Kafe a miminko
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
@Monchichik píše:
Taky jsem kouřila v těhotenství a dítě spalo celou noc…žádný absťák neměl ani když se narodil…a neměl ho ani v mléku, protože jsem dnem porodu přestala kouřit…
Také jsem kouřila v těhotenství a moje dítě je spavec od chvíle co vykouklo na svět spí celé noci i krásné přes den má super režim těžko říct… Teď jsem tehu kouřím kávu piju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jasne, koureni v tehotenstvi je hnus, s tim souhlasim, ale rict, ze nespi jen kvuli tomu? To je moje dite teda asi divny, ale nejen ze nemelo ten vsemi omylany abstak, ale jeste navic miluje spanek a je to tak stastny, zivy dite co skoro neplace, ze me to i desi, kdyz tu ctu jak maj vseci jen urvana robatka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Paliska u těch předchozích těhotenství mi to vůbec nechutnalo, nekouřila jsem…tomu poslednímu teda jo…to se prostě nedalo nekouřit…navíc moje máma kouřila pořád a všechny 3 jsme zdravé…já jsem po tom porodu přestala a nekouřím už 16 let a ani moje děti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Jojo já vím že to není v pohodě že jsme kouřila v tehotenstvi… ale dřív krabičku denně a když jsem zjistila že jsem těhotná tak fakt max 3 denně si myslím že to není tak moc…ale to prostě jsou lidé který nekouří a nechápou no.. a teď najednou že resim? Když jsem videla svoje dítě tak se vše změnilo:) proto teď mám strach i to kafe pita jak říkáte že mimi nespí že jsem kouřila v tehu tak nevím mám známou co kouřila normálně a dítě v poho
3 cigara denne na spanek ditete ani na nic jineho opravdu moc vliv mit nebude
a kafe rano, ne turka zabijaka a bude to ok:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak, teď jsem napíše 10 ženských co kouřilo v těhotenství, jak jim děti krásně spí a jsou úplně zdravé a v pohodě
já vám to ženy přeju, fakt, ale chápete, že těmito příspěvky jen podporujete další kuřačky, aby vesele hulily dál i v těhu?…bože vždyť to je takový humus, fakt strašnej…a vydržet to jde…taky jsem to vydržela
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pantalaimon to není o tom, že někoho podporuješ nebo ne…všechny asi víme, že bychom neměly, ale někdy to prostě nevydržíš…já jsem to taky 2 x vydržela v pohodě…na napotřetí to prostě nešlo…asi mu to chutnalo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monchichik moje mamka taky kouřila a silný cigarety a ma 3 děti a jsme zdraví… neříkám že to je v pořádku.. ale když to bereme takhle tak vlastně by neměl někdo kouřit…
a teď že já jsem kouřila 3 ciga denně a dítě mi kvůli tomu nespi to nevím no… já videla těhotny co pili i colu a hodně. Kouřili a mají úplně hodn děti…
- Citovat
- Upravit
@Monchichik píše:
@Pantalaimon to není o tom, že někoho podporuješ nebo ne…všechny asi víme, že bychom neměly, ale někdy to prostě nevydržíš…já jsem to taky 2 x vydržela v pohodě…na napotřetí to prostě nešlo…asi mu to chutnalo
To chutnalo tobě, ne miminku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Monchichik moje mamka taky kouřila a silný cigarety a ma 3 děti a jsme zdraví… neříkám že to je v pořádku.. ale když to bereme takhle tak vlastně by neměl někdo kouřit…a teď že já jsem kouřila 3 ciga denně a dítě mi kvůli tomu nespi to nevím no… já videla těhotny co pili i colu a hodně. Kouřili a mají úplně hodn děti…
paradoxně mamky ségra nekouřila, žila vždy jen zdravě…děti obě alergici, astmatici, samé problémy…kluk do roka jen po nemocnicích…takže prostě je jasné, že cigarety jsou škodlivé, neměla bys kouřit, to je známá věc, ale se závislostí se těžko bojuje…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anna766 no to je možný…ale přestat prostě nešlo…navíc jsem porodila a od té doby nekouřím, takže to chutnalo jemu ![]()
Příspěvek upraven 07.08.20 v 12:45
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Monchichik moje mamka taky kouřila a silný cigarety a ma 3 děti a jsme zdraví… neříkám že to je v pořádku.. ale když to bereme takhle tak vlastně by neměl někdo kouřit…a teď že já jsem kouřila 3 ciga denně a dítě mi kvůli tomu nespi to nevím no… já videla těhotny co pili i colu a hodně. Kouřili a mají úplně hodn děti…
No tak si to omluv…
Jinak já se kdysi ptala přímo dětské na kávu při kojení a řekla mi že dva šálky(normální ne kafáče jak od babičky) slabší kávy denně neuškodí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monchichik Hele podle mě to podpora je…ale to je fuk, o tom diskuze není…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monchichik taky jsem porodila a už nekouřím ani by to nebylo čas.. a stačí se podívat na to mimi a už nechci ale v tehu taky úplně jsem nemohla přestat
![]()
- Citovat
- Upravit
Mam vyzkousene ze at piju 2 kavy denne, 1 kavu nebo zadnou, deti mi nespaly uplne stejne. Ted uz jen zjistit kde se berou ty deti co spi normalne krasne celou noc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jojo já vím že to není v pohodě že jsme kouřila v tehotenstvi… ale dřív krabičku denně a když jsem zjistila že jsem těhotná tak fakt max 3 denně si myslím že to není tak moc…ale to prostě jsou lidé který nekouří a nechápou no.. a teď najednou že resim? Když jsem videla svoje dítě tak se vše změnilo:) proto teď mám strach i to kafe pit
a jak říkáte že mimi nespí že jsem kouřila v tehu tak nevím mám známou co kouřila normálně a dítě v poho