Kachní prsa jsou tvrdá

Anonymní
19.1.25 12:36

Kachní prsa jsou tvrda

Ahoj, jak dlouho vaříte kachní prsa? Dala jsem je do Číny a myslela jsem že budou za minutku, ale jsou prostě tvrda.Kde jsem mohla udělat chybu?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16225
19.1.25 12:41
@Anonymní píše: Více

Za minutku snad není ani kuřecí 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10613
19.1.25 12:45

Počkej až se vrátí z Číny a budou „al dente "

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2269
19.1.25 13:05

A jak jsou udělaná? Pokud růžová, měla by být měkká. Pokud durch und durch, chce to péct pomalu.
Jinak Číňané je dělají tak, že je uvaří a pak až opečou. Na minutku je dělám prořezanou kůží dolu, pak obrátit, chvilku nechat odležet a nafilírovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alexandratrue
19.1.25 21:34

Vařit s kachnou není uplná sranda, řadí se to už mezi složitější druhy mas. Je důležité nakrájet prsa přes vlákna a né podél vláken, taky pozor na teplotu, protože se dají snadno vysušit, pak jsou tvrdá, komplikovanější je vaření v tekutině, tedy i v číně.
Je to podobnej princip jako když se dělá vepřová krkovice na pánvi. Dá se udělat fakt za pár minutek a bude štavnatá a krásně se kousat, ale když stejnou krkovici provaříte 25min ve vodě, dostanete podrážku od bot.

Zkus určitě snadnější postup pro příště, udělat to jako minutku na pánvi z obou stran do zlatova, výsledek bude jinde. Uvnitř by měla zůstat lehce do růžova a štavnatá.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii