Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Limi123 no vidis, po specifikaci se ten vyber podstatne zuzuje
jestli by ho bavil geocaching, tak to vam dost pomuze na vetsine vyletu-cil na kazdem kilometru
takhle hodne pro deti je treba ten Chuchelsky haj, hriste, zviratka, vyhlidka.. Petrin-lanovka, bludiste, hriste, vyhled. Nebo pokud mate kolobezky/odrazedla, tak zkuste googlit dopravni hriste. Prochajda po naplavce treba na Detsky ostrov taky super. Vysehrad s hristem, bludistem a vyhledy na Vltavu opet fajn. Nebo je bezva park na Proseku, na Vysocanske, Greblovka, Malesicak, Guttovka, Riegrovy sady.
@Limi123 píše:
@unuděnáHolky, tak já to specifikuji.
Jde mi o to, aby se zabavily děti 5 a 3, přičemž 5leťák nerad chodí.
Tj. musí to být místo, kde je každou chvíli něco. Třeba krmení kachen, kousíček chůze, hřiště, kousíček chůze, vyhlídka. Nebo kde je třeba ta rozhledna nebo tak. Potřebuji přímo stezku, kde vím, co bude - ne jen tak naslepo, co najdeme, ale abych mohla motivovat, co za chvilku bude. Něco jako ten Krčák od Na tý louce zelený k Restauraci u Krále Václava IV.
Nebo ta rozhledna, bludiště atp., jak už tu někdo zmiňoval. Mně je v podstatě jedno, jestli uvidím vyhlídku nebo budu 100 metrů od dálnice, jde mi o to, zabavit děti - hlavně toho nechodiciho pětileťáka, který teď nechodí do školky a nudí se.
pakje fakt ideální ten prokopák. Potok, hřiště, tunel, další hřiště, jsou tam i hospody ( ted asi okénka), určo spoustu kešek, zpátky vlakem.
@Lama Lama @unuděná Holky, díky… ještě jsem zapomněla jeden důležitý atribut, musí se tam dojet autem a dát zaparkovat. My teď vůbec nejezdíme MHD
A také nesmí být davy.
No, mám to těžké. Ale že je na Vyšehradě bludiště, to jsem fakt netušila, a to to mám kousek. Asi máme další cíl.
Dá se u Prokopáku parkovat?
@Limi123 píše:
@Lama Lama @unuděná Holky, díky… ještě jsem zapomněla jeden důležitý atribut, musí se tam dojet autem a dát zaparkovat. My teď vůbec nejezdíme MHDA také nesmí být davy.
No, mám to těžké. Ale že je na Vyšehradě bludiště, to jsem fakt netušila, a to to mám kousek. Asi máme další cíl.
Dá se u Prokopáku parkovat?
Jo, ale davy tam jsou. Hele, ono je to krapet neslučitelné, spousta zábavy a žádný lidi. Ještě tak nejakou tu noční lesku po bludickach, to by v noci už být nikdo nemusel.
@Lama Lama píše:
Jo, ale davy tam jsou. Hele, ono je to krapet neslučitelné, spousta zábavy a žádný lidi. Ještě tak nejakou tu noční lesku po bludickach, to by v noci už být nikdo nemusel.
Není, ta místa, co jsem psala já, jsou prakticky bez lidí. Nebo se dají najít časy, kdy tam lidi nejsou…
Já myslím, že v tomhle počasí nebudou davy ani v tom Prokopáku.
@Lama Lama píše:
Není, ta místa, co jsem psala já, jsou prakticky bez lidí. Nebo se dají najít časy, kdy tam lidi nejsou…
Já myslím, že v tomhle počasí nebudou davy ani v tom Prokopáku.@unuděná píše:
@Limi123 no vidis, po specifikaci se ten vyber podstatne zuzuje![]()
jestli by ho bavil geocaching, tak to vam dost pomuze na vetsine vyletu-cil na kazdem kilometru
takhle hodne pro deti je treba ten Chuchelsky haj, hriste, zviratka, vyhlidka.. Petrin-lanovka, bludiste, hriste, vyhled. Nebo pokud mate kolobezky/odrazedla, tak zkuste googlit dopravni hriste. Prochajda po naplavce treba na Detsky ostrov taky super. Vysehrad s hristem, bludistem a vyhledy na Vltavu opet fajn. Nebo je bezva park na Proseku, na Vysocanske, Greblovka, Malesicak, Guttovka, Riegrovy sady.
Geocaching jen když je keška s hračkou, tj. střední a velké a ty v Praze prakticky nejsou. Ale pokud víš o dobré lokalitě kolem Prahy s tímto typem kešek, budu vděčná.
Jo a ještě mám jeden super tip, i když není v Praze, ale minule byl otevřený i v PES5. Labyrintárium Loučeň. Je to velký zámecký park a v něm spousta labyrintu. Platí se vstupné. Ale stojí to za to, dá se tam strávit prakticky celý den a lidi málo.
No davy.. Zalezi, cemu rikas davy. V tech hezkych mistech lide jsou vzdycky, specialne ted, kdyz jsou vnitrni akce zavrene. Ale jako vsude se da udrzet bezpecny rozestup. Maso to bylo treba nedavno v Pruhonickem parku nebo v te Divoke Sarce, ale preci jen jsi venku ![]()
@unuděná píše:
No davy.. Zalezi, cemu rikas davy. V tech hezkych mistech lide jsou vzdycky, specialne ted, kdyz jsou vnitrni akce zavrene. Ale jako vsude se da udrzet bezpecny rozestup. Maso to bylo treba nedavno v Pruhonickem parku nebo v te Divoke Sarce, ale preci jen jsi venku
Asi tak, mne teda neprisly davy ani na tom Staromaku, ale byla jsem tam ve vsedni dny. Ano lidi tam bylo celkem dost, ale daji se v pohode dodrzet rozestupy a v pohode si vyfotit stromek…byli jsme tam i na Mikulase v sobotu odpoledne a taky to slo, hodne dela to, ze tam nejsou ty priblbe stanky s kravinama, kere to zahustily a stromek ani nevyniknul tak jako letos…
@Hanka1 píše:
Nebud hystericky TatkoOndro - krom toho Staromaku je centrum Prahy uplne vylidnene. Mam nadherny fotky psa a deti na prazdnem Karlove moste a prohit se ted Nerudovkpu k Hradu je uplny balzam…
Nejsem hystericky na to tu jsou jiné expertky a experti. Ale to že vše je zavřené je holý fakt. A že máš nádherné fotky psa a děti na prázdném Karlově mostě?! Tak máš no. Ale tip na to kam z dětmi nic moc.
@TataOndra píše:
Nejsem hystericky na to tu jsou jiné expertky a experti. Ale to že vše je zavřené je holý fakt. A že máš nádherné fotky psa a děti na prázdném Karlově mostě?! Tak máš no. Ale tip na to kam z dětmi nic moc.
Na Kampe kousek od Karlova mostu se daji krmit labute, je jich tam fura.
Moje deti jsou uz ve veku, kdy oceni prochazku centrem. Nastesti ta doba oblejzani detskych hrist je uz za nama…
A kdyz byly male tak byl zazitek lanovka na Petrin (a pro nas rodice kousek od nastupu na lanovku na Ujezde mexicka hospoda Cantina) a jeste vyssi level lanovka na kopec v byvalem hotelu Movenpick na Smichove, ta tam furt je, jen hotel ted bude zavreny…
@TataOndra píše:
Proc by to nemelo byt pro deti? Ona jim taky trocha historie neuskodi, na Kampe jsou kaceny a labute a na Strelaku detske hriste, kdyz uz to musi mit detsky motiv.