar10 to chápu. Taky nesnáším padělky. To si tu věc radši nekoupím. Tak napiš přímo té paní, co ti ji prodala. Schválně co ti na to řekne
A navíc mám už i jistotu, protože jsem na obědě potkala kamarádku, co má stejný design té kabelky, jen je to cross-body (ta s dlouhým popruhem přes tělo) a ta uvnitř měla několik lístečků látkových (v mé je papírový) i se značkou Desigual. A výroba Čína ![]()
Jdu na ten mail…
@dagmar10 tak držím palce, ať u prodávající uspěješ…nedivila bych se kdyby to fakt koupila třeba na tom alliexpresu a pak to prodávala za origoš.
dej vědět, jak si dopadla.
@dagmar10 mam jen jednu desigual kabelku a uvnitř je lísteček s nazvem a informacemi
Holky, tak jsem měla štěstí, prodejkyně mi vrátila peníze i s poštovným ![]()
@dagmar10 to je dobře.
A co na to říkala, jestli můžu vědět. Komentovala to nějak?
Napsala, že jí kabelky posílají z Ameriky a že když teď zrovna zkoumá novou zásilku, tak si všímá, že některé z nich jsou poslány bez visaček, tak že děkuje za upozornění…no můžu jí věřit a nemusím…těžko říct v dnešní době podvodníků…těžko se hledá někdo opravdu poctivý ![]()
@dagmar10 píše:
Ahoj holky,chci Vás poprosit o pomoc. Přes internet jsem si koupila kabelku Desigual a když jsem balíček otevřela, na první pohled mi přijde jako padělek
Cenu jsem zaplatila jen o málo nižší než v obchodě - nebyla nijak výrazně levná.
Kabelka na sobě navíc neměla žádnou visačku a na lístečku uvnitř není vůbec uvedena značka, jen je tam v několika jazycích napsáno MADE IN CHINAJá už jednu kabelku Desigual mám a vím, jak vypadal lísteček uvnitř.
Tak bych Vás chtěla poprosit, kdo tuto kabelku máte, jestli byste koukly dovnitř a napsaly mi, co máte napsáno na lístečku.
Moc mi tím pomůžete, než se obrátím na prodejkyni.
Díky.
Dagmar
Můžu se zeptat kde jsi koupila tuto kabelku, moc se mi líbí a něco takového scháním. Děkuji Ivana
@dagmar10 píše:
Ale kabelka byla padělek, to ti nevadí? Za takové peníze?
Kolik stála? A kde jsi ji vlastně koupila? Mě se líbí a nejde mi o značku.