Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jako že by jsi mu měla přímo čurat na hlavu
nebo jak? Nebo na co potřebuje cizí? ![]()
A on sam necura? Nebo je potreba zenska moc? Poucte me nekdo
A ne, svoji moc bych nikomu neodevzdavala, ani nejlepsimu kamaradovi..
@vjerunqa Nejen vlastni moc. Zrovna na zabaly proti padani vlasu muzi pouzivaji zenskou moc.
@pikola píše:Čurat na hlavu
Jako že by jsi mu měla přímo čurat na hlavunebo jak? Nebo na co potřebuje cizí?
@histep píše:
@vjerunqa Nejen vlastni moc. Zrovna na zabaly proti padani vlasu muzi pouzivaji zenskou moc.
@histep píše:
a funguje to i opačně? ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky,můj spolužák a kamarád ma trauma z vypavajicich vlasů a jiný kamarád mu doporučil urinoteri. Jeho manželka mu řekla ze to odmítá dělat a hlavně bere HA. A tak požádal me zda to nezkusime. Pokud to nebude fungovat tak s tím skončí a pokud to pomůže tak bude strašně stastnej. Známe se 10 let, mam ho rada a celkové spolu hodne řešíme naše starosti, on by to pro me asi udělal. Ale já nevim, přijde mi to divny, intimní, možná trochu zvraceny. Vůbec nevim co si myslet a jak se k tomu postavit. Co byste dělaly vy? Jen podotykam ze je to asi můj nejlepší kamarád a ze mi uz mnohokrát pomohl, ale samozřejmě tohle je něco jiného.
O urinoterapii jsem už samozřejmě slyšela, ale překvapilo mě to v souvislosti s vypadáváním vlasů. Našla jsem zajímavý článek.
https://www.denik.cz/…i-vedci.html
@Anonymní píše:
Ahoj holky,můj spolužák a kamarád ma trauma z vypavajicich vlasů a jiný kamarád mu doporučil urinoteri. Jeho manželka mu řekla ze to odmítá dělat a hlavně bere HA. A tak požádal me zda to nezkusime. Pokud to nebude fungovat tak s tím skončí a pokud to pomůže tak bude strašně stastnej. Známe se 10 let, mam ho rada a celkové spolu hodne řešíme naše starosti, on by to pro me asi udělal. Ale já nevim, přijde mi to divny, intimní, možná trochu zvraceny. Vůbec nevim co si myslet a jak se k tomu postavit. Co byste dělaly vy? Jen podotykam ze je to asi můj nejlepší kamarád a ze mi uz mnohokrát pomohl, ale samozřejmě tohle je něco jiného.
ty jo, asi bych to udělala
když k sobě máte tak blízkej vztah
@eviku-miluna píše:
a funguje to i opačně?
Jako ze kdyz si zenskz bude delat zabaly z muzske moci, tak ji zacnou padat vlasy diky testosteronu?
To nevim jestli by nejaka nekdy chtela zkouset ![]()
@pikola píše:
Jako že by jsi mu měla přímo čurat na hlavunebo jak? Nebo na co potřebuje cizí?
Potřebuje moč ženy s jejími hormony, ta moč se pije nebo dělají zabaly. Je o tom plno diskuzi a funguje to
@Anonymní píše:
Potřebuje moč ženy s jejími hormony, ta moč se pije nebo dělají zabaly. Je o tom plno diskuzi a funguje to
Pije?!?!?! ![]()
Ahoj holky,
můj spolužák a kamarád ma trauma z vypavajicich vlasů a jiný kamarád mu doporučil urinoteri. Jeho manželka mu řekla ze to odmítá dělat a hlavně bere HA. A tak požádal me zda to nezkusime. Pokud to nebude fungovat tak s tím skončí a pokud to pomůže tak bude strašně stastnej. Známe se 10 let, mam ho rada a celkové spolu hodne řešíme naše starosti, on by to pro me asi udělal. Ale já nevim, přijde mi to divny, intimní, možná trochu zvraceny. Vůbec nevim co si myslet a jak se k tomu postavit. Co byste dělaly vy? Jen podotykam ze je to asi můj nejlepší kamarád a ze mi uz mnohokrát pomohl, ale samozřejmě tohle je něco jiného.