Kafe a miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2590
7.8.20 12:51
@Anonymní píše:
Jojo já vím že to není v pohodě že jsme kouřila v tehotenstvi… ale dřív krabičku denně a když jsem zjistila že jsem těhotná tak fakt max 3 denně si myslím že to není tak moc…ale to prostě jsou lidé který nekouří a nechápou no.. a teď najednou že resim? Když jsem videla svoje dítě tak se vše změnilo:) proto teď mám strach i to kafe pit :) a jak říkáte že mimi nespí že jsem kouřila v tehu tak nevím mám známou co kouřila normálně a dítě v poho :)

Já pred těhotenstvím kouřila krabičku denně, v okamžiku zjištění jsme okamžitě přestala. Takže já to, že jsi kouřila, nechápu taky, ač jsem bývala kuřačka. Za cele těhotenství jsem si ani jednou nezapálila a nehodlám se k tomu vracet. A každý dítě je jiný, to, že je mimino známý ok, neznamena, že tvoje bude taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10028
7.8.20 13:10

Při kojení i těhotenství jsem byla jednu kavu denně (obvykle flat white). Na děti to vliv nemělo. S kouřením nemám nastesti žádnou zkušenost, nikdy jsme v puse cigaretu neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22876
9.8.20 07:33

Fuj teda, ja taky kourila krabku denně a kdyz jsem nasla konečně //, do par dni jsem s tim sekla. Všechno jde. A uz nekouřím 7 let :dance:

Jinak jsem v těhotenství pila Caro a Meltu a pri kojeni jsem objevila kavu bez kofeinu, tak jsem pila tu.
U druhé dcery jsem chodila i do skoly a musela sw učit, takze 1 kava padla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
22.8.20 09:41

A co bezkofeinova kava? Nekdo rekne, ze je to humus vetsi, jak ta normalni, ale parkrat v tehotenstvi jsem si ji dala a ted je malemu 15 mesicu, kojim uz jen na noc a pres den si dam uz normalmi kafe, i kdyz ja piju s mlekem, takze zadne espresso, ale prvniho pulroku jsem pila bezkofeinove, mne Caro treba fakt nechutnalo :nevim: o koureni nebudu radsi mluvit, jako zarputily nekurak, co to nikdy ani nezkusil, na to radsi nic nereknu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22876
24.8.20 11:38

@LizzieBennet Já jsem kupovala Nescafe bez kofeinu a byla stejně dobrá jako ta s kofeinem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí