Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mám to stejně, kamarádky ze střední odešly, když jsme se rozjely po republice na vysoké školy. S přáteli z vysoké také ten kontakt nějak vymizel, protože jsem studovala na druhém konci republiky. S holkama z práce zajdu občas na kafe, ale už to není ono, jsem na mateřské a tak nemáme moc společných témat. A v okolí nemám žádnou mamču s podobně starým dítětem, bydlím na vesnici… Mám jedinou opravdu dobrou kamarádku, která ale teď řeší práci, těhotenství a narychlo dodělávají dům takže nemá moc čas a taky si občas připadám sama… Taky by mě zajímalo, kde se seznamit ![]()
Jsem na tom stejně, jednu opravdu dobrou kamarádku mám, ale bydlí celkem daleko, takže se vídáme jen párkrát ročně ![]()
Souhlasím. Já mám dost známých, se kterými můžu zajít na kafe, drby.. ale chybí mi ty spřízněné duše, se kterými můžu řešit a dělat vše. Pár jich mám, ani nevadí, že je spočítám na prstech jedné ruky, ale všechny jsou daleko
ono je to bohužel takhle nastaveno, jak jsme starší, máme svoje rodiny, tak málokomu už záleží i na přátelích…
Máte štěstí. Já nemám žádnou. Člověk už se tolikrát spálil.. Navíc, já do toho vždycky dám všechno a pak jsem akorát jen jako přechodná stanice..
Ahoj, no musím si trochu postěžovat. Zdá se mě že udržet si kamarádku, je těžší než si udržet chlapa. Fakt, čím jsem starší, tím je to horší. Kamarádky ubývají a nové nejsou, nebo je po čase konec.