Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Malinovkaa ja si vzdycky myslela ze vsecky deti jsou krasny.
Nejsou. Teda jsou prorodice.
Ja kdyz vidim fotky naseho kluka divim se ze sem si ho nechala ![]()
Ted je peknej
Jak je mimco velky?
Tak se utěšuj tím, že není tvoje ![]()
Tebe bych za kámošku nechtěla ani omylem… A to mám děti hezký.
Holky nechtějte vidět mého syna když mu byl půlrok ![]()
Divím se, že chudák není někde v ZOO v kleci…
@Malinovkaa
Posli nam jeho fotku a taky svoji a sveho ditete. My to posoudime.
Máš děti… možná je to i tím.. já když jsem neměla děti, tak mě zaujalo vyjímečně nějaké dítě, když mám děti, tak můžu řict, že už to neberu tak kriticky, ale některé děti jsou miloučké a třeba některé mi nepřijdou hezké- ale vyložčeně nějaké hnusné. to až tak ne…
já si myslím, že je to normální, každému se líbí nějaký typ lidi- tak i dětí, je to o symtapii..
každopádně bych nikdy neřekla, že má škaredé dítě ![]()
@vin píše:
@Malinovkaa
Posli nam jeho fotku a taky svoji a sveho ditete. My to posoudime.
samozřejmě nebudu prozrazovat její identitu, nechci vědět jestli je i podle vás škaredé, spíš jak se mám zbavit těch pocitů
Taky znám pár dětí, co se mi extra nelíbí, ale čím častěji je vídám, tím mi přijdou krásnější, protože si všímám detailů - krásné oči, krásné vlasy, kouzelný úsměv, ďolíčky ve tvářích, povaha…
Najdi si něco, co se ti na miminku líbí a od toho se odpíchni.
@Malinovkaa nemuzes se na nej ani podivat, neprehanis to? Nebo je nejak znetvoreny?
Chudak miminko, uz prichazi o pratele jenom proto, ze je osklive…ja myslim, ze to hrotis a ze by si si zvykla. Jo, taky jsem videla osklivy miminka, ale ze bych se kvuli tomu nechtela schazet s jeho maminkou me nenapadlo.
Jedna naše známá má taky škaredé dítě. Dřív jsem se mi myslela, že všechny děti jsou pěkné. Nejsou.
Prostě se přes to přenes. Může ještě vyrůst do krásy. Hlavně pozor před kamarádkou, já kdybych cítila, že má někdo k mému dítěti odpor, tak jsem s ním skončila.
@Malinovkaa
Tak se s ni nekamaradi, nevis, co ona si o tobe mysli a jen ti to nerika…
Znetvořené není
je celkově divně asymetrický i držením hlavičky, tělíčka, ale prostě nemůžu si pomoct ošklivější dítě jsem nikdy neviděla
ona to sama asi ví protože o svém chlapovi taky mluví že je hrozně škaredý a přitom říká že dítě je po něm ![]()
Dobrý večer, možná se vám to bude zdát divné, ale cítím odpor k dítěti mé kamarádky. To je tak hrozně ošklivé miminko, nemohu se na něj ani podívat. Nechci se ale přestat vídat s kamarádkou.
Ráda bych začala mít její dítě ráda. Mám vyhledat odbornou pomoc?