Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
No to je právě bezva, že nikde nejsou, právě proto je každý obdivuje
Maminka, která takový kočárek chce, si ho najde!
Ahojky,
Lidé mě zastavovali přesně protože je nádherný na pohled. Jen tak nikdo ho nemá. U nás v Budějcích vím už jen o jedné paní a má jinou barvu. Bavili jsme se a je taky spokojená.
Objednat ho není problém, já ho mám z inter.obch. BABY-LINE. Čekala jsem asi 14 dní, ale velmi ráda.
Já ho právě prodávám, jezdili jsme rok, páč jsem se rozhodla si jej koupit když byli dceři tři měsíce. Jestli vás zajímají reálné fotky, mám ho i zde na emimino bazaru. Tak nakoukněte.
A nevěřte diskuzím, že je to vrzací kočárek. My jej jednoduše namazali a bylo po vrzání.
![]()
@petua8766 píše:
Mě taky lidi zastavovali na Václaváku v Praze, že prý mám nádherný kočárek a co to je za značku se ptali. Teď ho prodávám se zárukou do 19.4.2015. Nemáte někdo zájem. Prodávám komplet trojkombinaci i s autosedačkou za 6500 Kč. Najdete ho u mě v inzerátech.
Já ho prodala za 5500,– měla jsem ho bez autosedačky. Tak myslím, že cena je vpoho a taky ho rychle střelíš.
Ahoj holky…potrebuju poradit, sem uplně nadšena z tohoto kočárku, vybrala sem bezovy s cernejma kytkama…jen co se obávám je materiál…aby nebyl hned promočenej…???
Ahojky,
kočík jsem měla přesně tento. Na lehký deštík, drobný sníh není problém. Samozřejmě je u něj pláštěnka, ale můžu říct, že jsem jí použila max. pětkrát. Bála jsem se také, hlavně aby do sebe barvy nepustily a opět super ani náznak. Dokonce když jsem jej prodávala dala jsem vyprat do pračky oba nánožníky a kabelu(na jemné praní +500 otáček ždímání) absolutně vpořádku.
U mě ten kočárek prostě zabodoval na plné čáře a strašně ráda budu vzpomínat. Jestli půjdem do třetího, půjdu zas pro něj.
![]()
@majka 4 děkuju…to sem potřebovala slyšet
sem z něj úplně hotová… takže do něj půjdu. Je fakt nadhernej
a čekáme miminko v létě tak sem vybrala ten běžovoj s květama a ještě v obchodě, kde když do 30měsíců se jim tam vrátí tak mi vrátěj 40% z ceny toho kočárku…
@Nemesy tak to je asi celkem dobré, já jej prodávala po roce, ve sporťáku málá byla jen chvilku a já chtěla přeci jen něco lehčího a tak jsem prodávala v záruce a jen s 2000,– ztrátou. Uvidíš sama a to v obchodě můžeš mít jako pojistku.
Musím říci, že jsem z legrace zjišťovala co je na trhu podobného tomuto a lepší jsem nenašla. Viděla jsem Tako Balila, je dost podobný, ale dle mého odfláklej, ale nemám vlastní zkušenost, jen postřeh, hlavně u Tramonta je bezkonkurenční ta absolutně bezporuchová a pevná brzda, prostě stará klasika.
![]()
@majka 4 děkuju za info…objednávám dneska
asi hezčí nenajdu…tenhle mi proste přirostl k srdci ![]()
Ahoj Holky, my jsme s tímto kočárkem odjezdili rok, byla jsem strašně spokojená, doporučuji. Hluboký nám všichni obdivovali
sporťák teda už míň
kdybych znovu měla vybírat kočár, tak bych neváhala a šla do něj zase.
@moctida já už ho mám doma a sem teda z nej uplně hotová
sporták se mi teda taky moc nelíbí, ale ta autosedačka je uplně boží
přemýšlim, že po hlubokym pak prodáme a koupime sportak jinej..ale to je dost častu to se jeste uvidi…
@Nemesy já jsem to udělala stejně. Udělala jsem parádu s hlubokým a pak jsem koupila malý skladný sporťáček. Autosedačka je super, malá ji měla do 7 měsíců
@moctida já mám krásně kytkatou
máme tu variantu šampaň s černejma květama…sem z něj fakt unešená a černý kola sem si nechala k němu dát. Přítel ten je rád že sou velky..jen se trochu bojim abych pořád neměla problém s tím že píchnu
abych nekupovala duše jako magor
@Nemesy Já mám ten tmavě šedý s kytkama a zbožňuji ho.
Akorát malá už má 6a půl měsíce a brzy ho vyměním za sporťáček. Už teď je mi smutno… ![]()
Já jsem měla stejný. A neboj, já nepíchla ani jednou jedinkrát. A to jsme jezdili po městě i po lese.