Kajtex Tramonto

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jarouska
23.11.12 02:53

kocarek Tramonto

Ahoj holky v mem okoli neni zadny obchod ve kterem by ho meli tak jsem chtela poprosit o foto ve skutecnosti, moc se mi libi a chtela bych si ho poridit

• Citovat
  • Upravit
11
23.11.12 12:25

fotky

Já jsem maximálně spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andris14
23.11.12 14:00

Super fotky Bugsy. Snad Jarousce pomůžou v rozhodování. Takže máte taky holčičku :-) Kdy se narodila? Ty jsi psala, že jsi tuším z Rohatce, že? Já jsem z Mor. Písku, tak to máme co by kamenem dohodil :-) a máme úplně stejný! Naší Karince je sedum a půl měsice a vozíme o sto šest (bohužel není naučená na postýlku).

• Citovat
  • Upravit
Jarouska
23.11.12 17:47

Je vážně nádhernej :palec:,,bughsy,, moc děkuji uvažuji také o té bílé jen se bojím že tu máme dost špíny z elektrárny a uhlí tak asi vezmu ten světle šedý :-) A jinak gratuluji k holčičce já už se na tu mou strašně těším, ale do března daleko :-) :lol:

• Citovat
  • Upravit
11
23.11.12 21:36

Máme sluníčko Rozálku. Narodila se 24.září. Měřila 51 cm a vážila 3010g. Jsem z Rohatce, jojo. Ale zítra máme velký stěhovací den do Přítluk. A já bych barvičku určitě neměnila. Viděla jsem jej naživo i v té šedé a není to ono, tahle je prostě úúúúžasná. Sklízíme s ním chválu kudy chodíme :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andris14
29.11.12 14:54

Tak mě napadlo, že sem dám i fotky sporťáku, protože ten nikde není. Zatím jen bez podvozku, jsem ho tak před dvěma měsící zkoušela, byla jsem zvědavá :-)

• Citovat
  • Upravit
Andris14
29.11.12 15:04

Chtěla jsem vložit ještě jinou fotku, ale nejde mi načíst :-( Tak aspoň tak.

• Citovat
  • Upravit
Luciecern
5.1.13 21:15

Maminky, prosím poradíte, kde se dá tento kočárek zkouknout v Českých Budějovicích a okolí?
Moc se mi líbí, jen bych si jej chtěla „osahat“ :-) děkuji moc

• Citovat
  • Upravit
98
11.2.13 18:20

Viděla jsem tenhle kočárek v TivoBaby v Hodoníně, je opravdu moc krásný…jak se vám s ním manipuluje, korbička se sundává a nasazuje snadno? To jsem nezkoušela zatím. Co se mi zdálo blbé, tak manipulace se stříškou u hluboké korbičky, musí být obouruč. Máte s ním nějaké potíže? Děkuji za odpovědi 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Listickalili
11.2.13 18:53

´manipulace snim je v poho, korbicka se musi zahaknout do zanich drazek a pak docvaknout u rukojeti.ta bouda je otrava ze se musi obouruc skladat ale u sportaku uz je na klouby.jo a v korbicce je moznost polohovat ale kdyz se ma ditko oprit tak se ten plast prohyba a pruzi, takze to resim tak ze pod operku davam klin. jeste se musi davat bacha na oddelavani horni slidy u korby drzi to na magnetkach a me se hned vytrhl. suchac co drzi boudu aby tam nabyla dira taky moc nedrzi, ale jinak jsem spokojena je nadherny my tady v kroměrizi mame 2 tm. sedy a rezavy muj a kazdy se po nem diva a chvali predtim jsem mela silver cross vintage deluxe byl taky krasny propracovany ale tramonto ma jine vymozenosti hlavne u sportaku.je to retrokrasavec.

• Citovat
  • Upravit
Andris14
11.2.13 19:11

Ze začátku mi skládání a rozkládání moc nešlo, ale už jsem si zvykla a je to v poho, akorát jak častěj cestujem s kočárem, tak ty „hřebíky“ či co to je na to zacvaknutí už se nám dost prohli a jde to hůř. Ta obou ruč bouda mi vůbec nevadí a právě ty magnetky u deklu preferuju, jen taky odepínám opatrně. Ten suchý zip se mi hned začal utrhávat, takže jsem rohy založila a na sucháč to nedávám, sice je to trochu vada na kráse, ale taky třeba když přijdeme z venku a chci nechat spát malou na chodbě a trochu odekrýt, tak dřív ji to odepínání sucháčů budilo. Já teda malé na sezení nic za tu opěrku nedávám, ale když usne a chci ji položit, tak se to teda pěkně blbě odhákává a pokládá a taky když se to dobře nepoloží, tak to bouchá o dno, obalila jsem si to papírovým kapesníčkem a je klid.
Ale jsem pořád i tak taky s kočárem naprosto spokojená a i my neustále někde sklízíme obdiv. TAky ho máme z Tivababy :-)
Sporťák se chystám vytahnout, hned jak se nebude muset používat fusak, máme starý a nejsou v něm ty díry na popruhy, už se mooooc těším!

• Citovat
  • Upravit
Listickalili
11.2.13 19:30

Ja ho mam z Vispa Nachod- Smart shop- za 9600 + vajicko to neni ale vubec propracovane ani kvety na nem nejsou jen zakladni barva kocarku, boudicka od vajicka se prostredkem propada neni moc vyztuzena. a ty koliky mam taky prohle.ale jak rikam vsude sklizime chvalu. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Andebe
15.2.13 14:45

cerna kola a rukojet

Ahoj, koukala jsem ze kocarek ma cerna kola a rukojet, vsude jinde jsem videla pouze variantu s bilyma kolama a rukojeti, je mozne si objendat bervu kol?

Andrea

• Citovat
  • Upravit
Andris14
15.2.13 16:35

My jsme si mohli vybrat jak barvu rukojeti, tak i kol, a i ze dvou velikosti kol. Mame cerne, ale nekdy si rikam, ze s tou bilou by to bylo jeste vic retro a trochu me to mrzi :-(

• Citovat
  • Upravit
Andebe
16.2.13 08:35

Ahoj, diky za info, a kde jste si kocarek porizovali. Ja jsem z Prahy-zapad, pro me nejblizsi je Malvik v Hostivici nebo Kocarky na Kladne, v Malviku uz jsme e ptala, tam to mozne neni, ale jeste se poptam na Kladne. JInak jsem nasla pouze jedny stranky kde to nabizi a to je petto.cz v Liberci nebo Mlade Boleslavi.

diky

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí