Výplata chodí na účet bývalému příteli

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
4.3.14 17:31

kam s vyplatou

Holky chci se zeptat vyplata mi chodila na priteluv ucet ale uz spolu nejsme byl to hodne osklivej rozchod ale o tom v jine diskuzi. Kazdopadne rozesla jsem se s nim 27.2. jeste ted den jsem sla do prace za ucetni z novym cislem uctu kam mi ma poslat vyplatu.Ale dnes mi volala ze to tak rychle nejde zmenit a penize jsou uz odeslany na starej ucet.Co mam delat opravdu to nejde zmenit behem par dnu? vyplatu mam az 15ho tohoto mesice. Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
vin
1327
4.3.14 17:33

Tak bych řekla, ze na to zapomněla to změnit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
4.3.14 17:34
@Anonymní píše:
Holky chci se zeptat vyplata mi chodila na priteluv ucet ale uz spolu nejsme byl to hodne osklivej rozchod ale o tom v jine diskuzi. Kazdopadne rozesla jsem se s nim 27.2. jeste ted den jsem sla do prace za ucetni z novym cislem uctu kam mi ma poslat vyplatu.Ale dnes mi volala ze to tak rychle nejde zmenit a penize jsou uz odeslany na starej ucet.Co mam delat opravdu to nejde zmenit behem par dnu? vyplatu mam az 15ho tohoto mesice. Díky

To mi příjde jako hloupost, proč by to nešlo? já dala účetní nové č. ú. a další výplata šla na něj, a to už posílala účetní peníze? u nás to dělají tak 3 den před výplatou, také bereme 15.tého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vin
1327
4.3.14 17:34

Jestliže přijde výplata az za 10 dni, tak to nechapu. Převod trvá 2 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5076
4.3.14 17:35

No účetní je opravdu milá a jestli ti chodí až 15tého, tak to odeslat nemohla, to kecá. Každopádně jestli to účetní odmítá změnit a odeslala peníze, tak běž škemrat o peníze přítele…a účetní řekni, že od příště to prostě musí jít na nový účet - je to jen změna v bance, takže je prostě líná to změnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.3.14 17:36

Někde to změnit jde, někde se to musí hlásit předem. Těžko říct. Každopádně on Ti ty prachy vydat musí, jinak by měl kapánek problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vin
1327

Vždyť 27.2. ještě nebyla ukončena docházka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101

Nevím jak jinde, ale manžel hlásil změnu účtu 3.dne v měsíci a normálně mu 15.v měsíci došla výplata na nový účet. Pokud ti to poslala na starý tak to je spíš její chyba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vin
1327
4.3.14 17:37

A výplaty dělá ona nebo předává podklady externí firmě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
4.3.14 17:38

Tak si ji nech vyplatit v hotovosti, nez ti zmeni ucet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.14 17:38
@vin píše:
Jestliže přijde výplata az za 10 dni, tak to nechapu. Převod trvá 2 dny.

ja vím ze prevod trva 2 dny ja nevim pry je to zadane v nakem systemu ja nevim kam se to predbezne odesíla

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.3.14 17:40
@kuratkol píše:
Tak si ji nech vyplatit v hotovosti, nez ti zmeni ucet.

to jsem zkousela ale pry uz jsou penize odeslane ja nevim kam se pedbezne odesilaji kdyz vyplatu mam az 15ho :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.3.14 17:40
@vin píše:
A výplaty dělá ona nebo předává podklady externí firmě?

dela je ona

• Citovat
  • Upravit
496
4.3.14 17:42

To je cely nejaky divny ta neochota ucetni :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.14 17:42
@martina.se píše:
Někde to změnit jde, někde se to musí hlásit předem. Těžko říct. Každopádně on Ti ty prachy vydat musí, jinak by měl kapánek problém.

prave ja myslim ze jsem to hlasila hodne predem :|

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat