Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@vulpes píše:
Pořád nechápu, jak se na té společné akci s milenkou vodil a cicmal přede všemi kamarády a nechával se u toho „nenápadně“ fotit…ale manželka, která na té spelečné akci byla, tak si ničeho nevšimla? To tam chodila s páskou na očích a klapkama na uších…?
nevymýšlej si.
@Anonymní píše:
nevymýšlej si.
Takhle jsem to z textu pochopila… Tak jak to bylo tedy?
Řeknu jí to po šestinedělí a jsem připravena se s nimi přestat stýkat. Pokud s ním zůstane, už by veškeré akce i tak stály za prd. Holt všechno v životě jednou skončí.
Díky za pomoc.
@Anonymní píše:
byla jsem v šoku, tohle byla úplně nová situace, dovolených už bylo hodně a nikdy se tak nechoval. Viděla jsem, že je jí nepříjemně, byla ve vysokém stádiu těhotenství.
Skazil nám všech dovolenou, už nebyla dobrá nálada, pár lidí s party dokonce odjelo.
Tohle je typicka situace, kdy si ho chlapi meli vzit stranou a durazne mu vysvetlit, ze takto se k manzelce nechova.
@vulpes píše:
Takhle jsem to z textu pochopila… Tak jak to bylo tedy?
před ní to nedělal. Ona všude nechodila, zůstávala u stanu. Na akcích fotíme všichni, děláme dost fotek, krajinky atd. Co je na tom?
@Anonymní píše:
před ní to nedělal. Ona všude nechodila, zůstávala u stanu. Na akcích fotíme všichni, děláme dost fotek, krajinky atd. Co je na tom?
a když to tedy dělala veřejně před ostatními, tak proč se někdo „za tepla“ jí nezeptal, jestli mají teď otevřený vztah, nebo jak to je a jak mají brát novou přítelkyni jejího muže… nebo se dělá, že se té postižené prostě v dobrém řekne, jestli by nechtěla jít teď raději k tomu jezeru taky, že by si toho svého „měla trochu ohlídat“. Nebo se jí stačí úplně naivně v tom prvním momentu podezření zeptat, jestli je v pořádku, že se ten její s tou slečnou vodí za ruku a nemáme si toho tedy všímat…
@Anonymní píše: Řeknu jí to po šestinedělí a jsem připravena se s nimi přestat stýkat. Pokud s ním zůstane, už by veškeré akce i tak stály za prd. Holt všechno v životě jednou skončí.
Díky za pomoc.
Takže jim doj. ebeš manželství a zmizíš
tomu říkám kamarádka par excellence ![]()
@terien píše:
Neztrácí čas s čím? S tímhle exemplářem si dobrovolně pořídila třetí dítě, jeho chování mu toleruje, tady je milenka ten nejmenší problém
Ona už to asi taky ví, a když ne, tak to přinejmenším tuší.
@vulpes píše:
a když to tedy dělala veřejně před ostatními, tak proč se někdo „za tepla“ jí nezeptal, jestli mají teď otevřený vztah, nebo jak to je a jak mají brát novou přítelkyni jejího muže… nebo se dělá, že se té postižené prostě v dobrém řekne, jestli by nechtěla jít teď raději k tomu jezeru taky, že by si toho svého „měla trochu ohlídat“. Nebo se jí stačí úplně naivně v tom prvním momentu podezření zeptat, jestli je v pořádku, že se ten její s tou slečnou vodí za ruku a nemáme si toho tedy všímat…
Taky si myslim, ze pokud tam po sobe lezli verejne, dalo se to resit uz na miste, nez tam vytvaret dukazy a ted spekulovat, zda rict ci nerict. ![]()
@terien píše:
Takže jim doj. ebeš manželství a zmizíštomu říkám kamarádka par excellence
já nikam nezmizím, jen počítám s variantou, že se mnou nebude mluvit. Horší by bylo dál přihlížet. Už přihlížím nezdravě dlouho.
@Domácípuťka píše:
Ona už to asi taky ví, a když ne, tak to přinejmenším tuší.
jenom jí pořád chybí ty důkazní fotky, aby si je vyvěsila v obýváku na památku na svou bývalou kamarádku… ![]()
@Silverine247 píše:
Taky si myslim, ze pokud tam po sobe lezli verejne, dalo se to resit uz na miste, nez tam vytvaret dukazy a ted spekulovat, zda rict ci nerict.
my se známe 20 let, šok zapracoval. někoho máš půl života za svatého. Asi to šlo řešit líp.
fakt nejsem vztahový psycholog ![]()
@Anonymní píše:
já nikam nezmizím, jen počítám s variantou, že se mnou nebude mluvit. Horší by bylo dál přihlížet. Už přihlížím nezdravě dlouho.
Evidentně nejsi sama, ale jediná máš potřebu to řešit za ně.
@vulpes píše:
jenom jí pořád chybí ty důkazní fotky, aby si je vyvěsila v obýváku na památku na svou bývalou kamarádku…
to už je její problém, jak s fotkama naloží.
každý to máme nějak hozené.