Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A kdyz vratis dum, stryc si babicku vezme a bude se starat?
Ne? Tak nic nevracej. Jinak to dopadne tak, ze nebudes mit dum a jeste tuhle „radost“ na krku.
@Tarena píše: Více
Dům byl plně vybavený. Všech o prodal. Elektroniku, nábytek a prostě vše co mělo cenu.
@Mateo92992 píše: Více
Pěknej parazit teda
u toho ji nakeca jak si zlý a babička ti potom děla problémy. No nezávidím. Tohle bude ještě boj
@Marki1985 píše: Více
Nekdy penize nejsou vse…radeji klid nez tohle.
@Marki1985 píše: Více
Se obavam, ze by za chvilku volala, nebo stryc, at si ji odveze. A zakl.by bezel, protoze soucit.
@Mateo92992 jeste jednu ve nechapu. Pises, ze se ted stryc dozvedel, ze dum je tvuj a pak pises, ze nekolikrat dostal dopis, aby se vystehoval???
Tak kvůli par letům klidu bych se domu opravdu nevzdavala. Strýc dům znici a o babičku se stejně nebude starat. Zakladatel už má určitě s domem plány. Třeba má děti, nebo ho zrekonstruuje a bude pronajímat aby se zajistil na důchod ( nám jako mladší generaci stejně nezbyde než se zajistit sami). Přijít o dům který dostal jako náhradník za svou matku jenom proto aby byl par let klid mi přijde blbost. Navíc z principu bych takovému vypecenemu strýci neustupovala.
Dům užívá tím způsobem že tam užívá zahradu, jezdí se tam vyspat… Má tam slepice… Jinak strýc má svůj dům
A jak dlouho uz mu tedy posilas ty vyzvy?
No mne to zase prijde jako nedomyslena trolli historka
a ty bydlíš kde? moc to nedává smysl, když ty informace tak kouskuješ,
babička bydlela teď v domě, který ti před 5 lety dala? a strýc ji odtamtud vyhodil jak, když on má další svůj dům a sem chodí obstarávat slepice?
ty bydlíš kde, že k tobě strýc babičku z tvého domu dovezl?
@stinga píše: Více
A ted to stryc zjistil, ze dum ma vnuk a pritom dostal nekolik vyzev dum opustit…
přesně, nedává to vůbec smysl,
zakladatel bydlí nevíme kde, babička bydlí v jeho domě, strýc bydlí ve svém domě, strýc babičku vyhodil ze zakladatelova domu a přivezl mu ji někam, kde on bůhvíproč bydlí, dům zakladatele je prázdný, strýc tam chodí spát a přitom má svůj dům, obhospodařuje tam zahradu a slepice z jakého důvodu, když má svůj dům,
babička bydlí u zakladatele a stříká tam výkaly a bije jeho děti, občas přijede strýc, odveze ji na poštu a ona mu předá důchod ![]()
no twl, dobrý ale hodně nepravděpodobný bizár
@stinga píše: Více
Já mám dům svůj. Babička bydlela rok u strýce. Ten ji pak zavezl na dům ve kterém babička žila a nechal ji tam. Jen že babička potřebuje 24hodin 7 dní k sobě někoho aby se o ní staral. Volala mi abych si ji z tama odvezl jinak tam umře. Ze ji tam prostě vyhodil