Kamarádku podvádí manžel

Anonymní
3.10.22 21:27

Kamarádku podvádí manžel

Kamarádku podvádí manžel, trvá to asi půl roku. Mám mnoho důkazů a zžírá mě otázka, jestli jí to říct, mají 3 malé děti, v tom jedno je novorozenec.. Ano, nebo ne a kdy. Teď určitě ne. Jak myslíte?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4152
3.10.22 21:31

Co to rict jemu? Bud se srovna nebo ji to rekne sam do mesice nebo ze ji to reknes ty? Ale priprav se i na to, ze prijdes o kamaradku, muze si to v hlave otocit, ze to ty jsi znicila jeji (domnele)stesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
3.10.22 21:32

Ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24633
3.10.22 21:33

Já bych se do toho nepletla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.10.22 21:33
@tini píše:
Co to rict jemu? Bud se srovna nebo ji to rekne sam do mesice nebo ze ji to reknes ty? Ale priprav se i na to, ze prijdes o kamaradku, muze si to v hlave otocit, ze to ty jsi znicila jeji (domnele)stesti

ale když to neudělám, přijdu o kamarádku zcela určitě. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.10.22 21:34
@lucad77 píše:
Já bych se do toho nepletla.

důvod?

• Citovat
  • Upravit
4050
3.10.22 21:34
@tini píše:

Takto si to v hlave otocit muze jenom hlupak, opravdu.
Ale je to strasne tezke, asi bych sla pres toho chlapa. Aspon bude vedet, ze suce taha za nos svou zenu, ale ze jeji kamaradka to vi, a je aspon nejaka pravdepodobnost, ze to utne, pokud to neni korunovany vul (i kdyz to je i tak :cert: ) a na rodine mu zalezi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
3.10.22 21:37

Já bych to vědět chtěla. Abych se pak sama rozhodla, zda ho konfrontovat nebo ne.

To musíš vědět ty, jaká je kamarádka povaha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2824
3.10.22 21:39

Já něco podobného kamarádce řekla, až když začala pochybovat o jejich vztahu, ať v tu dobu nevěřila, ze by toho byl schopny. Do te doby jsem mlcela, stejně by mi nevěřila. Pak ji moje info pomohlo to utnout a odejít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5810
3.10.22 21:40

Taky bych to chtěla vědět. Ale sama bych to neřekla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.10.22 21:41
@Tichošlápek píše:
Já bych to vědět chtěla. Abych se pak sama rozhodla, zda ho konfrontovat nebo ne.To musíš vědět ty, jaká je kamarádka povaha

vím, že by to vědět chtěla. Když jsem se to dozvěděla, byla těhotná, teď má novorozence.
A je těžká doba, na finance atd. Ale sžírá mě to.

• Citovat
  • Upravit
24633
@Anonymní píše:
důvod?

Protože to není vaše věc a skoro zákonitě se to nakonec otočí proti vám (on totiž jako otec a živitel rodiny může fungovat docela dobře, a když se to celé její „štěstí“ tím odhalením sesype, bude naštvaná na toho, kdo to jakože způsobil - na vás). Když už, konfrontovala bych jeho, ať se vzpamatuje.

Příspěvek upraven 03.10.22 v 21:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792

Třeba to už ví. Jak to, že to víš ty a ona ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TO_IT
3.10.22 21:42

A co když to na nějaké bázi ví a toleruje? Já bych se do toho nepletla, je to jejich život. Pokud jim klape i takto, pak bych to brala. Pokud neklape, kamarádka je nešťastná, pak bych to řekla.

• Citovat
  • Upravit
14376
3.10.22 21:42

Já bych jí nic neříkala, ještě k tomu v její situaci. Konfrontovala bych jeho. Sama jsem byla ve stejné situaci a o kamarádku jsem nepřišla. Když se potom po pár letech rozvedla, řekla jsem jí, že jsem o tom z doslechu věděla, ale nevěděla jsem nic jistě-což ale byla pravda. A nechtěla jsem jí nic říkat, protože na tom tenkrát nebyla finančně dobře a sama by byla úplně v háji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová