Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Bohužel, takhle je to všude a myslím si že se to ani nezmění. Proto já si stojím za tím že se nikdy nechci přetvařovat a chci být ke každému férová i když neříkám že vždy to jde ![]()
Bohužel mám stejný názor jako vy a mnohokrát jsem nad tím přemýšlela. ![]()
To je ale strašné, že jsi v takové otrokářské společnosti, že z té práce ani nemůžeš odejít někam jinam. V které zemi že to žiješ?
@Anonymní píše:
Holky, omlouvám se za anonym a píšu z telefonu. Delší dobu uz vnitřně bojuji s tím v jaké pokrytecky a hnusné době zijeme. Chodím do prace, kde se skoro všichni pretvaruji a bonzuji.Je mi z toho úplně zlé, protože lidi, kteří jsou normální, jsou v praci efektivní, zjevně schopni, jsou odsunutí na druhou kolej, protože vedení upřednostňuje pitomce, co si sichtu provykladaji a prokafickujou.Ti mu totiž donásí a to je asi to, proč jsou v hledáčku oblíbenosti. Verim, ze to ma tak spousta lidi, litame pro pár peněz jako potomci, ale dle mého úsudku je na planetě asi 95procent právě těch, co tuto dnešní dobu dělají takovou jaka je…Asi jsem to ze sebe potřebovala dostat, je to hnus…Anebo žijí v kraji, kde jsou ti lidi asi od narození takoví…
Na to je jediná rada.
Můžeš pracovat jako já jako OSVČ, být svou paní a nemusíš řešit nadřízené a ani kolegy.
A jako bonus můžeš v prac. době si i zaplkat na e-miminu. ![]()
Velice podobná stížnost byla nalezena egyptology na papyru datovaném kolem roku 2000 př. n. l.
Jinak při současné minimální nezaměstnanosti to má velmi snadné řešení, efektivní schopné lidi vezmou všema deseti téměř kdekoliv.
Platové taky nic moc. v práci jsem od 6-3,a večer dělám z domu ještě 2-3hodiny. prace fura a k tomu bonzaci…jak donášet na oblíbence vedoucího? Hnusi se mi to celé a není to řešení..
Nekdy je tezke i ze spatne prace odejit. Chtelo by to zmenu a svet bude zase ruzovejsi. Neni duvod setrvavat v praci, ktera te vnitrne nici. Takto to neni vsude, musis si sebe vazit a udelat krok jinam.
@Anonymní píše:
Platové taky nic moc. v práci jsem od 6-3,a večer dělám z domu ještě 2-3hodiny. prace fura a k tomu bonzaci…jak donášet na oblíbence vedoucího? Hnusi se mi to celé a není to řešení..
Nejdriv se musis stat jeho oblibenkyni, podlezat, potom zacit donaset, a pak budes mit vsechna ta privilegia.
Zivot je do znacne miry (dle meho tedy pouze a jen) takovy, jaky si ho udelas
ja tyhle narky na vsechny a vsechno okolo nemam moc rada. Naopak dnesni doba je az moc “dobra” mame vseho dost, vse dostupne, moznosti v podstate nekonecne a dnesni nezamestanost? Pokud jsi tak skvela a vykonna jak popisujes, neni co resit, zmen praci a udelej neco pro sve dobro
a vlsatne i ostatnich.
@Emimin7 píše:
Nejdriv se musis stat jeho oblibenkyni, podlezat, potom zacit donaset, a pak budes mit vsechna ta privilegia.
To mi zní podstatně náročněji než normálně pracovat - vyplatí se to vůbec? ![]()
@Knihomyš píše:
To mi zní podstatně náročněji než normálně pracovat - vyplatí se to vůbec?
Vzdyt pise, ze oblibenci jen kafickuji. ![]()
Mně se ta doba líbí. Je mír, svoboda, pohoda, relativní bezpečí. Lidi, které kolem sebe mám, mám většinou strašně ráda. Cizí lidé umí nezištně pomoci jeden druhému. Můžu dělat, to, co se mi líbí, stýkat se s kým chci a říkat, co cítím. Za mě je ten náš malý svět tady v pohodě. Jen aby to vydrželo.
@Emimin7 Nojo, ale musí podlézat a donášet. To nemáš, jako že přijdeš na šichtu, sedneš ke kafi a otevřeš noviny. To je řehole!
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Holky, omlouvám se za anonym a píšu z telefonu. Delší dobu uz vnitřně bojuji s tím v jaké pokrytecky a hnusné době zijeme. Chodím do prace, kde se skoro všichni pretvaruji a bonzuji.Je mi z toho úplně zlé, protože lidi, kteří jsou normální, jsou v praci efektivní, zjevně schopni, jsou odsunutí na druhou kolej, protože vedení upřednostňuje pitomce, co si sichtu provykladaji a prokafickujou.Ti mu totiž donásí a to je asi to, proč jsou v hledáčku oblíbenosti. Verim, ze to ma tak spousta lidi, litame pro pár peněz jako potomci, ale dle mého úsudku je na planetě asi 95procent právě těch, co tuto dnešní dobu dělají takovou jaka je…Asi jsem to ze sebe potřebovala dostat, je to hnus…Anebo žijí v kraji, kde jsou ti lidi asi od narození takoví…