Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, jsem na těchto stránkách poprvé. Chtěla jsem se Vás zeptat. Termín porodu mám 25.2.2013 a už se ohlížím po kočárkách, líbí se mi tedy čtyřkolky a rozhoduji se mezi Kajtex tramonto a nebo Roan marita. Každý kočárek má své pro a proti a pořád nevím jaký si mám vybrat. Děkuji za typy.
Tereza ![]()
@Terinka3262 já jsem měla při prvním dítku roan maritu a ted mám kajtex tramonto a přijde mě lepší kajtex.
Ahoj taky mam kajtex a jsem vcelku spokojena hluboky byl lepsi hezci na oko sportak mi prijde takovy bez tvaru jinak ta bouda u sportaku lze upevnit jsou tam po stranach tycky se kteryma otocis a v pohode to drzi jen nevim jak budu maleho davat do fusaku ve sportaku kdyz tam jsou ty ksiry ![]()
Ahoj taky mam kajtex a jsem vcelku spokojena hluboky byl lepsi hezci na oko sportak mi prijde takovy bez tvaru jinak ta bouda u sportaku lze upevnit jsou tam po stranach tycky se kteryma otocis a v pohode to drzi jen nevim jak budu maleho davat do fusaku ve sportaku kdyz tam jsou ty ksiry ![]()
Ahoj taky mam kajtex a jsem vcelku spokojena hluboky byl lepsi hezci na oko sportak mi prijde takovy bez tvaru jinak ta bouda u sportaku lze upevnit jsou tam po stranach tycky se kteryma otocis a v pohode to drzi jen nevim jak budu maleho davat do fusaku ve sportaku kdyz tam jsou ty ksiry
![]()
Psala jsem tu do podobného tématu. Kajtex super korba i autosedačka. Možnost nacvaknout autosedačku na kola je super a jde to tak snadno. Ale ted se blíží zima a malému je 8 měsíců a sporták prostě nejde. Ve fusaku ho tam kuli kšírům nedám. Sporták je divně mělký a nánožník je jak obří pytel, který nedrží. Dát malému deku přes nohy je na prd, to ji hned zkopne. Bohužel jsem na zimu ted koupila z druhé ruky Deltim travel soft. Myslím, že se už nedělá a je to škoda. Je v perfektním stavu a je super. Je to sporták od narození, tudíž hluboký. Lze kombinovat zakončení kočárku. Nánožník krásně sedí a schová prcka. Přehazovací rukojet taky vítám. S tímhle vím, že to bude v pohodě, v Kajtexu nevím, co bych ve sportáku v zimě ted dělala. Kdyby bylo léto, tak bych to asi dala, ale takhle se bojím, že prcek v tom nastydne a není to pro něj praktické. V těch zimních hadrech se tam nehne.
Dobrý den, bylo by možné zaslat foto sporťáčku, prosím?
Děkuju Romča
Ahojky holky.
Já mám Tramonto uz téměř rok. Tuhle zimu jezdíme ve sporťáku a já nemám jediný problém. Dám pytel i dceru a má prostoru dost. Je jí 15 měsíců. Jediné na co jsem si zvykla u hlubokého kočárku je ta obrovská pozornost kolemjdoucích.
Každý den mě někdo oslovil. Na sporťák už tak nereagují. Na jaře ho budu prodávat a z těžkým srdcem se budu loučit.
Holky, tak já prodala kočárek asi před měsícem a loučení bylo bolestné:( Ke sporťáku jsem sice měla několik výhrad, ale ve výsledku jsem byla spokojená i s ním. Ale dcerka v něm být nechtěla, tak jsme pořídili jen golfky, a do těch se hrne sama, bude mít už dva roky, tak potřebuje větší přehled. Je fakt, že ten sporťák už nám taky nikdo nechválil, ale hluboký v jednom kuse, a i ta nová majitelka mi psala, že jí ho chválí
Doufám, že až někdy přijde druhé, že vyberu zase takový bezva kočárek!
Máme Tramonto 8 měsíců a spokojenost veliká
hluboký byl všude středem pozornosti, musela jsem pořád vysvětlovat, kde jsme ho koupili atd. Spoustu lidí si myslelo, že musel stát majlant
pak jsme nasadili sportak a ten teda nic moc, nejen vizuálně, ale i prakticky. Neni řádně krytý, takže tam fouká a fusak nesedí. Na léto možná, ale na zimu teda opravdu nic moc…už vybírám jiný…My ho ale stejně kupovali kvůli hlubokému, protože ten je luxusní a bez chybičky. A koš pod kočárem je suprově pevný a velký.
@majka 4 ahojky, proč Tě lidi kvůli němu zastavují?
já ho budu mít taky ale tenhle model http://www.kocarky-kocarek.cz/…e-retro-c-5/ akorát v jiné barvě
@kavcena Nádherný je.. mně se taky líbil, jen nevím, proč skoro nikde nejsou. Já mám takový zelenkavý se srdíčky. Byl jediný.
je to škoda