Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Samozřejmě Kateřina, nad čím uvazuješ???
![]()
Jinak Kačenka ve svém okolí snad žádnou malou neznám. Velmi populární to bylo pred 40 lety…
Takže za mě Kačenka, k dlouhému příjmení velmi pěkné. Pak se mi líbí Tereza, Jitka ani Zita ne. Ale bude to vaše dítě, vy si vyberte, co se nejvíc líbí vám…
Zita
Za mě top!!! Jako druhá volba Jitka
Terezka ani Kačenka NE!!! Terezek je více než dost, stačí mrknout na statistiku, v několika následujících letech po sobě nejčastěji dávané ženské jméno. Kačenka mi vadí, páč jsme tak doma za mého dětství označovali ženské pohlavní ústrojí…a nějak si vždy Kačenku spojím právě s tou „kačenkou“ ![]()
@Fazulina píše:
Samozřejmě Kateřina, nad čím uvazuješ???![]()
![]()
![]()
Jinak Kačenka ve svém okolí snad žádnou malou neznám. Velmi populární to bylo pred 40 lety…
Takže za mě Kačenka, k dlouhému příjmení velmi pěkné. Pak se mi líbí Tereza, Jitka ani Zita ne. Ale bude to vaše dítě, vy si vyberte, co se nejvíc líbí vám…
Ja znam v okoli 3 do deseti let. Myslela sem si ze se uz dava malo, ale zjistila sem ze se dava porad.
. Ja bych je ale nedala. Katerina a Veronika, to sou dve jmena ktery se mi uz od mala nelibi.
@Gita24 píše:
Ja znam v okoli 3 do deseti let. Myslela sem si ze se uz dava malo, ale zjistila sem ze se dava porad.. Ja bych je ale nedala. Katerina a Veronika, to sou dve jmena ktery se mi uz od mala nelibi.
Jé, tak zrovna tyto dvě se mi moc líbí.
U nás fakt žádná malá Katka není… Jen velké:-).
Zase znám hodně malých i velkých Terezek:-)
Katerin a Terez je hodne, Jitka se mi nelibi ani trochu,za me Zita je to originalni
Zora Navratilova taky pekny
@Eule píše:
Katerin a Terez je hodne, Jitka se mi nelibi ani trochu,za me Zita je to originalniZora Navratilova taky pekny
Dcera je Katečina a ve školce jich je 70, ale Kateřina jen jedna. Kateřiny už jsou delší dobu na ústupu.
@šnitlík Kačenka také nepoužíváme a okolí si zvyklo, že máme Káťu nebo Kateřinu, Kačenko jí nikdo neříká.
@Fazulina píše:
Jé, tak zrovna tyto dvě se mi moc líbí.U nás fakt žádná malá Katka není… Jen velké:-).Zase znám hodně malých i velkých Terezek:-)
Já znám malou Terezku snad jenom jednu. Ne, vlastně znám dvě ![]()
Dcera (10let) má ve třídě 3 Katky, ve sportovním kroužku (6 holek) jsou Katky dvě. Syn (7 let) měl ve třídě ve školce 3 Terezky.. asi je to krajové, u nás jsou obě tato jména populární- JM kraj.