Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, dělám svému miminku fotoalbum. Mohli byste mi doporučit fototiskárnu, která se vám opravdu osvědčila? Jde mi hlavně o ty přenosné, kapesní.
Je kvalita aspoň podobná té z fotolabu? Na kolik vyjde jedna fotografie?
(Jenom pro upřesnění - vím, že fotografie z fotolabu vyjdou levněji. Nechci ale nikam nahrávat/zasílat své fotografie, pro mě je to intimní záležitost.)
Fototiskárna Fujifilm Instax Share SP-3 má krásný fotky, fotka vyjde cca na 20kč myslím, mam doma hodně balení, takže už jsem dlouho nedokupovala a nevim kolik přesně to teď stojí
@Nickjmeno Takže je to lepší než to, co leze z těch klasických instaxových foťáků? Protože podle propagačních materiálů to vypadá tak nějak podobně…
@listento píše:
@Nickjmeno Takže je to lepší než to, co leze z těch klasických instaxových foťáků? Protože podle propagačních materiálů to vypadá tak nějak podobně…
Je to hodně znatelný rozdíl, z tiskárny vyleze krásná kvalitní fotka, z klasickýho instax foťáku je to takový nemastný a rozmazaný a prý časem i vybledne, rozdíl dělá už jen to, že do tiskárny se fotka vyfotí na telefon a čim kvalitnější foťák, tím vyleze kvalitnější fotka,…možná někde ještě najdu fotku z foťáku co jsme dostali na svatbě a pošlu do soukromý zprávy s fotkou z tiskárničky na porovnání ![]()
@Pidulka1991 píše:
@Nickjmeno 20 za fotku, tak to je síla
Ty náplně jsou pěkne drahý, občas se povede že je koupim na bazaru jako přebytek z něčí svatby, ale i tak je to znát, já to používam výjmečně třena na rodinný sešlosti nebo na oslavách, kdy můžem vyjet fotku na památku ale jinak taky jedu klasicky fototisk.
Nedělala bych si album miminka z fotek z Instaxu nebo z kapesní tiskárny. Je to opravdu znát, když máš fotky z foťáku vyvolané ve fotolabu.