Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky,
chci Vás poprosit o pomoc. Přes internet jsem si koupila kabelku Desigual a když jsem balíček otevřela, na první pohled mi přijde jako padělek
Cenu jsem zaplatila jen o málo nižší než v obchodě - nebyla nijak výrazně levná.
Kabelka na sobě navíc neměla žádnou visačku a na lístečku uvnitř není vůbec uvedena značka, jen je tam v několika jazycích napsáno MADE IN CHINA
Já už jednu kabelku Desigual mám a vím, jak vypadal lísteček uvnitř.
Tak bych Vás chtěla poprosit, kdo tuto kabelku máte, jestli byste koukly dovnitř a napsaly mi, co máte napsáno na lístečku.
Moc mi tím pomůžete, než se obrátím na prodejkyni.
Díky.
Dagmar
Mam dve kabelky Desigual, ale obe kupovane v obchode, paradoxne v Drazdanech a v Madridu - podivala bych se na vnitrek - obe maji v podsivce napisy Desigual a taky ve svu je poloplastovy nebo latkovy listecek jako je u obleceni s carovym kodem, s popisem stylu, barvu a etiketama udrzby.
Bohuzel zrovna tenhle typ nemam, ze bych se ti mrkla…
@dagmar10 já mám teda jinou kabelku, ale na lístečku uvnitř značka uvedená je. Ale made in china je tam taky
To snad je na všem a není to nic proti ničemu. Prostě tam mají fabriku.
Kdes ji objednávala?
@Antonie Bolavá píše:
@dagmar10 já mám teda jinou kabelku, ale na lístečku uvnitř značka uvedená je. Ale made in china je tam takyTo snad je na všem a není to nic proti ničemu. Prostě tam mají fabriku.
Kdes ji objednávala?
jo na listecku mam taky Made in China ![]()
No, mi se ta moje zdá právě děsně odbytá
A taky je lísteček a lísteček…já vám doma zkusím ten můj nafotit. Tam není vůbec žádná jiná informace než MADE IN CHINA ![]()
Já jsem ji objednávala na MMB u paní, která tam měla pár nových dětských povlečení a jen dva šátky Desigual, taky nové a jednu kabelku…a měla jen 5 hodnocení…ale zase chápu, že nějak se s eshopem začít musí, ale teď mám fakt blbý pocit ![]()
@dagmar10 píše:
Já jsem ji objednávala na MMB u paní, která tam měla pár nových dětských povlečení a jen dva šátky Desigual, taky nové a jednu kabelku…a měla jen 5 hodnocení…ale zase chápu, že nějak se s eshopem začít musí, ale teď mám fakt blbý pocit
jo tak
Tak to je divný. Já to taky objednávala na netu, ale na mallu, tak snad to padělek není. Ale tak i kdyby, tak to není Prada, žejo
A kolik vubec stala? Ja teda obe kupovala v kamennych obchodech a ani jedna nestala vic nez 50,– Euro ![]()
Celková kvalita Desigual (pravého) je dost příšerná od kabátů po kabelky, takže to nemusí být ukazatel padělku.
@Allons-y píše:
Celková kvalita Desigual (pravého) je dost příšerná od kabátů po kabelky, takže to nemusí být ukazatel padělku.
ale ta kabelky docela ujdou. Jako tričko už si tam v životě nekoupím, ale s kabelkama jsem spokojená
Mám dotaz na zakladatelku, kam s takovou kabelkou chodí /plánuje chodit - nějak mě nenapadá vhodná příležitost, kam ji vzít.
@Allons-y píše:
ja mam od nich zimni bundu a sukni a obe dobry
proste veci na normalni noseni, necekam od toho za ty penize nic extra ![]()
Kabelky taky dobry. Tu jednu jsem tahala cele lonske leto a druhou mam teprve mesic a taky se zda dobra.
@krakatice píše:
Mám dotaz na zakladatelku, kam s takovou kabelkou chodí /plánuje chodit - nějak mě nenapadá vhodná příležitost, kam ji vzít.
na bezne normalni noseni
nebo jakou vhodnou prilezitost si predstavujes?
@Allons-y píše:
S tím bohužel musím souhlasit. Kabelka Desigual po půl roce užívání vypadá jak vytažená z kontejneru. ![]()