Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Co to rict jemu? Bud se srovna nebo ji to rekne sam do mesice nebo ze ji to reknes ty? Ale priprav se i na to, ze prijdes o kamaradku, muze si to v hlave otocit, ze to ty jsi znicila jeji (domnele)stesti
@tini píše:
Co to rict jemu? Bud se srovna nebo ji to rekne sam do mesice nebo ze ji to reknes ty? Ale priprav se i na to, ze prijdes o kamaradku, muze si to v hlave otocit, ze to ty jsi znicila jeji (domnele)stesti
ale když to neudělám, přijdu o kamarádku zcela určitě. ![]()
@tini píše:
Takto si to v hlave otocit muze jenom hlupak, opravdu.
Ale je to strasne tezke, asi bych sla pres toho chlapa. Aspon bude vedet, ze suce taha za nos svou zenu, ale ze jeji kamaradka to vi, a je aspon nejaka pravdepodobnost, ze to utne, pokud to neni korunovany vul (i kdyz to je i tak
) a na rodine mu zalezi.
Já bych to vědět chtěla. Abych se pak sama rozhodla, zda ho konfrontovat nebo ne.
To musíš vědět ty, jaká je kamarádka povaha
Já něco podobného kamarádce řekla, až když začala pochybovat o jejich vztahu, ať v tu dobu nevěřila, ze by toho byl schopny. Do te doby jsem mlcela, stejně by mi nevěřila. Pak ji moje info pomohlo to utnout a odejít.
@Tichošlápek píše:
Já bych to vědět chtěla. Abych se pak sama rozhodla, zda ho konfrontovat nebo ne.To musíš vědět ty, jaká je kamarádka povaha
vím, že by to vědět chtěla. Když jsem se to dozvěděla, byla těhotná, teď má novorozence.
A je těžká doba, na finance atd. Ale sžírá mě to.
@Anonymní píše:
důvod?
Protože to není vaše věc a skoro zákonitě se to nakonec otočí proti vám (on totiž jako otec a živitel rodiny může fungovat docela dobře, a když se to celé její „štěstí“ tím odhalením sesype, bude naštvaná na toho, kdo to jakože způsobil - na vás). Když už, konfrontovala bych jeho, ať se vzpamatuje.
Příspěvek upraven 03.10.22 v 21:44
A co když to na nějaké bázi ví a toleruje? Já bych se do toho nepletla, je to jejich život. Pokud jim klape i takto, pak bych to brala. Pokud neklape, kamarádka je nešťastná, pak bych to řekla.
Já bych jí nic neříkala, ještě k tomu v její situaci. Konfrontovala bych jeho. Sama jsem byla ve stejné situaci a o kamarádku jsem nepřišla. Když se potom po pár letech rozvedla, řekla jsem jí, že jsem o tom z doslechu věděla, ale nevěděla jsem nic jistě-což ale byla pravda. A nechtěla jsem jí nic říkat, protože na tom tenkrát nebyla finančně dobře a sama by byla úplně v háji.
Kamarádku podvádí manžel, trvá to asi půl roku. Mám mnoho důkazů a zžírá mě otázka, jestli jí to říct, mají 3 malé děti, v tom jedno je novorozenec.. Ano, nebo ne a kdy. Teď určitě ne. Jak myslíte?