Kačenka, Jitka, Tereza, Zita?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11197
7.8.18 21:17

Samozřejmě Kateřina, nad čím uvazuješ??? :mrgreen: :mrgreen: :lol:

Jinak Kačenka ve svém okolí snad žádnou malou neznám. Velmi populární to bylo pred 40 lety…

Takže za mě Kačenka, k dlouhému příjmení velmi pěkné. Pak se mi líbí Tereza, Jitka ani Zita ne. Ale bude to vaše dítě, vy si vyberte, co se nejvíc líbí vám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5251
7.8.18 22:38

Zita :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
7.8.18 23:48

Zita :srdce: Za mě top!!! Jako druhá volba Jitka ;) Terezka ani Kačenka NE!!! Terezek je více než dost, stačí mrknout na statistiku, v několika následujících letech po sobě nejčastěji dávané ženské jméno. Kačenka mi vadí, páč jsme tak doma za mého dětství označovali ženské pohlavní ústrojí…a nějak si vždy Kačenku spojím právě s tou „kačenkou“ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gita24
8.8.18 10:46
@Fazulina píše:
Samozřejmě Kateřina, nad čím uvazuješ??? :mrgreen: :mrgreen: :lol:

Jinak Kačenka ve svém okolí snad žádnou malou neznám. Velmi populární to bylo pred 40 lety…

Takže za mě Kačenka, k dlouhému příjmení velmi pěkné. Pak se mi líbí Tereza, Jitka ani Zita ne. Ale bude to vaše dítě, vy si vyberte, co se nejvíc líbí vám…

Ja znam v okoli 3 do deseti let. Myslela sem si ze se uz dava malo, ale zjistila sem ze se dava porad. :think:. Ja bych je ale nedala. Katerina a Veronika, to sou dve jmena ktery se mi uz od mala nelibi.

• Citovat
  • Upravit
11197
8.8.18 11:17
@Gita24 píše:
Ja znam v okoli 3 do deseti let. Myslela sem si ze se uz dava malo, ale zjistila sem ze se dava porad. :think:. Ja bych je ale nedala. Katerina a Veronika, to sou dve jmena ktery se mi uz od mala nelibi.

Jé, tak zrovna tyto dvě se mi moc líbí. :-) U nás fakt žádná malá Katka není… Jen velké:-).

Zase znám hodně malých i velkých Terezek:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1415
8.8.18 12:35

Katerin a Terez je hodne, Jitka se mi nelibi ani trochu,za me Zita je to originalni ;-) Zora Navratilova taky pekny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18152
8.8.18 14:55
@Eule píše:
Katerin a Terez je hodne, Jitka se mi nelibi ani trochu,za me Zita je to originalni ;-) Zora Navratilova taky pekny

Dcera je Katečina a ve školce jich je 70, ale Kateřina jen jedna. Kateřiny už jsou delší dobu na ústupu.
@šnitlík Kačenka také nepoužíváme a okolí si zvyklo, že máme Káťu nebo Kateřinu, Kačenko jí nikdo neříká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
8.8.18 15:10

Kačenku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gita24
8.8.18 22:45
@Fazulina píše:
Jé, tak zrovna tyto dvě se mi moc líbí. :-) U nás fakt žádná malá Katka není… Jen velké:-).Zase znám hodně malých i velkých Terezek:-)

Já znám malou Terezku snad jenom jednu. Ne, vlastně znám dvě :think:

• Citovat
  • Upravit
1567
9.8.18 01:41

Dcera (10let) má ve třídě 3 Katky, ve sportovním kroužku (6 holek) jsou Katky dvě. Syn (7 let) měl ve třídě ve školce 3 Terezky.. asi je to krajové, u nás jsou obě tato jména populární- JM kraj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
9.8.18 03:38

Zita

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
25.9.18 18:47

Terezka