Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Máte pro mě tip, kde bych sehnala kalhoty na lyže, popř. zateplené kalhoty? Největší komplikace je to, že pokud sedí v pase, přes zadek…, tak jsou dlouhé. ![]()
@Jogrr píše:
Decathlon
Tak to ani nahodou, mam stejne potize s kalhotama na lyze jako zakladatelka a cokoliv trosku vetsiho v decathlonu pres zadek a v pase = kilometr dlouhe nohavice..
@Sára 1 jestli by ti stačily softshellky, pak si je nechej ušít. Třeba kukadloo má celkem dobré.
Jinak mě třeba padnou Hannah. Mám podobný problém jako ty. A doporučovaný Decathlon, ani omylem.
Tak ja ted chci jet na běžky a objednala jsem nějaký softshell legendy. Co jsem koukala na kalhoty, bojím se, že mi napadnou ani jedny
Ještě musím podotknout, že potřebuji co nejlevnější - vzhledem k tomu, že pořád pribiram a nevěřím tomu, že najednou zázrakem zhubnu, popř. se přestanu zvetsovat
@Sára 1 píše:
Máte pro mě tip, kde bych sehnala kalhoty na lyže, popř. zateplené kalhoty? Největší komplikace je to, že pokud sedí v pase, přes zadek…, tak jsou dlouhé.
Tak asi záleží, jak jsi velká a jakou máš postavu. Já mám dlouhé nohy a nestalo se mi, že by mi nějaké lyžařské kalhoty byly dlouhé.
Teď jsem nadšená z softshell Columbia, byly sice dražší (kolem 2 tisíc), ale jsou lehce elastické, podlité flísem a sedí perfektně a jsou hrozně pohodlné. Lyžařských mám několik, taky od Columbie a pak myslím Alpine pro, ale z těch softshellek jsem nadšená.
@Sára 1 píše:
Ještě musím podotknout, že potřebuji co nejlevnější - vzhledem k tomu, že pořád pribiram a nevěřím tomu, že najednou zázrakem zhubnu, popř. se přestanu zvetsovat
Tak levné jedině Decathlon nebo Lidl.
Kdysi mi nebyly dlouhe Nord Blanc a Hannah taky celkem ok… Z toho levnejsiho bych koukla do Sam.
@Maminanamatersky píše:
Tak to ani nahodou, mam stejne potize s kalhotama na lyze jako zakladatelka a cokoliv trosku vetsiho v decathlonu pres zadek a v pase = kilometr dlouhe nohavice..
Tak to ale neni problem lyzarskych kalhot a jedno od koho, ale bohuzel problem proporcni.
@Sára 1 sedla bych na vinted, prohlédla si cenově přijatelné kalhoty a poprosila bych o míry. Během dne můžeš mít míry od hodně kalhot, ze kterých přesně vybereš.
@Sára 1 píše:
Ja objednala v Lidl shopu, vzhledem k tomu, ze nevím, jestli budeme jezdit pravidelně. Mrkni na jejich nabídku