Kam se odstěhovat?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Reakce:
Já bych se vrhnul rychle na to, jak zvýšit svojí cenu na trhu práce. Říká se tomu zvyšování kvalifikace, kterou máš evidentně blízkou 0.
prodat byt za 130 000 a platit místo toho nájem 11500,– může jen mentálně retardovaná osoba nebo troll ![]()
prosím? To myslíš vážně? Nějak mi ve tvém výčtu chybí starost o dítě
v Praze na tebe určitě čekají, minimálně v národním, takových pipinek tam mají 12 do tuctu každou hodinu. A než půjdeš přehlídku od Diora tak budeš žít za co? Rozfrcáš peníze z bytu? Nebo až kámoš v Německu zjistí, že vyžírku s dítětem podporovat nebude, kam půjdeš? A otec dítěte co, ten si pro něj bude jezdit podle toho kde budeš fotit Pirelliho? Zapoj hlavu prosím tě, nejde tu jenom o tebe.
@MartinKa36 píše:
prodat byt za 130 000 a platit místo toho nájem 11500,– může jen mentálně retardovaná osoba nebo troll
Já doufám že je to to druhé, nějak se mi nechce věřit , že by tohle vytvořila matka od dítěte.
@MartinKa36 píše:
prodat byt za 130 000 a platit místo toho nájem 11500,– může jen mentálně retardovaná osoba nebo troll
naprostý souhlas… Ale spíš je to troll
- Upravit
@alun-ka píše:
Kde je byt? Koupila bych ho.
Neraduj se je v lokalitě Romů a podle toho ten panelák vypadá. Nebo proč myslíš, že ho prodává tak lacino?
Byt jsem prodala…dekret..a samozrejme penize mam a skolu si dodelam od zari bud ve svem meate nebo v jinem..jne me tu nic nedrzi a rada bych pryc..a ten modeling a jen vtipna nepodsana myslenka
- Upravit
@Anonymní píše:
v lednu prodavam byt za 130 000..premyslim, zda bydlet tu a platit najem za 11500..a dodelat si maturitu(zbyva mi 1rok),ci se odstehovat do Prahy, vyuzit prilezitosti, zacit od znova(mam vyhlidnuty pronajem krasny jen za 13000) a dodelat skolu nekde tam
Jestli jsem to spravne pochopila, nemas jisty mesicni prijem penez. U koho bude syn? Tohle je mrhani penez. Lepsi by bylo byt pronajimat (idealne v nem zustat nez si dodelas maturitu, matura je zaklad, ale asi mas duvod proc byt prodavas). Kolikrat do neceho vrazis 130,000 a ani nevis jak, kdezto takhle bys mela alespon kazdy mesic nejake ,,jiste" penize. Pokud je tezke najit u Mostu podnajemnika, byt sice prodat ale v pripade ze tech penez nemas moc mi pripada najem 11.500 nebo dokonce 13,000 docela hodne penez. Na tvém místě bych se bála, že mi nezbydou peníze na nic jiného.
Chci dodelat maturitu..od zari..studuji zdravku a pak chci studovat vysku
- Upravit
@alun-ka píše:
Kde je byt? Koupila bych ho.
Za prenechani najmu..jinak byt ve vlastnictvi nemam.
- Upravit
@Anonymní píše:
Chci dodelat maturitu..od zari..studuji zdravku a pak chci studovat vysku
Z čeho budeš platit nájem bytu a z čeho budete se synem žít?Platit 13 tisíc není v tvé situaci asi moc možné.
Kdo bude hlídat syna,když budeš studovat?
Chceš dodělávat školu, jsi na mateřské a chceš se přestěhovat do nejdražšího města v republice
. Zůstaň kde jsi, žádný dekret neprodávaj, dodělej si školu a teprve pak až budeš mít jistý příjem, můžeš jít jinam. Jak chceš zvládat školu, dítě a ještě práci, aby jsi všechno uživila? Zůstaň stát nohama na zemi.
- Upravit
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ocenila bych radu ci nazor…Jak byste se rozhodli Vy…
Je mi 20let, mam rocniho syna a rozvadim se…Jsem z mestecka o cca50tis. obyvatel..ziju tu cely zivot, v lednu prodavam byt za 130 000..premyslim, zda bydlet tu a platit najem za 11500..a dodelat si maturitu(zbyva mi 1rok),ci se odstehovat do Prahy, vyuzit prilezitosti, zacit od znova(mam vyhlidnuty pronajem krasny jen za 13000) a dodelat skolu nekde tam, zkusim i modeling ci herectvi. v praze bydli pobliz kamarad od detstvi co by mi trochu pomohl a sestra asi 20km od prahy…ci se odstehovat rovnou ke kamaradovi do Nemecka, cech, ktery tam pracuje(nemecky umim jen trosku)..je to pro me dulezity krok, jak nalozit s penezi
Dekuji