Uspávání sedmiměsíčního - kámoška me vytočila :-/

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
chatwenna
6.4.13 20:49

Kamoska me vytocila :-/

Cau kocky,

potrebuju se spis vypovidat, snad to neva…
Muj prcek ma uz druhy den horecky, vypada to na zuby (podle me), podle doktorky sesta nemoc, ale to neni o co kraci.
Snazim se maleho pomuchlat a uspat v houpacim kresle, blika mi displej na mobilu, vola kamoska, tak ji to vezmu a zaseptam, ze az uspim maleho, ze brnknu.

Kamoska zacala 22tt. a potrebovala se me na neco preptat okolo UTZ a pak stocila tema hovoru uplne jinam:
„Ty maleho uspavas? A jak? V houpacim kresle? To nemyslis vazne? To ja teda delat nebudu, mam taky narok snad mit vecer svuj klid. Miminko by se nemelo porad houpat a nosit, pak bude rozmazlene. Tvuj Vojtisek uz ma sedm mesicu, nemela bys byt tak mekka, kamoska normalne maleho polozi a on pak sam usne maximalne si trochu porve… bla bla bla“

Citim se jak uplny debil, ze me musi poucovat bezdetna o uspavani deti…
Je mi jasne, ze je ted chytra a nakonec bude (treba) houpat taky, ze praxe ji ukaze, co a jak… :mrgreen:
Maly byl plne kojeny a odmalicka usina se mnou. V naruci, u prsa.. Prijde mi to prirozene a normalni. Vetsinou si vedle nej jen lehnu… Ale kdyz je ted nemocny, tak je bozatko takovy umrceny, tak se mu to snazim co nejvice zprijemnit… A co mi ma vubec kdo kecat do uspavani?!! :cert:
Nebo to fakt nekdo nechate mimino rvat, kdyz vola maminku?
Co myslite vy, fakt ho rozmazluju??? :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
6.4.13 20:51

@chatwenna ne. Spala jsem s malou přes rok, pak si sama začala lézt do své postýlky a usíná si v ní v klidu sama. Bez jakéhokoliv řevu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
6.4.13 20:51

Klid :) já ležim i se čtyřleťákem než usne…povíme si pohádku a pak čekám až usne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4087
6.4.13 20:52

Vzdycky bezdetni jsou nejchytrejsi cece :roll: delej si jak tobe to vyhovuje a na ostatni se vyser(pardon :oops: ) ji se to mluvi kdyz zatim dite nema-az bude mit tak uvidi ze kolikrat nazor zmeni jeste ;) ja sm taky rikala ze mala nikdy s nama spat nebude a jak ji kolem 6m. rostly zoubky a casto se budila a plakala tak jsme ji u sebe meli…hlavne ze vam to vyhovuje-visjak :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30627
6.4.13 20:52

Nerozčiluj se, taky na ni dojde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
6.4.13 20:53

Nerozmazluješ, dělej to tak, jak ti radí tvůj vlastní rozum a jak je to příjemné vám oběma. Kámoška ještě neví do čeho jde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
6.4.13 20:53

Ježiš, dyť má horečku, je mu blbě :roll:

Já teda neupávám, svůj večerní klídek ráda mám, ale přece jsou snad situace, kdy se přizpůsobí člověk dítěti, protože to aktuálně potřebuje. Jinak v noci vyndavám z postýlky a pochovám, když je potřeba a nemám pocit, že bych měla nějaký rozmazlence.

Nech to plavat, takovou kritikou od někoho, kdo dítě nemá, bych se vůbec nezaobírala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
6.4.13 20:54

A není to náhodou Tvoje dítě?? ;) Tak si s ním přece můžeš dělat co chceš a nikdo Ti do toho kecat nemůže :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
6.4.13 20:54

Ne, nerozmazluješ. A pokud kámoška ještě nemá děti, tak vůbec neví, co mluví. Takových chytrých, které pak pláčou, že neví, co s miminem, těch je (taky jsem k nim patřila). Každý ať si své dítě uspává tak, jak mu to vyhovuje. Pokud jsi spokojená a je ti s malým dobře, tak proč bys ho nehoupala. Až ti to začne vadit, tak určitě přijdete společně na nějaké řešení, které bude vyhovovat oběma. Vůbec si s tím nelam hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
6.4.13 20:55

Vykašly se na ní ty sama víš co je pro prdolu nejlepší :think: Je ještě malý a kort když je marudek.At se ti brzy uzdraví. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
6.4.13 20:55

Ne, nemyslím, že rozmazluješ… :) já malou uspávala dlouho na houpacím křesle a pak na rukách ( a co jsem si vyslechla řečí), teď usíná u večerního mlíka vedle mě na gauči a pak jí dám do postýlky… každej si to dělá tak, jak to vyhovuje jemu…

jinak když měla šestou nemoc, tak jsem ji nechala spávat s náma v posteli a od té doby tam část noci spávala s náma :D a pak si zase odvykla a spává sama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
6.4.13 20:57

Holky diky!
Nekdy mam pocit (opravneny?), ze je to vsude sama dokonala matka, se kterou dite nespi v posteli, nemusi ho uspavat, dite si samo hraje na dece pul dne, pije jednou za noc…
A ze jen ja se z toho muzu posr… :-D (samozrejme obrazne, ja si nestezuju) :)

• Citovat
  • Upravit
9090
6.4.13 20:57

Určitě bych rady bezdětné kamarádky nebrala v potaz…člověk má v těhotenství spoustu dokonalých představ, jak to všechno bude ale většina z nich vezme velmi brzy po porodu za své, vím to z vlastní zkušenosti.

Co se týče toho houpání nebo uspávání u kojení - pokud se ti pak malej kvůli tomu nebudí 10× za noc, tak na tom nic špatného nevidím. Já jsem si malou na takové uspávání zvykla a pak jsem byla v noci co hodinu vzhůru, takže časem jsem ji to odnaučit musela ale nic drastického a bylo jí 9 měsíců. Každopádně pokud má malá horečky, tak se jí věnuju jak jen to jde, plakat ji nenechávám, takže tvůj přístup mi přijde naprosto v pořádku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
6.4.13 20:58

Můj syn bude mít tři měsíce a usíná se mnou v posteli u prsa. A nehodlám ho do budoucna nechat usínat řvoucího samotného v postýlce. A spí krásně celou noc. :)

Příspěvek upraven 06.04.13 v 20:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111verunka111
6.4.13 20:58

Podle mě nejde o rozmazlování, já v 7 měsících malého uspávala každý večer v rukách :roll:,ale jinak nemohl usnout a já se těšila na svůj klid až usne. Je to asi dva, tři měsíce zpátky, kdy jsem malého nechala vyřvat v postýlce. Trhalo mi to srdce, ale musela jsem tu hodinu vydržet. Je na mě už moc těžkej, abych ho uspávala v rukách. A další den mi plakal asi 10 minut a třetí den už usínal sám :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510