Výplata chodí na účet bývalému příteli
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Tak bych si za ní došla osobně a prostě ať to zruší ten tvůj příkaz.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
prave ja myslim ze jsem to hlasila hodne predem
ono jak kde
my v práci museli hlásit měsíc předem - šlo to na centrálu atd. takže ze dne na den to třeba fakt nešlo. Chlap má taky lhůtu 14 dní. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je zvláštní, kam je poslala když výplatu máte až 15.
Dala bych žádost o změnu čísla účtu písemně, ústně tě může odbýt.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
to jsem zkousela ale pry uz jsou penize odeslane ja nevim kam se pedbezne odesilaji kdyz vyplatu mam az 15ho
To by mě zajímalo kam odeslané
pokud tedy nejste velká státní instituce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
to jsem zkousela ale pry uz jsou penize odeslane ja nevim kam se pedbezne odesilaji kdyz vyplatu mam az 15ho
podle mě je to hloupost. Spíš ti lže, něco zapoměla zanedbala, tak se vymlouvá.
Já bych na ni nastoupila a pohrozila tím, že dostala změnu účtu dost předem, tudíž očekávám peníze na svůj účet. Já měla taky problémy a to rovnou se dvěma výplatami, byla to chyba účetní, peníze jsem dostala ještě ten den na ruku z kasy v práci. Peníze, které ona mi jaksi „zapoměla“ vyúčtovat do výplaty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše:
ono jak kdemy v práci museli hlásit měsíc předem - šlo to na centrálu atd. takže ze dne na den to třeba fakt nešlo. Chlap má taky lhůtu 14 dní.
Tak jasně, ale bylo to předpokládám někde uvedeno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kuratkol píše:
To je cely nejaky divny ta neochota ucetni
Taky to nechapu prece to nemuze trvat tak dlouho to zmenit
pry to proste nejde ja myslela ze kdyz to 27.2.nahlasím tak do 15.3.mi uz muzou penize prijit na novej ucet
ja se z toho fakt zblazním.
- Citovat
- Upravit
@j.a.n.i1 píše:
Tak jasně, ale bylo to předpokládám někde uvedeno.
jj, věděli jsme o tom ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Číslo účtu jde změnit na počkání. Neznám program kde by to byl takový problém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MarketaR píše: Číslo účtu jde změnit na počkání. Neznám program kde by to byl takový problém.
Tak problém to může být, pokud dělá mzdy externí firma, ale i tak myslím, že 27. předchozího měsíce je dostatečné, protože není uzavřená docházka a tedy podklady pro výpočet mezd ještě nejsou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@berry4 píše:
podle mě je to hloupost. Spíš ti lže, něco zapoměla zanedbala, tak se vymlouvá.
Já bych na ni nastoupila a pohrozila tím, že dostala změnu účtu dost předem, tudíž očekávám peníze na svůj účet. Já měla taky problémy a to rovnou se dvěma výplatami, byla to chyba účetní, peníze jsem dostala ještě ten den na ruku z kasy v práci. Peníze, které ona mi jaksi „zapoměla“ vyúčtovat do výplaty.
takze ty si taky myslis ze je to blbost? ja bych taky rekla ze sem ji to oznamila brzo a stejne uz mam asi po penezích
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
takze ty si taky myslis ze je to blbost? ja bych taky rekla ze sem ji to oznamila brzo a stejne uz mam asi po penezích
Tak je otázka, jakým způsobem si ji požádala, pokud písemně, tak se to dá řešit tak, že je to její problém v opačném případě je to asi tvůj problém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
Tak je otázka, jakým způsobem si ji požádala, pokud písemně, tak se to dá řešit tak, že je to její problém v opačném případě je to asi tvůj problém.
Myslím, ze ji musela něco podepsat, hlavně kvůli sobě…kdyby v úctu byla chyba.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Jak tu bylo psáno. Ještě nebyl uzavřený měsíc, to ostatní jsou výmluvy. v podstatě měla přes 15 dní na změnu.
Upřímně-já musela ze slušného dialogu přejít v direktivní monolog, jelikož čeho jsou někteří lidé schopni, jen aby ututlali svoji chybu, to je až k nevíře ![]()
Paní mzdové bych jasně řekla, že z č. ů, na který pošle peníze, nemáš možnost je vybrat. Tudíž díky jejímu laxnímu přístupu přijdeš o výplatu, budeš ji vyžadovat po ní. změnu údajů dostala v dostatečném předstihu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vin píše:
Myslím, ze ji musela něco podepsat, hlavně kvůli sobě…kdyby v úctu byla chyba.
No, tak by to být mělo
ale je otázkou, zda to tak opravdu všude je…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit