Dodavatel oblečení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8.12.21 13:58

Dodavatel oblečení

Dobrý den,
Máme se známou nápad na takový obchudek. Akorát nemám tušení kde sehnat dodavatele na oblečení, nebo kde to vlastně nakoupit. Jsou různé e-shopy jako ErikaFashion, PoppyFashion atd, a vůbec nechápu kde ty věci berou? To mají kontakt v aliexpressu? Muže mi někdo poradit kde sehnat to oblečení?
Já za normálních okolnosti litam často do zahraničí kde je oblečení levnější třeba v outletu ale posílat to sem musí vyjít drahé … clo atd.
Kde tedy začít? Diky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35697
8.12.21 14:11

A ještě podnikatelský záměr vymýšlet nechceš? :mrgreen: Tak když máte nápady tak asi snad víte kde to vzít, ne? Ano, většina to má z Aliexpress, ale kontakty vám nikdo nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15725
8.12.21 14:12
@CzechCanadian píše:
Dobrý den,
Máme se známou nápad na takový obchudek. Akorát nemám tušení kde sehnat dodavatele na oblečení, nebo kde to vlastně nakoupit. Jsou různé e-shopy jako ErikaFashion, PoppyFashion atd, a vůbec nechápu kde ty věci berou? To mají kontakt v aliexpressu? Muže mi někdo poradit kde sehnat to oblečení?
Já za normálních okolnosti litam často do zahraničí kde je oblečení levnější třeba v outletu ale posílat to sem musí vyjít drahé … clo atd.
Kde tedy začít? Diky moc!

Hele, víš co, pošli sem rovnou číslo účtu a žádost, abychom ti tam ty peníze posílali, ju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20823
8.12.21 14:32

Tak to máte nápad dost na houby, když nevíte, kde vezmete věci co chcete prodávat :D

A jako fakt máš podnikatelský záměr přeprodávat shity z ali? Takovej nápad mělo už tisíc lidí před tebou.

Jinak můžeš zkusit Sapu apod. tržnice, tam nakoupíš balíky hader za pár šupů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.12.21 15:15

Jeee já zapomela jak skvělý je ten internet a tyhle stránky. Jste bozi fakt :)

Právě že s Alie nechceme pač je to shit. Nekupuji tam nikdy nic. Rozhodne nečekam že mě někdo dat kontakt, ale zajíma mě jestli lidi to berou spis ze zahraničí. (Nejsem česká tak jako sorry neznam tady všechno)
Nápady svoje vlastní samozřejmě máme.

Hlavně že jste všichni hrozně milý a chytrý. Gratuluji, snad se o sobě teď cítíte dobře 👏🏻 👏🏻 😂 😂 česky národ nikdy nezklame.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
8.12.21 15:17

Věř mi, že když bych zjistila, co to je za hadry (a že z ali to jsou hadry), tak bych nakoupila u vás maximálně jednou a dobrou reklamu vám rozhodně neudělala. Myslím, že se vám to v dnešní době maximálně nevyplatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.12.21 15:17

@pikola jo klidně mě to všechno můžeš vymyslet no :potlesk: :potlesk: :potlesk: a kontakty nechci. Zajímá mě jestli se ty krámy berou s cz nebo zahraničí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.12.21 15:18

@Zumpa no jasně :lol: :lol: :palec:
Dik za super reakci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
8.12.21 15:18

Většina obchodů, co ve svém okolí znám, a mají lepší oblečení, tak tam moc lidí nechodí. Protože už i ta trika a halenky tam stojí třeba 600-1000. Znám právě hodně lidí, kteří si raději zajedou do nákupáku, než aby chodili do těch malých obchodů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.12.21 15:20

@Cenarius v podstate vím kde bych něco brala ale zajímá mě kde ty věci berou ostatní, jestli ČR nebo zahraničí. Páč každá nádhera prodává to samy a my chceme něco jiného. Ale vysvětlovat to tady, tak chytrým ženám asi nemusím 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.12.21 15:22

@Malineka věci s alie nechceme. Já mám nápad co bych chtěla, ale cenově to bude blby a lidi tady za to platit asi nebudou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7696
8.12.21 15:26

@CzechCanadian To sis naběhla s takovým příspěvkem teda :zed: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1459
8.12.21 15:28
@CzechCanadian píše:
@Malineka věci s alie nechceme. Já mám nápad co bych chtěla, ale cenově to bude blby a lidi tady za to platit asi nebudou.

Nešla bych do toho. Obchodů s hadrama je miliarda. Pokud už teď víš, že to bude dražší, tak se na to vyprdni. Aspoň momentálně. Hodně lidí si radši nakoupí shity na Ali, hlavně, že je to levný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30901
8.12.21 15:30

Jak kde to berou, zda v ČR nebo ze zahraničí? V ČR stopro ne, na českém textilu nevydelate, protože je oproti shitum z řetězců drahý. To bude chtít nějaké lisy ze zahraničí, otázka, kolik toho bude k použití. Pokud nemáte myšlenku, tak na to kasli. Malý obchůdek je vedle vintedu a kamenným řetězcům ztracený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68825
8.12.21 15:38

No a vo tom to přesně je, ne? Sehnat něco dostatečně zajímavýho, co nikdo jiný nemá. Nebo něco, co jiní mají, ale dokázat to prodávat za nižší cenu, aby mě to slušně uživilo. A pokud už takovej zázračnej zdroj mám, budu si ho hýčkat a tajit a ne o něm veřejně vykládat na internetu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák