Kajtex Tramonto

11
21.2.12 23:19

Kajtex tramonto

Ahoj, holky prosím vás nemáte s tímto kočárkem nějakou zkušenost? Nikde na netu jsem na něj nenašla diskuzi. Je to jediný kočár který se mě v dané cenové kategorii líbí, no vůbec celkově se mi líbí nejvíc. Do porodu mám ještě dost času, ale chci mít vybrané co nejdříve. Tak děkuji moc za zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3054
22.2.12 08:00

Je nádhernej!!! :potlesk: Velká korbička, houpací, pro mimi ideální, polohovací záda, rukojeť, velká kola…já myslim, že budeš spokojená, ale zkušenost osobní nemám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
22.2.12 10:05

právě se mě hrozně líbí ta velká korba, mamka jej viděla i na živo a říká že je úžasný. Je to můj favorit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JanaKová
28.2.12 13:15

Taky se mi moc líbí Tramonto, TP mám v červenci, takže mám také dost času.
Zaujal mě barvou, podvozkem, korbou, cenou, je jednoduše bezkonkurenční.
Ale je z Polska, obávám se, že to nebude kvalita, kterou bych ráda očekávala, ale snad to bude stačit.
Bohužel nikdo s ním zkušenosti zatím nemá.
Vím, že jej prodávají, pro mě, v nejbližším obchodě a to v Mladé Boleslavi.
Nejspíš si udělám výlet. Musím ho vidět. :D
Moje druhá volba je Bebecar Stylo Class.

• Citovat
  • Upravit
11
28.2.12 13:40

Bebecar stylo class se mě taky líbí. Líbý se mě styly těhle kočárků. Nemám ráda ty moc moderní co mají malou korbu. Já mám nejbližší obchod v brně s kajtexem a někdy jaro/léto se tam chci zajet podívat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
29.2.12 15:13

Včera mi kamarádka říkala, že v Hodoníně ty Kajtexi mají-mám to asi 5 minut cesty autem. Tak mě to nedalo a zajela jsem se tam podívat. A mám vybráno. Kajtex tramonto. Je úžasný. Úplně. Sice mám ještě čas-TP mám až 20.9. ale chtěla jsem si na něj prostě „šáhnout“. Měla jsem vybraný ten model č.049-na internetu je bílý, ale ve skutečnosti je takový béžový až krémový, takže nad barvou ještě pouvažuji. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
9.3.12 09:39

Jo, je to pěkný kočáre, na netu se mi taky moc líbil, ale po vyzkoušení v obchodě jsem ho zavrhla. Špatná manipulace se vším, s čím se dá hýbat a nastavovat - u boudičky, nastavení rukojeti atd, navíc v reále na mě působil, že brzo bude vrzat, tudiž jsem ho zavrhla, na to bych neměla nervy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eLBéčko
20.3.12 19:12

tramonto-sportovní sedačka

Viděl někdo z vás Tramonto ve sportovní verzi? Nikde jsem to nenašla. Psala jsem výrobci a prý to časem dají na stranky DARABABY… Obávám se totiž, že ta sedačka bude stejně děsná jako u Inglesin, ačkoliv hluboká verze vypadá moc pěkně.

• Citovat
  • Upravit
Elben
26.3.12 08:48

Ahoj, můžu se zeptat, kde v Brně je ten obchod s Kajtexem? Nemůžu to najít :) Díky moc

• Citovat
  • Upravit
11
26.3.12 14:39
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Listickalili
6.8.12 10:51

Tramonto kajtex

Dobry den, ja osobne mam tento kocar, jela jsem se na nej podivat do Zlina a byla jsem z nej nadsena. Korba hluboka, prostorna a velka, sportak vypada trosku divne ale na funkci to nema vliv, jde z nej udelat mnoho variant.Je fakt ze klouby na houpani trosku vrzou ale staci striknout a je to vyresene.Kola jsou luxusni, kocar je lehoucky, taska velika, akorat moskitiera a plastenka uz zas tak uzasne nejsou. Osobne ho mam v te cihlove barve a kazdy se po kocaru ohlizi a to dokonce i panum se libi. Autosedacku mam taky ale ta taky neni propracovana obyc vajicko. Kdyby chtel nekdo foto tak rada zaslu verzi sportaku.Ja jsem spokojena mela jsem i Silver cross Vintage - byla jsem snim taky spokojena.

• Citovat
  • Upravit
11
6.8.12 11:08

Už je doma

No my ho máme už cca 4 měsíce doma a pořád se na něj nemůžu vynadívat. Máme ten krémový. Prošli jsme s přítelem několik obchodů s kočárkama, ale tenhle byl a je můj favorit. I přítel čučel jak je krásný. Ještě jsme ho koupili v akci. Už si jen počkáme na malou, aby jsme jej mohli vyzkoušet, ale myslím si že budu spokojená :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andris14
11.9.12 11:59

tramonto kajtex

Koupili jsme si Tramonto, protože se mi hrozně líbil. Vozíme v něm už 5 měsíců. Je fakt nádherný a taky se pořád nemůžu vinadívat (též máme krémový), ale je fakt, že vrzat začal dost brzo, jinak se mi ovládá dobře, co mi vadí je boudička, která v zadu neustále shrnuje tu vložku v kočárku, už ji spátky na rám ani nenasazuju, to nemá cenu, naštěstí to není z venku vidět. Výhodu vidím v hluboké korbičce a velké boudičce, chrání před sluníčkem i větrem. Sporťák jsem rozdělala dnes jen tak, abych věděla, a zdá se že bude opravdu nic moc typu Inglesina, a už jen složit ho mi přišlo šílené. Ale jakmile bude jednou na podvozku, tak doufám, že bude taky dobře sloužit a nebude tak hrozný. Už kvůli tomu jak vypadá hluboký bych něměnila, jsem ráda, že ho máme, i když má své mouchy.

• Citovat
  • Upravit
Andris14
11.9.12 14:42

Tramonto Kajtex sporťák

Ještě k tomu sporťáku - přijde mi podobný jako ok Adamexu Royal.

• Citovat
  • Upravit
Venclíková
19.10.12 10:27

kočárek tramonto

Včera jsem ho viděla poprvé a je nádhernej. Je pravda že sporťák je divnej, ale jde o různé názory. Je lehounkej a pěkně se s ním jezdí. Korba je krásně hluboká a lehoučká. :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4