Výplata chodí na účet bývalému příteli
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
dala jsem ji pisemnou zadost mrkla na to a ze dobrá tedy.Ale az od pristiho mesice.Ted toho 15ho mi prijdou penizky na slozenku domu. Nevadí lepsi nez nicdekuji vsem za pomoc
no tak aspoň tak… v každém případě dostaneš peníze ty a nepůjdou na jiný účet… člověk se nesmí nechat odpálkovat… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
dala jsem ji pisemnou zadost mrkla na to a ze dobrá tedy.Ale az od pristiho mesice.Ted toho 15ho mi prijdou penizky na slozenku domu. Nevadí lepsi nez nicdekuji vsem za pomoc
Nechápu ten její přístup. Působí to na mně jako by jí to bylo jedno a prostě se jí do toho nechtělo, ale jakmile to bylo ofiko písemně, tak by jí jistě hrozilo nějaké napomenutí od nadřízených, tak to tedy milostivě udělala. ![]()
V poslední době je všude nějak moc vzájemné lhostejnosti k ostatním lidem.
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pechy01 píše:
No účetní je opravdu milá a jestli ti chodí až 15tého, tak to odeslat nemohla, to kecá. Každopádně jestli to účetní odmítá změnit a odeslala peníze, tak běž škemrat o peníze přítele
Proč by měla škemrat o peníze u někoho, kam zaměstnavatel poslal peníze neprávem?
Pokud oznámila zaměstnavateli změnu účtu s předstihem, tak ať vymáhá peníze po zaměstnavateli a zaměstnavatel ať vymáhá vrácení bezdůvodného obohacení od expřítele.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To jsem ráda, že se to nakonec vyřešilo