Výplata chodí na účet bývalému příteli

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5076
4.3.14 17:43

Tak bych si za ní došla osobně a prostě ať to zruší ten tvůj příkaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
@Anonymní píše:
prave ja myslim ze jsem to hlasila hodne predem :|

ono jak kde :think: my v práci museli hlásit měsíc předem - šlo to na centrálu atd. takže ze dne na den to třeba fakt nešlo. Chlap má taky lhůtu 14 dní. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weddiene

To je zvláštní, kam je poslala když výplatu máte až 15. :think: Dala bych žádost o změnu čísla účtu písemně, ústně tě může odbýt.

• Citovat
  • Upravit
101751
4.3.14 17:44
@Anonymní píše:
to jsem zkousela ale pry uz jsou penize odeslane ja nevim kam se pedbezne odesilaji kdyz vyplatu mam az 15ho :(

To by mě zajímalo kam odeslané :mrgreen: pokud tedy nejste velká státní instituce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
4.3.14 17:44
@Anonymní píše:
to jsem zkousela ale pry uz jsou penize odeslane ja nevim kam se pedbezne odesilaji kdyz vyplatu mam az 15ho :(

podle mě je to hloupost. Spíš ti lže, něco zapoměla zanedbala, tak se vymlouvá.
Já bych na ni nastoupila a pohrozila tím, že dostala změnu účtu dost předem, tudíž očekávám peníze na svůj účet. Já měla taky problémy a to rovnou se dvěma výplatami, byla to chyba účetní, peníze jsem dostala ještě ten den na ruku z kasy v práci. Peníze, které ona mi jaksi „zapoměla“ vyúčtovat do výplaty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101751
4.3.14 17:45
@martina.se píše:
ono jak kde :think: my v práci museli hlásit měsíc předem - šlo to na centrálu atd. takže ze dne na den to třeba fakt nešlo. Chlap má taky lhůtu 14 dní. :think:

Tak jasně, ale bylo to předpokládám někde uvedeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@kuratkol píše:
To je cely nejaky divny ta neochota ucetni :(

Taky to nechapu prece to nemuze trvat tak dlouho to zmenit :,( pry to proste nejde ja myslela ze kdyz to 27.2.nahlasím tak do 15.3.mi uz muzou penize prijit na novej ucet :,( ja se z toho fakt zblazním.

• Citovat
  • Upravit
72725
@j.a.n.i1 píše:
Tak jasně, ale bylo to předpokládám někde uvedeno.

jj, věděli jsme o tom :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3803

Číslo účtu jde změnit na počkání. Neznám program kde by to byl takový problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101751
4.3.14 17:47
@MarketaR píše: Číslo účtu jde změnit na počkání. Neznám program kde by to byl takový problém.

Tak problém to může být, pokud dělá mzdy externí firma, ale i tak myslím, že 27. předchozího měsíce je dostatečné, protože není uzavřená docházka a tedy podklady pro výpočet mezd ještě nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.14 17:47
@berry4 píše:
podle mě je to hloupost. Spíš ti lže, něco zapoměla zanedbala, tak se vymlouvá.
Já bych na ni nastoupila a pohrozila tím, že dostala změnu účtu dost předem, tudíž očekávám peníze na svůj účet. Já měla taky problémy a to rovnou se dvěma výplatami, byla to chyba účetní, peníze jsem dostala ještě ten den na ruku z kasy v práci. Peníze, které ona mi jaksi „zapoměla“ vyúčtovat do výplaty.

takze ty si taky myslis ze je to blbost? ja bych taky rekla ze sem ji to oznamila brzo a stejne uz mam asi po penezích

• Citovat
  • Upravit
101751
4.3.14 17:49
@Anonymní píše:
takze ty si taky myslis ze je to blbost? ja bych taky rekla ze sem ji to oznamila brzo a stejne uz mam asi po penezích

Tak je otázka, jakým způsobem si ji požádala, pokud písemně, tak se to dá řešit tak, že je to její problém v opačném případě je to asi tvůj problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vin
1327
4.3.14 17:51
@j.a.n.i1 píše:
Tak je otázka, jakým způsobem si ji požádala, pokud písemně, tak se to dá řešit tak, že je to její problém v opačném případě je to asi tvůj problém.

Myslím, ze ji musela něco podepsat, hlavně kvůli sobě…kdyby v úctu byla chyba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
4.3.14 17:53
@Anonymní píše:

Jak tu bylo psáno. Ještě nebyl uzavřený měsíc, to ostatní jsou výmluvy. v podstatě měla přes 15 dní na změnu.
Upřímně-já musela ze slušného dialogu přejít v direktivní monolog, jelikož čeho jsou někteří lidé schopni, jen aby ututlali svoji chybu, to je až k nevíře :zed:
Paní mzdové bych jasně řekla, že z č. ů, na který pošle peníze, nemáš možnost je vybrat. Tudíž díky jejímu laxnímu přístupu přijdeš o výplatu, budeš ji vyžadovat po ní. změnu údajů dostala v dostatečném předstihu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101751
4.3.14 17:53
@vin píše:
Myslím, ze ji musela něco podepsat, hlavně kvůli sobě…kdyby v úctu byla chyba.

No, tak by to být mělo :-) ale je otázkou, zda to tak opravdu všude je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat