Kafe a miminko
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše:
Jojo já vím že to není v pohodě že jsme kouřila v tehotenstvi… ale dřív krabičku denně a když jsem zjistila že jsem těhotná tak fakt max 3 denně si myslím že to není tak moc…ale to prostě jsou lidé který nekouří a nechápou no.. a teď najednou že resim? Když jsem videla svoje dítě tak se vše změnilo:) proto teď mám strach i to kafe pita jak říkáte že mimi nespí že jsem kouřila v tehu tak nevím mám známou co kouřila normálně a dítě v poho
Já pred těhotenstvím kouřila krabičku denně, v okamžiku zjištění jsme okamžitě přestala. Takže já to, že jsi kouřila, nechápu taky, ač jsem bývala kuřačka. Za cele těhotenství jsem si ani jednou nezapálila a nehodlám se k tomu vracet. A každý dítě je jiný, to, že je mimino známý ok, neznamena, že tvoje bude taky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Při kojení i těhotenství jsem byla jednu kavu denně (obvykle flat white). Na děti to vliv nemělo. S kouřením nemám nastesti žádnou zkušenost, nikdy jsme v puse cigaretu neměla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Fuj teda, ja taky kourila krabku denně a kdyz jsem nasla konečně //, do par dni jsem s tim sekla. Všechno jde. A uz nekouřím 7 let ![]()
Jinak jsem v těhotenství pila Caro a Meltu a pri kojeni jsem objevila kavu bez kofeinu, tak jsem pila tu.
U druhé dcery jsem chodila i do skoly a musela sw učit, takze 1 kava padla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co bezkofeinova kava? Nekdo rekne, ze je to humus vetsi, jak ta normalni, ale parkrat v tehotenstvi jsem si ji dala a ted je malemu 15 mesicu, kojim uz jen na noc a pres den si dam uz normalmi kafe, i kdyz ja piju s mlekem, takze zadne espresso, ale prvniho pulroku jsem pila bezkofeinove, mne Caro treba fakt nechutnalo
o koureni nebudu radsi mluvit, jako zarputily nekurak, co to nikdy ani nezkusil, na to radsi nic nereknu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LizzieBennet Já jsem kupovala Nescafe bez kofeinu a byla stejně dobrá jako ta s kofeinem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit