Kadeřník v Brně?

685
21.2.06 19:51

Kadeřník v Brně?

Ahoj,
rozhodla jsem se, že ze sebe udělám pěknou maminku a radikálně se nechám ostříhat. Protože ale v Brně nebydlíme dlouho, nevím, kdo je dobrý a kdo ne. Na svých dlouhých vlasech docela lpím, takže mi hodně záleží na tom, abych se nespálila. Neznáte dobrou kadeřnici/kadeřníka, které se mohu bez obav svěřit do péče?

Díky,
Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1930
21.2.06 19:54

Taková diskuze už tu jednou byla, tak se tam koukni:

https://www.emimino.cz/modules.php?…

Dadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
21.2.06 20:03

Ahoj, sice nejsem z Brna, ale dělám do podobného řemesla a vím, že nejlepší kadeřník v Brně je pan Špilar. Pracuje s kosmetikou Loreal, tudíž je dost drahý, ale podle mě nemá konkurenci. Dej vědět jak jsi dopadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
21.2.06 21:23

Ahojky, tak já můžu vřele doporučit paní Janu F., která je v kadeřnctví vedle Moulin Rouge…v ulici Slovákova…používá dobrou kosmetiku, umí poradit a cenově je tak nějak normálně.....je jich tam víc a myslim, že jsou dobří všichni.Tak přeju hezkou proměnu …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
21.2.06 22:41

Já u Střihorukýho Edwarda byla 1×, aby mě udělali hezkou. Nebyla jsem sice přímo u p. Špilara ale byla jsem velice spokojená. Fakt je, že cena je příšerná, takže je to opravdu jen tak na hóóódně občasné stříhání a mezi tím chodit někam jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
22.2.06 19:24

Ahoj holky,
díky za tipy, mrkla jsem i na prosincovou diskuzi. Madelen, zajímalo by mně, co znamená příšerná cena u Střihorukého Edvarda. Jsem totální neznalec a protože jsem u holiče byla asi tak 4× za život (z toho 2× v souvislosti se svatbou), vůbec netuším kolik je a kolik není moc.

Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
22.2.06 19:37

Jiti, já taky navštěvovala kadeřnictví jen tak občas, většinou jsem nosila culík. Vždy jsem platila okolo 200Kč, jendou jsem platila 450Kč a to se mi za ostříhání a mytí zdálo už dost. U Edwarda to bylo 1300Kč jen za stříhání a mytí ( cca hodina práce) . Opravdu jsem byla spokojená, ale platit tolik častěji, si dovolit nemůžu. Pokud bys chtěla barvu či trvču, tak asi hóóódně přidej. Můžeš si tam zkusit zavolat, rovnou ti řeknou cenu, když řekneš, co chceš. Číslo jsem našla někde na netu, salon mají na Dominikánským nám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
22.2.06 20:09

http://www.strihorukyedward.com/

on je fakt skvelej,ale dost narvano a drazsi,ale parkrat za zivot to stoji za to. Honza Spilar ma oceneni jako nejlepsi kadernik Evropy…jezdi na souteze…

Dalif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
22.2.06 20:35

Švagrová doporučuje

kadeřnictví Desire na Údolní, p. Miluška
Dělala ji i svatební účes a moc dobré.

pa

Lime

• načítám...