Kamarádku podvádí manžel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
4.10.22 12:52
@Silverine247 píše:
Jakoze pokud neslysite fyzicke nasili, tak se az tak moc nedeje? 8o Jako sorry, ale me by vyrvavani, ze je krava, uplne stacilo k tomu tehotnou kamaradku od toho hovada vytahnout ze stanu a nabidnout ji azyl, kdyz mela teda vypadnout. A ne ze rano budu delat, ze se nic nestalo. Ale milenku napraskat, to musis, vid. Mas to za me divne hozene, sorry.

každý to máme nějak hozené.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.10.22 12:55
@vulpes píše:
Pořád nechápu, jak se na té společné akci s milenkou vodil a cicmal přede všemi kamarády a nechával se u toho „nenápadně“ fotit…ale manželka, která na té spelečné akci byla, tak si ničeho nevšimla? To tam chodila s páskou na očích a klapkama na uších…?

nevymýšlej si.

• Citovat
  • Upravit
7869
4.10.22 12:56
@Anonymní píše:
nevymýšlej si.

Takhle jsem to z textu pochopila… Tak jak to bylo tedy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.10.22 12:59

Řeknu jí to po šestinedělí a jsem připravena se s nimi přestat stýkat. Pokud s ním zůstane, už by veškeré akce i tak stály za prd. Holt všechno v životě jednou skončí.
Díky za pomoc.

• Citovat
  • Upravit
34322
4.10.22 13:02
@Anonymní píše:
byla jsem v šoku, tohle byla úplně nová situace, dovolených už bylo hodně a nikdy se tak nechoval. Viděla jsem, že je jí nepříjemně, byla ve vysokém stádiu těhotenství. :think:
Skazil nám všech dovolenou, už nebyla dobrá nálada, pár lidí s party dokonce odjelo.

Tohle je typicka situace, kdy si ho chlapi meli vzit stranou a durazne mu vysvetlit, ze takto se k manzelce nechova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.10.22 13:03
@vulpes píše:
Takhle jsem to z textu pochopila… Tak jak to bylo tedy?

před ní to nedělal. Ona všude nechodila, zůstávala u stanu. Na akcích fotíme všichni, děláme dost fotek, krajinky atd. Co je na tom?

• Citovat
  • Upravit
7869
4.10.22 13:08
@Anonymní píše:
před ní to nedělal. Ona všude nechodila, zůstávala u stanu. Na akcích fotíme všichni, děláme dost fotek, krajinky atd. Co je na tom?

a když to tedy dělala veřejně před ostatními, tak proč se někdo „za tepla“ jí nezeptal, jestli mají teď otevřený vztah, nebo jak to je a jak mají brát novou přítelkyni jejího muže… nebo se dělá, že se té postižené prostě v dobrém řekne, jestli by nechtěla jít teď raději k tomu jezeru taky, že by si toho svého „měla trochu ohlídat“. Nebo se jí stačí úplně naivně v tom prvním momentu podezření zeptat, jestli je v pořádku, že se ten její s tou slečnou vodí za ruku a nemáme si toho tedy všímat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
4.10.22 13:09
@Anonymní píše: Řeknu jí to po šestinedělí a jsem připravena se s nimi přestat stýkat. Pokud s ním zůstane, už by veškeré akce i tak stály za prd. Holt všechno v životě jednou skončí.
Díky za pomoc.

Takže jim doj. ebeš manželství a zmizíš :lol: tomu říkám kamarádka par excellence :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
4.10.22 13:13
@terien píše:
Neztrácí čas s čím? S tímhle exemplářem si dobrovolně pořídila třetí dítě, jeho chování mu toleruje, tady je milenka ten nejmenší problém

Ona už to asi taky ví, a když ne, tak to přinejmenším tuší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
4.10.22 13:15
@vulpes píše:
a když to tedy dělala veřejně před ostatními, tak proč se někdo „za tepla“ jí nezeptal, jestli mají teď otevřený vztah, nebo jak to je a jak mají brát novou přítelkyni jejího muže… nebo se dělá, že se té postižené prostě v dobrém řekne, jestli by nechtěla jít teď raději k tomu jezeru taky, že by si toho svého „měla trochu ohlídat“. Nebo se jí stačí úplně naivně v tom prvním momentu podezření zeptat, jestli je v pořádku, že se ten její s tou slečnou vodí za ruku a nemáme si toho tedy všímat…

Taky si myslim, ze pokud tam po sobe lezli verejne, dalo se to resit uz na miste, nez tam vytvaret dukazy a ted spekulovat, zda rict ci nerict. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.10.22 13:16
@terien píše:
Takže jim doj. ebeš manželství a zmizíš :lol: tomu říkám kamarádka par excellence :potlesk:

já nikam nezmizím, jen počítám s variantou, že se mnou nebude mluvit. Horší by bylo dál přihlížet. Už přihlížím nezdravě dlouho.

• Citovat
  • Upravit
7869
4.10.22 13:17
@Domácípuťka píše:
Ona už to asi taky ví, a když ne, tak to přinejmenším tuší.

jenom jí pořád chybí ty důkazní fotky, aby si je vyvěsila v obýváku na památku na svou bývalou kamarádku… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.10.22 13:19
@Silverine247 píše:
Taky si myslim, ze pokud tam po sobe lezli verejne, dalo se to resit uz na miste, nez tam vytvaret dukazy a ted spekulovat, zda rict ci nerict. :nevim:

my se známe 20 let, šok zapracoval. někoho máš půl života za svatého. Asi to šlo řešit líp.
fakt nejsem vztahový psycholog :nevim:

• Citovat
  • Upravit
34473
4.10.22 13:19
@Anonymní píše:
já nikam nezmizím, jen počítám s variantou, že se mnou nebude mluvit. Horší by bylo dál přihlížet. Už přihlížím nezdravě dlouho.

Evidentně nejsi sama, ale jediná máš potřebu to řešit za ně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.10.22 13:20
@vulpes píše:
jenom jí pořád chybí ty důkazní fotky, aby si je vyvěsila v obýváku na památku na svou bývalou kamarádku… :think:

to už je její problém, jak s fotkama naloží.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová