Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mateo92992 píše: Více
Slepice mu odvez a vymen zámky. Na dům dej kameru a když uvidíš ze se tam chce vloupat tak zavolej policii ![]()
Nebo dům prodej a kup si jiný. Je to radikálnější řešení ale cizím se tam snad nebude vloupat. S babičkou to budeš muset proste nějak přežít.
Zakladateli tady dostanu asi čočku ale za mě na hrubý pytel hrubá záplata. Kolik je babičce let a máš dojem že jí hlava ještě tak nějak rozumně funguje nebo už je tam nějaká ta stařecká demence?
Dům jsi dostal právem strýc škodný nebyl já bych byla nekompromisní. Babicku bych sbalila odvezla zpět do domu k strýčkovi u sebe doma vyměnila zámky a fertig.Je to drsný ale co jinýho…nechceš asi aby Ti úplně rozložila rodinu finančně Té zruinovala ne? Nechala bych ji v Tobě darovaném domě dožít potom strýce soudně vystěhovala a dům prodala nebo tam šla bydlet sama…to teď není na pořadu dne
@stinga píše: Více
Je to až moc bizarní ale je to pravdivé… bohužel. Proč tam má slepice? Aby neměl doma bordel… Proč tam má zahradu? Proto že tu svoji za domem kde strýc žije prodal…
@prokr píše: Více
tak to není, jak ty píšeš,
podle posledního zakladatele vysvětlení mají domy tři,
v jednom bydlí strýc, ale z nějakého zvláštního důvodu chodí spát do prázdného domu, který patří zakladateli, odkud vyhodil babičku do zakladatele dalšího domu
Spávat tam chodí proto že mu jeho žena dává doma kartáč… A v domě po babičce ma on klid
Příspěvek upraven 14.07.24 v 15:05
on ji nevyhodil, píše, že babičku vyhodil strýc ze svého domu do jejího domu (co je ted prázdný). A babička si zavolala zakladatele a chtěla k němu. Ale jinak je to celé dost vachrlaté.
@Mateo92992 píše: Více
tak jak může mít slepice a zahradu ve TVÉM domě? tak mu slepice dovez, zahradu zamkni, a jak píšou na dům dej kamery, když uvidíš, že tam strýc jede, volej Policii, že se ti někdo vloupává do tvého majetku,
nebo barák prodej, nepotřebuješ ho, když bydlíš v dalším baráku,
Presne, tohle neni vystehovani nekoho, kdo tam fakt bydli, to by bylo na soud a tak. Tohle je jen zabezpeceni sveho majetku. Slepice odvezt a zamknout dvere.
Ale furt to neřeší problém co s babičkou která nám doma dělá peklo…
@vokishka píše: Více
ne babičku strýc vyhodil ze zakladatele domu č. 2 do zakladatele domu číslo 1., kde zakladatel bydlí s rodinou, a babička jim tam stříká výkaly a bije zakladatele děti, zakladatele dům č. 2 je teď prázdný, ale z nepochopitelného důvodu tam strýc, který má dům č. 3 chová slepice a obhospodařuje zahradu
Jo už jsem to dočetla.
No já bych rozhodně seniora v tomto stavu a s takovým chováním navíc plně na své náklady doma rozhodně neměla.
To na věci nic nemění. Ale já to takhle mám. Vim i u sebe že půjdu včas do DD představa že o mě děti pečují na úkor vlastních životů je pro mě naprosto nepřijatelna
@Mateo92992 píše: Víceřešit s jejími ošetřujícími lékaři, že babičce propukla demence, když bije babička děti, volat Policii, děti zavézt k lékaři, zdokumentovat modřiny a zranění,
z tohodle chápu, že ji k sobě zakladatel vzal „doborovolně“, byla v tom darovaném domě. ale sama tam být nemohla
Já mám dům svůj. Babička bydlela rok u strýce. Ten ji pak zavezl na dům ve kterém babička žila a nechal ji tam. Jen že babička potřebuje 24hodin 7 dní k sobě někoho aby se o ní staral. Volala mi abych si ji z tama odvezl jinak tam umře. Ze ji tam prostě vyhodil
Mne to nepřipadá nijak zvlastni. Sousede taky tady meli barabiznu po babicce, kde meli akorat slepice. A chodil tam bratr majitelky si je obstaravat.