Kafe a miminko
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Tak celé těhotenství ho piješ, navíc vykuřuješ a najednou řešíš jedno kafe?
Normálně piju jedno kafe s mlikem denně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na tvém místě bych se zeptal spíš doktora… I když tady taky nějaké doktorky jsou…
![]()
Můj osobní názor je, jestli máš „absťák“ na kafe, tak si udělat slaboučký, nebo koupit tu náhražku, která je dělaná z obilí a vzdáleně kafe připomíná, myslím, že se to jmenuje Caro nebo tak nějak, u nás to pije jedna stará babka /93/, která už je totálně kaput se srdcem, má budíka a byla na kafe zvyklá…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máš dráždivé dítě, protože si kouřila v těhotenství, z kafe to není.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A proc to řešíš ted? Pijes ho cele těhotenství, kouris a ted te trapi, ze nevis jestli muzes jedno kafe?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nějak tě nechápu. Dítě bylo 9 měsíců spojené s tvým tělem a předávala jsi mu úplně všechno. Jak kofein, tak hlavně nikotin. A teď po porodu jsi s tím jako sekla, nekouříš a nepiješ kafe? Pochopila bych, kdyby to bylo obráceně, protože určitě množství v mateřském mléce neuškodí tolik, jako to, které jsi mu pravidelně dávkovala. A jinak odpověď na tvou otázku. Po porodu jsem pila Caro jako náhražku za kávu, dokonce údajně podporuje tvorbu MM. Kafe jsem začala pít až když byl syn z větší části na prikrmech a to jen opravdu Latte a nebo s velkým množstvím mléka. Kofein ti energii dodá nárazově na chvilku a pak budeš ještě víc K. O., spíš potřebuješ odpočinek.
Příspěvek upraven 07.08.20 v 09:53
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pila jsem kafe v těhotenství i při kojení. Ale tak dvě max denně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak kafe zkus klidně. S cigaretami radši zkoncuj úplně.
Já jsem kafe nepila první týdny, možná 3 měsíce, vyměnila jsem ho za kafe bez kofeinu a Caro. Ale později už jsem si jedno dala, zvlášť když jsme před koncem těhotenství dostali kávovar
tak jsem neodolala. No a kojím pořád, 18 měsíčního, přes den i v noci, a kávy piju dvě denně jako dřív. Spaní se mu řídí něčím úplně jiným než tím co piju.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A teda musím říct, že jsem na vlastní oči a uši zažila nikotinový absťák u novorozence. To byl masakr. Dodnes na tu maminku myslím, jak se jí s malou daří. Protože z ní byla na nervy už v porodnici. Tak nespave uřvané miminko jsem ještě neviděla, a to jsem porodila tři a s dalšími x byla v porodnici na pokoji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@andelka83 hm asi tak, mně kdysi vypravovala kolegyně, co si zažila se svojí dnes už dospělou dcerou…no a postupně z ní vylezlo, že hulila celé těhotenství, holka na um, takže totální absťák a strááášně se divila, že holka řvala ve dne v noci. Mi je těch deticek tak strašně líto ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kouření v těhotenství opravdu nechápu. Kafe je proti tomu nic. Je opravdu možné, že je nespavá kvůli tvému vykuřování. Vždyť jsi ji při každé šluku trochu přidusila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pantalaimon píše:
@andelka83 hm asi tak, mně kdysi vypravovala kolegyně, co si zažila se svojí dnes už dospělou dcerou…no a postupně z ní vylezlo, že hulila celé těhotenství, holka na um, takže totální absťák a strááášně se divila, že holka řvala ve dne v noci. Mi je těch deticek tak strašně líto
Sestřičky jí říkaly, ať počká, že jak začne kojit, tak tam zas ten nikotin bude, a mělo by se to zlepšit ( kouřila x krát denně i v porodnici). Ale popravdě nevěřím, že by byla v takové psychické kondici, že by zvládla plně kojit. Už v porodnici jí dala dudlík. Souvisí to se vším no. Dětí je mi líto hrozně. Obě byly uzlíček nervů celé 4 dny. No jestli to cígo stojí za to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemám osobní zkušenost, ale ségra kafe normálně pila i při kojení, protože říkala, že děti zlobí a nespí úplně stejně, ať to kafe pije nebo ne, a takhle je aspoň ona v klidu
. Ale teda to kouření… ![]()
- Citovat
- Upravit
U prvního jsem kafe nepila, kdyžtak bez kofeinu a je to nic moc spavec do teď a u druhyho si dám slabý 2 denně a spí pěkně. Dítě ti nespí protože si hulila v těhotenství ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem kouřila v těhotenství a dítě spalo celou noc…žádný absťák neměl ani když se narodil…a neměl ho ani v mléku, protože jsem dnem porodu přestala kouřit…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobry den.. chtěla bych se zeptat jaky máte názor na kafe pri kojeni? Mála mi nespí i tak ani přes den ani v noci… spí takový stylem že každý 20 min chce prso pak usne pak zase 15-20 min a zas se vzbudi kafe nepiju vůbec co jsem porodila(14 dní zpět) ale v tehotenstvi jsem normálně pila 2 kaficka denně a i kouřila tak 3 ciga denně slim. A teď už jsem tak unavená a mám takovou chut na kafe aspoň… anonym protože určitě tady budou takový odpovědi… že nejsem dobra mama atd..