Kam v Beskydech jako lyžař začátečník?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Já se loni učila ve Velkých Karlovicích. Konkrétně u hotelu Horal..Jelikož jsem na tom stála prvně tak mi to vyhovovalo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Poraďte mi, začínám se jako „stará koza“ učit lyžovat. Teď jsem to byla zkoušet v Mezivodí na modré, akorát se mi zdá, že je to pořád pro mně náročné, sjezdovka byla místy ledová… no, prostě potřebuju nějaký tip na sjezdovku pro úplná nemehlabyla jsem i na té kraťoulinké pro začátečníky, ale ta je dost úzká a plná malých dětí, které můžu případně zmrzačit
na Bílé
jinak ale letos sezona tak nanic, že to stojí za houby ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A vedle Bile je Mezivodi, tam jsem to mela rada. Ale jak to tam ted vypada, nemam tucha…
http://www.skimezivodi.cz/index.php
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Poraďte mi, začínám se jako „stará koza“ učit lyžovat. Teď jsem to byla zkoušet v Mezivodí na modré, akorát se mi zdá, že je to pořád pro mně náročné, sjezdovka byla místy ledová… no, prostě potřebuju nějaký tip na sjezdovku pro úplná nemehlabyla jsem i na té kraťoulinké pro začátečníky, ale ta je dost úzká a plná malých dětí, které můžu případně zmrzačit
jezdili jsme na Sachovku…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak nejlepší pro začátečníky je to asi u nás v Hlubočkách, akorát musí být sníh… no, takže snad příští rok… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
Poraďte mi, začínám se jako „stará koza“ učit lyžovat. Teď jsem to byla zkoušet v Mezivodí na modré, akorát se mi zdá, že je to pořád pro mně náročné, sjezdovka byla místy ledová… no, prostě potřebuju nějaký tip na sjezdovku pro úplná nemehla
byla jsem i na té kraťoulinké pro začátečníky, ale ta je dost úzká a plná malých dětí, které můžu případně zmrzačit