Kabelka Desigual - padělek?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3960
10.6.14 12:00

Kabelka Desigual - padělek?

Ahoj holky,

chci Vás poprosit o pomoc. Přes internet jsem si koupila kabelku Desigual a když jsem balíček otevřela, na první pohled mi přijde jako padělek :-( Cenu jsem zaplatila jen o málo nižší než v obchodě - nebyla nijak výrazně levná.
Kabelka na sobě navíc neměla žádnou visačku a na lístečku uvnitř není vůbec uvedena značka, jen je tam v několika jazycích napsáno MADE IN CHINA :-( Já už jednu kabelku Desigual mám a vím, jak vypadal lísteček uvnitř.

Tak bych Vás chtěla poprosit, kdo tuto kabelku máte, jestli byste koukly dovnitř a napsaly mi, co máte napsáno na lístečku.

Moc mi tím pomůžete, než se obrátím na prodejkyni.

Díky.

Dagmar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Hanka1
10.6.14 12:06

Mam dve kabelky Desigual, ale obe kupovane v obchode, paradoxne v Drazdanech a v Madridu - podivala bych se na vnitrek - obe maji v podsivce napisy Desigual a taky ve svu je poloplastovy nebo latkovy listecek jako je u obleceni s carovym kodem, s popisem stylu, barvu a etiketama udrzby.
Bohuzel zrovna tenhle typ nemam, ze bych se ti mrkla…

• Citovat
  • Upravit
17630
10.6.14 12:07

@dagmar10 já mám teda jinou kabelku, ale na lístečku uvnitř značka uvedená je. Ale made in china je tam taky :mrgreen: To snad je na všem a není to nic proti ničemu. Prostě tam mají fabriku.
Kdes ji objednávala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
10.6.14 12:08

Ale je hezká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
10.6.14 12:10
@Antonie Bolavá píše:
@dagmar10 já mám teda jinou kabelku, ale na lístečku uvnitř značka uvedená je. Ale made in china je tam taky :mrgreen: To snad je na všem a není to nic proti ničemu. Prostě tam mají fabriku.
Kdes ji objednávala?

jo na listecku mam taky Made in China :mavam:

• Citovat
  • Upravit
3960
10.6.14 12:12

No, mi se ta moje zdá právě děsně odbytá :-( A taky je lísteček a lísteček…já vám doma zkusím ten můj nafotit. Tam není vůbec žádná jiná informace než MADE IN CHINA :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3960
10.6.14 12:15

Já jsem ji objednávala na MMB u paní, která tam měla pár nových dětských povlečení a jen dva šátky Desigual, taky nové a jednu kabelku…a měla jen 5 hodnocení…ale zase chápu, že nějak se s eshopem začít musí, ale teď mám fakt blbý pocit :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
10.6.14 12:19
@dagmar10 píše:
Já jsem ji objednávala na MMB u paní, která tam měla pár nových dětských povlečení a jen dva šátky Desigual, taky nové a jednu kabelku…a měla jen 5 hodnocení…ale zase chápu, že nějak se s eshopem začít musí, ale teď mám fakt blbý pocit :-(

jo tak :think: Tak to je divný. Já to taky objednávala na netu, ale na mallu, tak snad to padělek není. Ale tak i kdyby, tak to není Prada, žejo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
10.6.14 12:22

A kolik vubec stala? Ja teda obe kupovala v kamennych obchodech a ani jedna nestala vic nez 50,– Euro :palec:

• Citovat
  • Upravit
1654
10.6.14 12:23

Celková kvalita Desigual (pravého) je dost příšerná od kabátů po kabelky, takže to nemusí být ukazatel padělku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
10.6.14 12:25
@Allons-y píše:
Celková kvalita Desigual (pravého) je dost příšerná od kabátů po kabelky, takže to nemusí být ukazatel padělku.

ale ta kabelky docela ujdou. Jako tričko už si tam v životě nekoupím, ale s kabelkama jsem spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
10.6.14 12:37

Mám dotaz na zakladatelku, kam s takovou kabelkou chodí /plánuje chodit - nějak mě nenapadá vhodná příležitost, kam ji vzít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
10.6.14 12:38
@Allons-y píše:

ja mam od nich zimni bundu a sukni a obe dobry :palec: proste veci na normalni noseni, necekam od toho za ty penize nic extra ;)

Kabelky taky dobry. Tu jednu jsem tahala cele lonske leto a druhou mam teprve mesic a taky se zda dobra.

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
10.6.14 12:39
@krakatice píše:
Mám dotaz na zakladatelku, kam s takovou kabelkou chodí /plánuje chodit - nějak mě nenapadá vhodná příležitost, kam ji vzít.

na bezne normalni noseni ;) nebo jakou vhodnou prilezitost si predstavujes?

• Citovat
  • Upravit
2926
10.6.14 12:40
@Allons-y píše:

S tím bohužel musím souhlasit. Kabelka Desigual po půl roce užívání vypadá jak vytažená z kontejneru. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák