Výplata chodí na účet bývalému příteli
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše:
Holky chci se zeptat vyplata mi chodila na priteluv ucet ale uz spolu nejsme byl to hodne osklivej rozchod ale o tom v jine diskuzi. Kazdopadne rozesla jsem se s nim 27.2. jeste ted den jsem sla do prace za ucetni z novym cislem uctu kam mi ma poslat vyplatu.Ale dnes mi volala ze to tak rychle nejde zmenit a penize jsou uz odeslany na starej ucet.Co mam delat opravdu to nejde zmenit behem par dnu? vyplatu mam az 15ho tohoto mesice. Díky
tak pokud to ještě neodeslala, tak to jde změnit… jen je to pro ni práce navíc, takže se jí nechce to měnit… šla bych za její nadřízenou a zkusila to přes ni…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vin píše:
Jak velká jste firma?
farmaceuticka a veterinarni univerzita brno
- Citovat
- Upravit
Ja nechapu kam?? kam ty penize odeslala kdyz mam vyplatu az 15ho.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
ja vím ze prevod trva 2 dny ja nevim pry je to zadane v nakem systemu ja nevim kam se to predbezne odesíla
jo, nejspíš už má nachystaný hromadný příkaz pro banku, který jí vyjede z programu… ale není důvod, proč by to nemohla opravit… pokud už to neodeslala do banky, ale určitě ne s víc jak týdenním předstihem…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě bych za ní došla znova a vysvětlila situaci, když to nepomůže, tak se obrať na nějakého nadřízeného, jak jejího, tak tvého. Podle mě si to nahlásila dopředu natolik, že to muselo jít zařídit a univerzita snad není takovej moloch, ne? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja nevim co mamdelat bejvalej mi ty penize urcite neda odjel nekam do nemecka nebo kdoví kam ja proste nevim na koho uz se mam obratit ja ty penize potrebuju
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ja nevim co mamdelat bejvalej mi ty penize urcite neda odjel nekam do nemecka nebo kdoví kam ja proste nevim na koho uz se mam obratit ja ty penize potrebuju
napiš dopis, že žádáš o změnu účtu, napiš tam i to, že jsi za účetní byla 27. února a žádáš o zaslání výplaty na nový účet… a dej to účetní a do kopie její nadřízené… nebo jejímu nadřízenému… nevím, jak to máte na univerzitě, školy většinou mají mzdovky řešeny smluvně, pokud máte svou mzdovou, bude to o to jednodušší… dokud peníze neodejdou z účtu, dá se to bez problémů opravit…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Regina Hero píše:
napiš dopis, že žádáš o změnu účtu, napiš tam i to, že jsi za účetní byla 27. února a žádáš o zaslání výplaty na nový účet… a dej to účetní a do kopie její nadřízené… nebo jejímu nadřízenému… nevím, jak to máte na univerzitě, školy většinou mají mzdovky řešeny smluvně, pokud máte svou mzdovou, bude to o to jednodušší… dokud peníze neodejdou z účtu, dá se to bez problémů opravit…
dobre dekuju hned zitra to udelam jestli to nepujde tak me asi fakt klepne ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
dobre dekuju hned zitra to udelam jestli to nepujde tak me asi fakt klepne
tak jsem se dívala na tu vaši univerzitu, PaM máte přímo tam, podle organizačního pavouka patří pod kvestora, takže bych to adresovala mzdovce a jemu, předala to přes sekretariát kvestora a nechala si na to dát řádné podací číslo… a třeba jim tam zahraj i nějakou hysterickou scénu, přece jen nedostat výplatu může být pro někoho dost velký problém…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
to jsem zkousela ale pry uz jsou penize odeslane ja nevim kam se pedbezne odesilaji kdyz vyplatu mam az 15ho
podle mě se nikam nic předběžně neposílá… a jestli jsi hlásila 27 změnu tak už v ten den by ti byla měla oznámit, že peníze odešly… pokud to neudělala tak se vymlouvá… navíc mi neříkej že převod trvá 18 dnů? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
farmaceuticka a veterinarni univerzita brno
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jako já bych si na ní stěžovala kdyby to nešlo tak rychle změnit jak ona tvrdí, tak ty to řekne dřív. A ne skoro týden poté co jsi za ní byla že chceš změnit číslo účtu
- Citovat
- Upravit
@vin píše:
Jak to dopadlo?
dala jsem ji pisemnou zadost mrkla na to a ze dobrá tedy.Ale az od pristiho mesice.Ted toho 15ho mi prijdou penizky na slozenku domu. Nevadí lepsi nez nic
dekuji vsem za pomoc ![]()
- Citovat
- Upravit