Kamarádky supermatky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13197
19.5.21 08:21
@Mayaa007 píše:
@markytka3 další, co si to bere osobně 😀ja neříkám, že je to tak všude, ale tady ty maminy prostě znám a nepridavam se k nim. Tak neres furt dokola kraviny

no osobne to neberu, jen nemam rada lidi, co se povysuji nad ostatni. navic, kdyz nemaji za co… z tvych prispevku, jak ty holky shazujes, spis vypada, ze by jsi k nim rada, ale z urciteho duvodu te nemusi, treba pro to, ze tak jak se vyjadrujes zde, pusobis i v realnem svete a nikdo nema rad pomlouvacne klepny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1392
19.5.21 11:03

@markytka3 nepovysuji a to že mají nektere nosanek nahoru, to není pomluva, ale holý fakt :jazyk:, ne fakt se do takových klubů hlásit nehodlam😎

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
19.5.21 11:04

@markytka3 mělas pravdu, absolutně to nepochopila…

• Citovat
  • Upravit
1392
19.5.21 11:13
@Janli píše:

Melete. racky furt dokola🙂už mě to nebaví číst, natož odepisovat. nazdar arogantní supermatky s nosanek nahoru, kéž by vám do něj pořádně nachcalo :lol: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24813
19.5.21 11:17
@Oli.Lyon píše:
Jo, možná to tak vypadá. Faktem konkrétně u mě je, ze celej život mám 3 kamaradky, takže mezi cizí jsem nelezla nikdy, není mi to příjemné. Kolektivy na hristich k tomu patři, tam je to neprijemno pro mě umocnene právě tim, co se tam obvykle řeší. Ja mam svoje deti rada, ale nejsou stredobodem zivota, jsou jeho součástí, takže mě nebaví se o nich bavit. A uz vuuubec mě nebaví se bavit o cizich. :lol:

tak to má i jedna moje švagrová, přesně její slova že její děti jí stačí a fakt nemá potřebu poslouchat o jiných
ledová… a to dělá na Ospodu, jak typické
tam by právě měli pracovat lidi, co děti milují a mají je rády - pak se o nich i ráda bavíš..
já vám to neberu,
ale když jsem šla s dcerkama do herny či na hřiště, tak jsem automaticky počítala s účastí jiných maminek a byla na to naladěná a garantuju ti, že minimálně jedna dvě normální - co hned nevyrukuje s průjmem a blitíčkem - se tam VŽDY našla
takže jestli ona nebude závada oboustranná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
19.5.21 11:22
@Mayaa007 píše:
Melete. racky furt dokola🙂už mě to nebaví číst, natož odepisovat. nazdar arogantní supermatky s nosanek nahoru, kéž by vám do něj pořádně nachcalo :lol: :P

Ty jsi taková milá a přátelská osůbka.. :hug:

• Citovat
  • Upravit
13197
19.5.21 11:36
@Mayaa007 píše:
Melete. racky furt dokola🙂už mě to nebaví číst, natož odepisovat. nazdar arogantní supermatky s nosanek nahoru, kéž by vám do něj pořádně nachcalo :lol: :P

a jsme jadru pudla - ony te mezi sebe nechteji, bo to co tu predvadis za arogantni divadlo, neni znamkou vyrovnaneho, sama se sebou spokojeneho cloveka… ne nejsme supermatky, i kdyz verim, ze v ocich svych deti jsem :mrgreen:,ale nejsme arogantni zapskle nany, co se nesnesou s okolim :mavam:… svymi prispevky fakt ukazujes jen na to, jak by jsi mezi ne chtela, ale ony nechteji… verim, ze ten jejich nosanek nahoru bude uplne stejne jako ten nas - uplne obycejne zenske, co se bavi na hristi o nesmrtelnosti chrousta :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
19.5.21 11:37
@Janli píše:

to mi bylo jasne, tyhle povysenecke nanynky, ktere si mysli, jak jsou lepsi, jak ty ostatni, maji vetsinou velmi spatne myslenkove pochody… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
19.5.21 11:41

To mi připomíná Světlana Zarubovou. Úplně se mi zhnusila, když zacalashazovat matky na hřištích. Ještě se o sobe vyjádřila, jak byla úplně jinde než ony, protože si četla knihu, noviny a všechny řešily blbosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1392
19.5.21 11:43

@markytka3 ne opravdu mezi ně nechci😀,to jakože bych jezdila kolem hřiště jestli si mě někdo všimne jo?😀 nevím proč takovy román, ale jo třeba bude mít ještě pokračování😎to s tím nachcanim do nosanku bylo myšleno jako sranda, nevím proč to berete tak smrtelně vážně. a kua dost už píšu taky román.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
19.5.21 11:51
@g.sandova píše:
To mi připomíná Světlana Zarubovou. Úplně se mi zhnusila, když zacalashazovat matky na hřištích. Ještě se o sobe vyjádřila, jak byla úplně jinde než ony, protože si četla knihu, noviny a všechny řešily blbosti.

To je teď taková móda, vymezovat se a ukazovat, že nemá mlíko na mozku. Přitom je to taková paráda, zapadnout jednou za čas mezi ženský, co řeší to samý jako já. Vykecat se z těch prdíků, blitíček, příkrmů a rozkousanejch bradavek, na oplátku vyslechnout ostatní a pak jít domů s vypucovaným mozkem připraveným k tomu, abych s manželem doma mohla vést fundovanou debatu o mezinárodních vztazích s Bangladéšem. Taková psychoterapie… :andel:. A i tady je víc než dobře vidět, komu ta psychoterapie zoufale chybí… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
41142
19.5.21 12:08
@Mayaa007 píše:

tak už asi vím, kde bude ten problém :think: vyjadřování arogantní čtvrté cenové se taky nehodí všude a ne všem je příjemné, tak to je celkem jasný, že si nemůžete vzájemně sednou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6161
19.5.21 12:11
@Lucy75 píše:
tak to má i jedna moje švagrová, přesně její slova že její děti jí stačí a fakt nemá potřebu poslouchat o jiných
ledová… a to dělá na Ospodu, jak typické
tam by právě měli pracovat lidi, co děti milují a mají je rády - pak se o nich i ráda bavíš..
já vám to neberu,
ale když jsem šla s dcerkama do herny či na hřiště, tak jsem automaticky počítala s účastí jiných maminek a byla na to naladěná a garantuju ti, že minimálně jedna dvě normální - co hned nevyrukuje s průjmem a blitíčkem - se tam VŽDY našla
takže jestli ona nebude závada oboustranná…

Nevim, ja to tak neprozivam, shoda byla, ze nam hriste nevyhovuji, se soudy o onech matkach se neztotoznuji. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1392
19.5.21 12:13

@Keyllah tak samozřejmě 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76590
19.5.21 12:29
@Mayaa007 píše:
@Oli.Lyon extravagantni😀většinou ho vidím u romských spoluobčanů, no kde na to berou fakt nevim😀

sociálka jim kupuje kočárky - no lépe řečeno proplácí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová