Kajtex Tramonto

Napsat příspěvek
Velikost písma:
carodejkajh
21.2.13 19:40

kajtex tram.

Ahoj holky, dnes jsme se byli s manželem podívat na kočárky, už nějakou dobu hledáme. koukali jsme na Tramonto v ČB v galerii Dvořák - pokud byste chtěli vyzkoušet. mně se moc líbil, i když je to polák, zdá se bytelný a manipulace s ním byla také dobrá. Jen si nejsem jistá jak se bude manipulovat se sporťákem na ttom vahadlovém podvozku - máte zkušenosti? je dostatečně stabilní? nerozhoupe ho prcek moc? Děkuju všem za odpovědi!!! Jo a v té galerii Dvořák paní všechno prodává o 30 % levněji, protože na konci března končí, tedy snad kromě hraček. Přeju všem pěkné pořizování!!! Hani :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
lucern
21.2.13 20:00

Carodejkajh:
Já jsem také z ČB a právě jsem se ptala, kde je k vidění. Mám radost, že tedy někde je, ale píšete, že paní končí??? Jako úplně? :-( Nevíte tedy, kde by se dal ještě „osahat“ :-)

• Citovat
  • Upravit
21.2.13 20:20

kajtex

Lucern, já ho dneska odzkoušela v Galerii Dvořák u náměstí. Paní tam má dva typy od Kajtexu, jsou si hodně podobné, je tam dopoledne od 9 do 12 hodina a odpo od 13 do 17 hodin. Mně se hrozně líbil, až na ty kovový špuntíky, na které se nasazuje, ale to má většina polských kočárků. Byl lehoučký, velká korba… no, uvidíš sama. Já si jen nebyla jistá, jak to bude se spor´tákem na vahadlovém podvozku. Paní má 30% slevu, bude tam ještě v březnu, ale kočárky už neobjednává. Kajtex tr. tam je v šedé barvě s černými kytičkami. Přeju hodně štěstí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andris14
7.3.13 17:43

Sporťák

Tento týden jsme poprvé vyvětraly sporŤák, tak přidávám reálné fotečky :-) Doufám, že všechny, kterým se tento kočárek líbí, ho seženete a budete spokojené!

• Citovat
  • Upravit
2
24.3.13 17:49

nánožník na sportovní verzi

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli některá z vás dostala nánožník na sporťák, nebo používáte ten z korby. Sporťák ještě nepoužívám, zatím jen korbičku, ale nánožník mám jen ke korbě. Díky za info.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andris14
24.3.13 18:10

Dobrý den. My dostali i normálně zvlášť nánožník ke sporťáku, viz foto v předchozím příspěvku :-) Ten dekl z korby by tam asi ani neseděl a má myslím i jiné cvoky. Určitě se obraťte na obchod, kde jste kočár koupili a měli by vám ho dodat.

• Citovat
  • Upravit
2
24.3.13 21:03

Tak to děkuji za info, mě se právě zdálo, že ten nánožník by na sporťák neseděl,,, a na tom vašem fotu vypadá dobře ten originální, už jsem myslela, že budu shánět nějaký universální…no snad se s nima domluvím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andris14
20.4.13 17:06

Sporťák

Tak mi to nedá a musím se ozvat po prvních zkušenostech se sporťákem. Už bych ten kočár asi nekoupila. Hluboký byl super a jsem ráda, že v něm malá vydržela až do roku, tedy do teď. Nedovedu si představit, že bych ji měla vozit v zimě ve sportovní verzi (no příští budu muset, ale to už bude aspoň starší).
Vzadu to větrání mohli vymyslet aspoň na suchý zip, protože ve větru se mi to pořád odchlípává nahoru a do kočáru tama fučí. Konstrukce absolutně nedrží tvar. Při polohování se mi všechno krčí (ale jinak je teda polohování docela v pohodě, krásně malou položím když usne v sedě), ušitý je navíc celý jaksi nakřivo. Nejhorší je dekl, to je děs! Tvar nemá v podsatě žádný a je to taky jen kus hadru, který kdyby tam nebyl, tak by to v zimě a větru bylo v podstatě jedno. Pozitivní je aspoň to, že pro cizí lidi (no pro mě teda taky) je vzhledově krásný a že se dá složit aniž bych ho musela oddělávat od podvozku, jako hluboký, takže nehrozí vyvyklané ty kolíky a dá to míň práce.

• Citovat
  • Upravit
PN
29.4.13 14:44

Sporťák Tramonto

Prosím, můžete mi poslat foto sporťáku Tramonto? Případně i vajíčko na korbičce? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
63
1.7.13 15:12

kajtex tramonto

Holky kde v okolí uherského hradiště se dá tento kočárek koupit? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andris14
1.7.13 21:47

Tramonto

Ahoj. Některá kamarádka mi říkala, že ho v Hradišti viděla, ale nevím kde. Zkus V a V kočárky. Ve Starém městě v té prodejně jak je i bazárek jsem byla minulý týden a tam jsem ho neviděla. Nevím odkud jsi, ale třeba bys mohla i do Hodonína, v Tiva baby ho určitě mají, z tama ho mám i já, a od minulého roku je i spousta nových barevných variant, mrkni na jejich stránky.

• Citovat
  • Upravit
Andris14
1.7.13 21:51

Mimochodem holky, viděly jste, že náš kočárek hrál ve Vyprávěj? A byly tam na něj záběry docela dlouho :-) Byl to přesně ten, který mám i já :) Je fakt pořád krásný i ten sporŤák, ale jak jsem psala výše, nejsem s ním spokojená hlavně kdvůli tomu, že absolutně nedrží ten sporťák tvar, budu muset konečně prozkoumat, jestli se nedá někde utahnout. Když malá leží, tak ta konstrukce pořád padá dolů. A navíc ten materiál je fakt jen takový „hadr“.

• Citovat
  • Upravit
2055
4.7.13 20:45

Ahoj holky Taky jsem si ten kocar obednala Tak ted jak to tady ctu tak nevim zda jsem teda udelala dobre :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Listickalili
12.7.13 10:28

tramonto

Taky ho mam az na par much je skvely a kazdy mi ho vzhledove chvali. vsude najdete nejakou tu muchu.

• Citovat
  • Upravit
161
19.9.13 18:19
@Andris14 píše:
Tak mi to nedá a musím se ozvat po prvních zkušenostech se sporťákem. Už bych ten kočár asi nekoupila. Hluboký byl super a jsem ráda, že v něm malá vydržela až do roku, tedy do teď. Nedovedu si představit, že bych ji měla vozit v zimě ve sportovní verzi (no příští budu muset, ale to už bude aspoň starší).
Vzadu to větrání mohli vymyslet aspoň na suchý zip, protože ve větru se mi to pořád odchlípává nahoru a do kočáru tama fučí. Konstrukce absolutně nedrží tvar. Při polohování se mi všechno krčí (ale jinak je teda polohování docela v pohodě, krásně malou položím když usne v sedě), ušitý je navíc celý jaksi nakřivo. Nejhorší je dekl, to je děs! Tvar nemá v podsatě žádný a je to taky jen kus hadru, který kdyby tam nebyl, tak by to v zimě a větru bylo v podstatě jedno. Pozitivní je aspoň to, že pro cizí lidi (no pro mě teda taky) je vzhledově krásný a že se dá složit aniž bych ho musela oddělávat od podvozku, jako hluboký, takže nehrozí vyvyklané ty kolíky a dá to míň práce.

Dnes jsem dvakrát vyrazila se sportákem a bylo jak bys mi mluvila z duše. Hluboká korba byla skvělá a velká a hlavně je tak krásný, ale ke sportáku jsem si objednala ještě jeden z druhé ruky a uvidíme, asi je budu střídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí