Kajtex Tramonto

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21
13.11.14 21:22
@Luciecup píše:
Ahojky,
chtěla bych se pouze zeptat zda máte někdo zkušenosti s konstrukcí tohoto kočárku (kajtex tramonto). Nedopídila jsem se žádné diskuze kde by můj problém probírali.
Kočárek je na klasickém křížovém podvozku. U starších ale někdy i novějších typů kočárků je známo, že konstrukce kočárku při dlouhodobém používání zejména u křížového typu celkovou váhou poklesne byť po jednom dítěti. Je to problém i tohoto kočárku, nebo se Vám konstrukce zdála býti betelná a zůstala zhruba ve stejné výšce jako když byl kočárek pořizován? Znám plno takových kočárků, které při koupení byly výškově s konstrukcí špičkové, ale když jsem daný kočárek viděla cca za rok a třičtvrtě tak bylo značně vidět že celá ta konstrukce poklesla. Samozřejmě že v některých případech to nebylo až tak drastické ale už jsem viděla i případy že tzv. „kříž“ byl ve stejné linii jako kolečka.
Možná je to pro některé primitivní dotaz ale pro mě docela dost zásadní a nenašla jsem jednu jedinou diskuzi kde by se tenhle problém probíral.

My máme Kajtex Tramonto, jezdíme cca 1,5 roku a konstrukce se mi zdá být stejná jako na začátku :) Trošku mi vadí u sporťáku to překlápení, ale syn mi teď už stejně v kočárku nespí a když sedí, tak se to nepřeklápí. Jinak hluboká korba byla super, krásně prostorná, nefoukalo do boudy, nemůžu si ji vynachválit :D A ta velká kola jsou luxusní :) Určitě bych do něj šla znovu nebo do podobného :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
13.11.14 21:33
@Lenonka píše:
My máme Kajtex Tramonto, jezdíme cca 1,5 roku a konstrukce se mi zdá být stejná jako na začátku :) Trošku mi vadí u sporťáku to překlápení, ale syn mi teď už stejně v kočárku nespí a když sedí, tak se to nepřeklápí. Jinak hluboká korba byla super, krásně prostorná, nefoukalo do boudy, nemůžu si ji vynachválit :D A ta velká kola jsou luxusní :) Určitě bych do něj šla znovu nebo do podobného :)

To překlápění mě trošku odrazuje. Je možné úplné překlopení kočárku? Myslím že jsem o tom už četla. Tento problém je pouze u sportovní verze když dítě leží že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
13.11.14 21:42
@Luciecup píše:
To překlápění mě trošku odrazuje. Je možné úplné překlopení kočárku? Myslím že jsem o tom už četla. Tento problém je pouze u sportovní verze když dítě leží že?

Když mám syna po směru jízdy v lehu tak by se kočárek překlopil na rukojeť. Protože přijde docela dost velká váha na jednu stranu a ještě je tam i taška. Prý to dělají všechny tyto typy kočárku tak nevím. Hluboký mi to nedělal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
13.11.14 21:59

Já kajtex mám a je pořád stejně vysoký a krásný… Ale používala jsem jen hlubokou korbičku a autosedačku. Sporťák mě nesedl, takže jsem koupila jinou značku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
7.5.15 11:25

Ahoj, kočárek se mi moc líbí a chtěla bych ho koupit, tak budu ráda, když mi předáte své zkušenosti. Zatím jsem se dočetla, že je výborný do terénu, což potřebuji. Trochu mě děsí převažování sporťáku, kvůli tomu ještě nevím. Ale jak se Vám dával do auta, event. se jezdilo v MHD? Není příliš těžký. Nikde se nemohu dopátrat, jak jsou jednotlivé díly kočárku těžké a jaké jsou rozměry. Nevím, jestli se mi vejde do výtahu, auta, jestli ho sama unesu… Budu ráda za komentáře, event. odkaz. Jsem z Plzně, tak jestli někdo také nevíte o prodejně v mém okolí. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
17.8.15 14:07

Ahojte,

rozhoduju se mezi kočárkem Kajtex Tramonto a Tako (Ballila) Acoustic :-)
Obojí je stejný retro styl.

Jen mě zajímá, jestli u Kajtexu jde sundat celý potah a oprát? Jak u hluboké tak sportovní verze.

Děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4