Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Minze Krámek ne, ale mám oblíbeného výrobce - Dvorský kozí statek. Znám je osobně a vím, jak dobře se o zvířata, nejen kozy, starají. A výrobky jsou vynikající.
Mimochodem, pokud hledáš vyloženě obchod, tak bez uvedení města se bude těžko radit. Hledáš v Praze, Plzni, Brně, Ostravě…?
@Hoa Mai Dobrý den, já myslela třeba řetězce typu Billa, Albert… kvůli slevovým akcím jsem chtěla začít kupovat tam. Ale je pravda, že kvalita bude oproti malým domácím výrobcům pokulhávat… Jinak specifikuji: hledám v Praze, případně v okrese Havlíčkův Brod. Pouze pasterizované produkty. Jdu si vyhledat Dvorský kozí statek
.
@Hoa Mai Jééé, Přibyslav
. To by se mohlo prodávat v Havlíčkově Brodě
. Občas tam mám cestu… Podívám se.
@Minze Pravděpodobně ano, ale zavážejí i do Brna a Prahy (tam tuším do Country lifu).
Upřímně nejsem schopna posoudit, jestli se lidi kvalita mléka a výrobků z řetězců a od malý farmářů, co se ale určitě liší, je kvalita života těch zvířat.
Vybrala bych si toho, do koho bych byla tak zamilovaná, že bych ho nedokázala na internetové stránce popisovat způsobem jako když se nabízí zboží ![]()
Máte oblíbený obchod / krámek, kde kupujete kozí výrobky? Děkuji! P. S. Přecházím na kozí mléčné výrobky, abych tělo co nejvíc připravila na těhotenství
. Kravské mléko dost špatně trávím.