Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Když už i děti musí dělat sex, tak aspoň ať mají jedničku z biologie na základce.
@Anonymní píše:
@Božislava jsou to kapičky lásky a z těch otěhotnět můžeme.
Myslím, že pouze ty, ne on.
Teoreticky otěhotnět můžeš, ale je to velmi nepravděpodobné, nmusíš mít strach. Jednak není jisté, jak mnoho spermií v preejakulátu je a navíc se ho na kondomu může zachytit jen velmi málo. To je velký rozdíl proti tomu než kdyby to do Tebe všechno pustil. Příště zkus přítele oblékat sama a dávej přitom pozor na správnou stranu punčošky. Možná, že se to partnerovi bude líbit ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den mám takovou otázku…k Valentýnu jsem se s přítelem vyspala. Používáme kondomy. Přítel si kondom nasazoval, ale nasazoval ho obráceně, tak to otočil. A já mám dotaz jestli můžu otěhotnět z toho, že jestliže strana kondomu která měla být ve vagíně se dotkla žaludu na kterým byly kapičky lásky. Děkuji za odpovědi.
Ty bereš i HA že?
Dobrý den mám takovou otázku…k Valentýnu jsem se s přítelem vyspala. Používáme kondomy. Přítel si kondom nasazoval, ale nasazoval ho obráceně, tak to otočil. A já mám dotaz jestli můžu otěhotnět z toho, že jestliže strana kondomu která měla být ve vagíně se dotkla žaludu na kterým byly kapičky lásky. Děkuji za odpovědi.