Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, holky prosím vás nemáte s tímto kočárkem nějakou zkušenost? Nikde na netu jsem na něj nenašla diskuzi. Je to jediný kočár který se mě v dané cenové kategorii líbí, no vůbec celkově se mi líbí nejvíc. Do porodu mám ještě dost času, ale chci mít vybrané co nejdříve. Tak děkuji moc za zkušenosti
Je nádhernej!!!
Velká korbička, houpací, pro mimi ideální, polohovací záda, rukojeť, velká kola…já myslim, že budeš spokojená, ale zkušenost osobní nemám ![]()
právě se mě hrozně líbí ta velká korba, mamka jej viděla i na živo a říká že je úžasný. Je to můj favorit.
Taky se mi moc líbí Tramonto, TP mám v červenci, takže mám také dost času.
Zaujal mě barvou, podvozkem, korbou, cenou, je jednoduše bezkonkurenční.
Ale je z Polska, obávám se, že to nebude kvalita, kterou bych ráda očekávala, ale snad to bude stačit.
Bohužel nikdo s ním zkušenosti zatím nemá.
Vím, že jej prodávají, pro mě, v nejbližším obchodě a to v Mladé Boleslavi.
Nejspíš si udělám výlet. Musím ho vidět. ![]()
Moje druhá volba je Bebecar Stylo Class.
Bebecar stylo class se mě taky líbí. Líbý se mě styly těhle kočárků. Nemám ráda ty moc moderní co mají malou korbu. Já mám nejbližší obchod v brně s kajtexem a někdy jaro/léto se tam chci zajet podívat
Včera mi kamarádka říkala, že v Hodoníně ty Kajtexi mají-mám to asi 5 minut cesty autem. Tak mě to nedalo a zajela jsem se tam podívat. A mám vybráno. Kajtex tramonto. Je úžasný. Úplně. Sice mám ještě čas-TP mám až 20.9. ale chtěla jsem si na něj prostě „šáhnout“. Měla jsem vybraný ten model č.049-na internetu je bílý, ale ve skutečnosti je takový béžový až krémový, takže nad barvou ještě pouvažuji. ![]()
Jo, je to pěkný kočáre, na netu se mi taky moc líbil, ale po vyzkoušení v obchodě jsem ho zavrhla. Špatná manipulace se vším, s čím se dá hýbat a nastavovat - u boudičky, nastavení rukojeti atd, navíc v reále na mě působil, že brzo bude vrzat, tudiž jsem ho zavrhla, na to bych neměla nervy
Viděl někdo z vás Tramonto ve sportovní verzi? Nikde jsem to nenašla. Psala jsem výrobci a prý to časem dají na stranky DARABABY… Obávám se totiž, že ta sedačka bude stejně děsná jako u Inglesin, ačkoliv hluboká verze vypadá moc pěkně.
Ahoj, můžu se zeptat, kde v Brně je ten obchod s Kajtexem? Nemůžu to najít
Díky moc
Dobry den, ja osobne mam tento kocar, jela jsem se na nej podivat do Zlina a byla jsem z nej nadsena. Korba hluboka, prostorna a velka, sportak vypada trosku divne ale na funkci to nema vliv, jde z nej udelat mnoho variant.Je fakt ze klouby na houpani trosku vrzou ale staci striknout a je to vyresene.Kola jsou luxusni, kocar je lehoucky, taska velika, akorat moskitiera a plastenka uz zas tak uzasne nejsou. Osobne ho mam v te cihlove barve a kazdy se po kocaru ohlizi a to dokonce i panum se libi. Autosedacku mam taky ale ta taky neni propracovana obyc vajicko. Kdyby chtel nekdo foto tak rada zaslu verzi sportaku.Ja jsem spokojena mela jsem i Silver cross Vintage - byla jsem snim taky spokojena.
No my ho máme už cca 4 měsíce doma a pořád se na něj nemůžu vynadívat. Máme ten krémový. Prošli jsme s přítelem několik obchodů s kočárkama, ale tenhle byl a je můj favorit. I přítel čučel jak je krásný. Ještě jsme ho koupili v akci. Už si jen počkáme na malou, aby jsme jej mohli vyzkoušet, ale myslím si že budu spokojená ![]()
Koupili jsme si Tramonto, protože se mi hrozně líbil. Vozíme v něm už 5 měsíců. Je fakt nádherný a taky se pořád nemůžu vinadívat (též máme krémový), ale je fakt, že vrzat začal dost brzo, jinak se mi ovládá dobře, co mi vadí je boudička, která v zadu neustále shrnuje tu vložku v kočárku, už ji spátky na rám ani nenasazuju, to nemá cenu, naštěstí to není z venku vidět. Výhodu vidím v hluboké korbičce a velké boudičce, chrání před sluníčkem i větrem. Sporťák jsem rozdělala dnes jen tak, abych věděla, a zdá se že bude opravdu nic moc typu Inglesina, a už jen složit ho mi přišlo šílené. Ale jakmile bude jednou na podvozku, tak doufám, že bude taky dobře sloužit a nebude tak hrozný. Už kvůli tomu jak vypadá hluboký bych něměnila, jsem ráda, že ho máme, i když má své mouchy.
Ještě k tomu sporťáku - přijde mi podobný jako ok Adamexu Royal.
Včera jsem ho viděla poprvé a je nádhernej. Je pravda že sporťák je divnej, ale jde o různé názory. Je lehounkej a pěkně se s ním jezdí. Korba je krásně hluboká a lehoučká. ![]()