Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
rozhodla jsem se, že ze sebe udělám pěknou maminku a radikálně se nechám ostříhat. Protože ale v Brně nebydlíme dlouho, nevím, kdo je dobrý a kdo ne. Na svých dlouhých vlasech docela lpím, takže mi hodně záleží na tom, abych se nespálila. Neznáte dobrou kadeřnici/kadeřníka, které se mohu bez obav svěřit do péče?
Díky,
Jitka
Ahoj, sice nejsem z Brna, ale dělám do podobného řemesla a vím, že nejlepší kadeřník v Brně je pan Špilar. Pracuje s kosmetikou Loreal, tudíž je dost drahý, ale podle mě nemá konkurenci. Dej vědět jak jsi dopadla.
Ahojky, tak já můžu vřele doporučit paní Janu F., která je v kadeřnctví vedle Moulin Rouge…v ulici Slovákova…používá dobrou kosmetiku, umí poradit a cenově je tak nějak normálně.....je jich tam víc a myslim, že jsou dobří všichni.Tak přeju hezkou proměnu …
Já u Střihorukýho Edwarda byla 1×, aby mě udělali hezkou. Nebyla jsem sice přímo u p. Špilara ale byla jsem velice spokojená. Fakt je, že cena je příšerná, takže je to opravdu jen tak na hóóódně občasné stříhání a mezi tím chodit někam jinam.
Ahoj holky,
díky za tipy, mrkla jsem i na prosincovou diskuzi. Madelen, zajímalo by mně, co znamená příšerná cena u Střihorukého Edvarda. Jsem totální neznalec a protože jsem u holiče byla asi tak 4× za život (z toho 2× v souvislosti se svatbou), vůbec netuším kolik je a kolik není moc.
Jitka
Jiti, já taky navštěvovala kadeřnictví jen tak občas, většinou jsem nosila culík. Vždy jsem platila okolo 200Kč, jendou jsem platila 450Kč a to se mi za ostříhání a mytí zdálo už dost. U Edwarda to bylo 1300Kč jen za stříhání a mytí ( cca hodina práce) . Opravdu jsem byla spokojená, ale platit tolik častěji, si dovolit nemůžu. Pokud bys chtěla barvu či trvču, tak asi hóóódně přidej. Můžeš si tam zkusit zavolat, rovnou ti řeknou cenu, když řekneš, co chceš. Číslo jsem našla někde na netu, salon mají na Dominikánským nám.
http://www.strihorukyedward.com/
on je fakt skvelej,ale dost narvano a drazsi,ale parkrat za zivot to stoji za to. Honza Spilar ma oceneni jako nejlepsi kadernik Evropy…jezdi na souteze…
Dalif
kadeřnictví Desire na Údolní, p. Miluška
Dělala ji i svatební účes a moc dobré.
pa
Lime