Výplata chodí na účet bývalému příteli

Napsat příspěvek
Velikost písma:
weddiene
5.3.14 20:09

To jsem ráda, že se to nakonec vyřešilo :palec:

• Citovat
  • Upravit
29350
5.3.14 20:46
@Anonymní píše:
dala jsem ji pisemnou zadost mrkla na to a ze dobrá tedy.Ale az od pristiho mesice.Ted toho 15ho mi prijdou penizky na slozenku domu. Nevadí lepsi nez nic :D dekuji vsem za pomoc :mavam:

no tak aspoň tak… v každém případě dostaneš peníze ty a nepůjdou na jiný účet… člověk se nesmí nechat odpálkovat… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1601
5.3.14 21:31
@Anonymní píše:
dala jsem ji pisemnou zadost mrkla na to a ze dobrá tedy.Ale az od pristiho mesice.Ted toho 15ho mi prijdou penizky na slozenku domu. Nevadí lepsi nez nic :D dekuji vsem za pomoc :mavam:

Nechápu ten její přístup. Působí to na mně jako by jí to bylo jedno a prostě se jí do toho nechtělo, ale jakmile to bylo ofiko písemně, tak by jí jistě hrozilo nějaké napomenutí od nadřízených, tak to tedy milostivě udělala. :roll:
V poslední době je všude nějak moc vzájemné lhostejnosti k ostatním lidem. :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19790
6.3.14 10:19
@pechy01 píše:
No účetní je opravdu milá a jestli ti chodí až 15tého, tak to odeslat nemohla, to kecá. Každopádně jestli to účetní odmítá změnit a odeslala peníze, tak běž škemrat o peníze přítele

Proč by měla škemrat o peníze u někoho, kam zaměstnavatel poslal peníze neprávem?

Pokud oznámila zaměstnavateli změnu účtu s předstihem, tak ať vymáhá peníze po zaměstnavateli a zaměstnavatel ať vymáhá vrácení bezdůvodného obohacení od expřítele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat