Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Když už tady byli slova jake reklamy vas bavi a jake nesnasite? Me se libi reklamy na hornbach, airbank a kofolu Vytaci me vsechny reklamy na pujcky a zlaty bazant
I když jsem těhotná, točí mě ta reklama s tím miminkem jak mu tam matka zpívá o těch prebiotikach
točí mě ten zpěv ne to minco pro info
![]()
Reklamy na pivo, jsou uhozené a pak reklamy s Issovou a ještě s jedním českým hercem.
Líbí se mi reklamy Moneta s kocourkem.
Zpívající reklamy na nealko pivo a grilování, myslím je to na koření ![]()
Občas se mi nějaká reklama líbí teď mě nic nenapadá
Momentálně TV moc nesleduju a reklamy už vůbec ne, ale dřív se mi líbily reklamy na T-mobile. Ty byly fakt povedené- s Trojanem, s Kotkem a Pavláskem a s Kohákem. S Kohákem i na Fio. Pak ukázky na filmy, co budou dávat na Prima Cool, ty komentáře byly super. Co mě vytáčí neskutečně je Dedoles a Alza.
Moc se líbila na Českou spořitelnu- stará paní baletka, vařící Asiat, rodící maminka, mladá gymnastka…než ji osekali a místo hudby mluví ![]()
Nesnáším tu na Apetister Junior
prej „přihlásila jsem Emu do školky, kde vaří zdravá jídla“.To mi uniklo, že školky se mimo jiných kritérií rozdělují podle toho kde vaří zdravá a kde nezdravá jídla ![]()
Nehledě na to, že Ema tam v té „zdravé“ školce sedí u stolečku a konzumuje brambory a smažený řízek- klasické zdravé jídlo
.
Chtěla bych vidět toho, kdo tuhle bl.ost pustil do eteru a i toho kreativce, co to stvořil ![]()
Mě teda lezou na nervy všechny už z principu, že mě zdržujou od toho, na co chci skutečně koukat ![]()
@prokr píše:
Moc se líbila na Českou spořitelnu- stará paní baletka, vařící Asiat, rodící maminka, mladá gymnastka…než ji osekali a místo hudby mluví
Nesnáším tu na Apetister Juniorprej „přihlásila jsem Emu do školky, kde vaří zdravá jídla“.To mi uniklo, že školky se mimo jiných kritérií rozdělují podle toho kde vaří zdravá a kde nezdravá jídla
Nehledě na to, že Ema tam v té „zdravé“ školce sedí u stolečku a konzumuje brambory a smažený řízek- klasické zdravé jídlo.
Chtěla bych vidět toho, kdo tuhle bl.ost pustil do eteru a i toho kreativce, co to stvořil
@Popeladym píše:Mě by zajímalo, jestli ti tvůrci vědí, jak jsou ty reklamy trapný, jestli to je záměr. Či jestli jsou takové výtvory myšlený vážně.
No vidíš… to mě taky
![]()
Nesnáším je všechny, okamžitě vypínám zvuk nebo přepínám televizi…jediná reklama co se mi kdy líbila byla na Fofolu ![]()
@Popeladym píše:Mě by zajímalo, jestli ti tvůrci vědí, jak jsou ty reklamy trapný, jestli to je záměr. Či jestli jsou takové výtvory myšlený vážně.
To víš, že je to záměr. Reklama nemá být chytrá, má prostě utkvět spolu se značkou, aby se ta značka stala pro posluchače známou, dostala se mu do podvědomí. Všichni nenávidí třeba reklamy na Alzu, ale všichni si ji pamatují a moc dobře vědí, na co ta reklama je a co je to za obchod.
@klamonožka píše:
To víš, že je to záměr. Reklama nemá být chytrá, má prostě utkvět spolu se značkou, aby se ta značka stala pro posluchače známou, dostala se mu do podvědomí. Všichni nenávidí třeba reklamy na Alzu, ale všichni si ji pamatují a moc dobře vědí, na co ta reklama je a co je to za obchod.
Jj, tak nějak to bude. Zapamatovatelná za každou cenu.
Fakt za každou. ![]()
@Kriss Tina nechapu proc do tech reklam strkaj filmy 🤣 🤣 🤣 ( manzelce se moc libi reklama s kotaty, nyni jde varit protoze bezi hlavni program 🤣 🤣 - Nad dopisy divaku)
@mayecka na Snickers si nevybavuju ale libilo se mi to s tim jak se meni na fiflenu kdyz ma hlad 🤣