Sex! Buď denně, nebo vůbec. Nic mezi. Má někdo také tak?

Anonymní
3.10.22 00:20

Sex! Buď denně, nebo vůbec. Nic mezi. Má někdo také tak?

Prosím vás.
Mám takový problém…
Po porodu nebyla žádná chuť na sex, absolutní odpor a nechuť, opravdu jsem to dělala jen z povinnosti a vůbec se mi to nelíbilo.
Trvalo to asi rok od porodu… Pak jsem zkusila jestli by na to muž nemohl jít jinak a nezačínat předehru tím aby mi sahal tam dolů, jelikož jen jsem cítila že mu ruka míří dolů úplně jsem měla chuť ho praštit ať toho nechá, bylo to fakt šílený, nedovedu si vysvětlit proč to tak bylo, jelikož ho moc miluji, máme krásný vztah ale od porodu sex katastrofa…
Doktorka říkala že mám vše v pořádku…
No ale teď zpět k věci, prostě jen pouhý dotyk mi byl šíleně nepříjemný, nejde slovy popsat jak šíleně moc mi to vadilo ale zároveň mi to bylo líto že ho tak odstrkuji…
Takže tedy změnil předehru a zaměřil se na prsa…
A jo tak nějak to vyšlo a nějak jsme fungovali, i se mi to líbilo prostě to šlo postupně do pořádku…
Jenže pak jsem se nabažila a sex jaem chtěla prostě denně!!! Takže jsme to jeden čas tak dělali a vše bylo perfektní tedy alespoň z mé strany…
Můj muž byl ze začátku rád ale asi se nabažil a taky už to tolik nepotřeboval…
Takže jsme spolu spali jen 2× týdně…
Pak už jen 1× týdně… no a teď už snad 4 týdny nic…
Jenže to je právě problém…
On teď chce ale ja jsem absolutně frigidní a opět nemám vůbec žádnou chuť a ani ty prsa na to nefungují…
Prostě nechci, mám odpor, vadí mi doteky a je mi líto že odmítám ale představa sexu je pro mě prostě nemožná…
Jakmile prostě nemám sex alespoň ob den tak mě přejde absolutně chuť a nejde to prostě nemůžu :(
Buď sex denně a vše perfektní nebo prostě jednou za měsíc s tím že mu podržím ale opravdu s odporem…
Nevim co s tim mam dělat trápí me to…
Jenže muž nechce sex každý den, prostě NE
stačí mu to jednou za týden ale to ja už jsem pak zas totální frigida…
Nevíte čím to může být?? Máte někdo podobnou zkušenost?? Moc prosím za rady fakt mě to trápí jelikož kromě tohohle je vsechno naprosto perfektní a ani jeden si nemůžeme stěžovat…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18735
3.10.22 07:00

To je jak když chodíš cvičit. Pokud budeš každý den a dva dny vynechas, tak budeš nervni jak pes a bude ti to chybět. Jakmile přestaneš, tak mas problem se k tomu dokopat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
3.10.22 08:22

S jídlem roste chuť no, není žádný div, že když překonáš tu fázi že to chceš, tak přichází rezignace a nedostavuje se žádoucí touha. Nezbývá než si to doma vykomunikovat, řekni mu to, cos napsala tady a uvidíš, najděte kompromis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
4.10.22 22:05

Tak si to dělej sama a vynech jen když tě bude chtít. Tak to má většina chlapů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
6.10.22 17:43

Tak každý je jiný, každý má jiný temperament a jiné libidlo. Já štír + tygr a z těch několika vztahů a x desítek partnerek by stačily tak dvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
6.10.22 18:22
@Raadek92 píše:
Tak každý je jiný, každý má jiný temperament a jiné libidlo. Já štír + tygr a z těch několika vztahů a x desítek partnerek by stačily tak dvě.

Tak to je jasný, libidlo dělá hodně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová